Xperia P

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an almanyadayım ve marketlerde sony xperia p 315 euro sizce almalımıyım yoksa 400 tl daha verip türkiyedenmi almalıyım acaba bir garanti sorunu olurmu.?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Almanya'dan alıp pasaporta kaydettir :D Ama bence Xperia S al sonuçta Türkiyeye göre daha ucuz . Ben avrupadan almadım Türkiye'den aldım Xperia S. 1.500 Tl az buz bir fiyat degil ha pişman degilim orası ayrı :D

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia S benimde ilk tercihimdi fakat forumlarda o kadar şikayet varki xperia s için sarı leke sorunu var diyolar sende öyle bir problem varmı?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Xperia S benimde ilk tercihimdi fakat forumlarda o kadar şikayet varki xperia s için sarı leke sorunu var diyolar sende öyle bir problem varmı?

Ben de sipariş etmeden önce cok okudum onları fakat telefon geldi öyle bir sorun yok. O sorunlar 2011 yılında cıkan ilk seriide kaynaklanan bir problem ve su anda ilk seriiler bitmiştir piyasada.Piyasadakiler 3. serii falan hiçbir sorun yok telefonda bana göre S3 ten bile iyi tek eksigi işlemcisi 4 çekirdeğe gerek yok 2 cekirdek ile bile 4 çekirdek performansı alıyorsun hiçbir problem yok tavsiye ederim.

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyen için teşekkürler burdaki mağazalarda xperia s bulabilirim inşallah:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sola al hacı :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun yenisiyim uygulamarı bulamadım yardımcı olun

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buradaki mağazada xperi u,p,s ve go var sadece sola yok zaten özellikleride xperia p'nin altında gözüküyo sola az gelir bana:Dtavsiyen için teşekkürler.

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
xperıa p hepsıburda da 1.279,00 TL
|
Sony Xperia S 32 GB almak daha mantıklı ozellıklerın dolayı

1.598,99 T
Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich)

4,3 ınc boyutunda

pil gucu 1750 mAh
12 Megapixel kamera 1.5 GHz Dual-core İşlemci
ekran çözunurlugu
720 x 1280 Pixel ekran tipi led backlit lcd

Telefon_1258221.jpg

http://www.hepsiburada.com/liste/so...ctId=telceperices&categoryId=371946#Gorseller

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarın xperia S alıyorum 419 euroya hayırlısı bakalım inşallah bir problem yaşamam:D

burgazlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia P bende var gerçekten çok sorunsuz ve güzel bir telefon, her türlü oyun ve uygulama çalıştırabiliyor.Android 4.0.4 güncellendi,şimdi daha da stabil.

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sormayın başıma gelenleri xperia S almaya gittim galaxy s2yle geri döndüm kısmet değilmiş sony almak:d

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sormayın başıma gelenleri xperia S almaya gittim galaxy s2yle geri döndüm kısmet değilmiş sony almak:d
bence çok daha iyi yapmışsınız. sony kamera gibi şeylerde öne çıkabiliyor ama hep sorunlu geliyor kimi zaman malzemesi kimi zaman yazılımı sorunludur. s2 adam gibi kullanan için her zaman sorunsuzdur. kamerası tatmin edicidir. her türlü güncellemeyi alır. hepsinde stabildir. oyun performansı harikadır. ve şikayetsizdir

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bence çok daha iyi yapmışsınız. sony kamera gibi şeylerde öne çıkabiliyor ama hep sorunlu geliyor kimi zaman malzemesi kimi zaman yazılımı sorunludur. s2 adam gibi kullanan için her zaman sorunsuzdur. kamerası tatmin edicidir. her türlü güncellemeyi alır. hepsinde stabildir. oyun performansı harikadır. ve şikayetsizdir

Pardon'da kimsiniz siz Samsung'un kadrolu çalışanı falan mı ?

Öncelikle bir telefonu kullanmadan yorum yapmanızı ve insanların fikirlerini yönlendirmenizi kınıyorum.

Xperia S kullanıyorum hiç bir sorunu yok :) İnternette yazanların hiçbiri başıma gelmedi ki gelenlerin de başına 2011 yılında cıkan ilk serii Xperialarda cıktıgını kendileri belirtmiş bulunmaktalar.Sizin gibi insanlar yüzünden kullanıcıların kafası karışıyor.

Bu arada khaljit hocam hayırlı olsun güle güle kullanın :)

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s2 > xperia s. isterse sorunsuz olsun.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sony kalitesini kullanmayan bilemez :)

hayırlı olsun hocam bu arada

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında xperia S almaya gittim fiyatı 419 euroydu ve görevliye dedim telefonu birz deneyebilirmiyim diye oda büfede duran teli verdi ve biraz deneyim sahibi oldum bende evet tamam alıyorum dedim adam demezmi elimizde sadece bu kaldı diye!bi kontrol ettim kasanın köşeleri soyulmuş batarya yanıyor yarım almancam la sordum ne zamandır duruyo büfede diye adam 3 aydır dedi bende biraz düşündün kasayı açtım serisi aaab'ydi heralde ilk seriydi bende orada s2 almaya karar verdim şuan kullanıyorum 375 euroya aldım tax freedende bi 58 euro alcam inşallah bi sorun çıkmaz.:D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aslında xperia S almaya gittim fiyatı 419 euroydu ve görevliye dedim telefonu birz deneyebilirmiyim diye oda büfede duran teli verdi ve biraz deneyim sahibi oldum bende evet tamam alıyorum dedim adam demezmi elimizde sadece bu kaldı diye!bi kontrol ettim kasanın köşeleri soyulmuş batarya yanıyor yarım almancam la sordum ne zamandır duruyo büfede diye adam 3 aydır dedi bende biraz düşündün kasayı açtım serisi aaab'ydi heralde ilk seriydi bende orada s2 almaya karar verdim şuan kullanıyorum 375 euroya aldım tax freedende bi 58 euro alcam inşallah bi sorun çıkmaz.:D

Haklısınız hocam teşhir ürününü kakalayacaklardı az daha :D Bu arada aaab 2.serii :D Hayırlı olsun :)

burgazlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kalite = sony üzerine tanımam kullanan anlar isterse hiç JB gelmesin, 4.0.4 le bile samsungtan üstün telefondur.Ekranı yeter en parlak güneş altında bile tam performans veriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3.günlük xperia s imin şarjı hiç kullanmadan 5 saat zor dayanıyor kasada soyulmalar başladı cihazdan sogudum bu ne şanstır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar acil bi sorum var babam hacıdan Sony Xperia P getirmeyi düşünüyor
sony nin satışmerkezinden alacak teli
kutuda made in chine yazıyo normali böylemi bi sıkıntı olmaz dimi bide fiyati 1000 rialmış oda yaklaşık pasaporta işlemsi i.içinde 700 kusur gibi bi para ediyo neden acuz türkiyede 1.100-1.200 arası iken bu telefon neden ucuz kafama takıldı bu işin içinde bi şeylik var gibi geldi sizce alayım mı yoksa türkiyede 700 tllik bi telefon mu alayım sizin tavsiyeniz nedir Sony Xperia P alamazsam 700 tl ye hangi telofon almalıyım sizce acil mesaş atarsanız memnun olurum

ceeport123

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Onu bunu bilmem malzeme kalitesin de sony her zaman üst seviyededir ;)

Bir de şu "Made in Chine olayına" takılmayın, tüm büyük firmalar çin de üretim yapar zaten... Dandik has Çin malları ile 1 TL ye satılan Çin malları ile karıştırmamak lazım...

P nin kasası S den çok daha iyi bence S de yer alan sarı ekran sorunu da yok S sorunlu bir cihaz olmuş sanırım...

P bekleme modunda 14-15 saat gidiyor (wifi açık)

jr2012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski telefonum. şarzı az gidiyor diiye sattım şimdi de xperia tx almayı düşünüyorum. ICS güncellemesinden sonra o kadar çok bug geldi ki anlatamam. sony nasıl çözecek bu kadar bugı veya ne zaman çözecek acaba.