khajiit
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şu an almanyadayım ve marketlerde sony xperia p 315 euro sizce almalımıyım yoksa 400 tl daha verip türkiyedenmi almalıyım acaba bir garanti sorunu olurmu.?
Xperia S benimde ilk tercihimdi fakat forumlarda o kadar şikayet varki xperia s için sarı leke sorunu var diyolar sende öyle bir problem varmı?
Tavsiyen için teşekkürler burdaki mağazalarda xperia s bulabilirim inşallah![]()
Yarın xperia S alıyorum 419 euroya hayırlısı bakalım inşallah bir problem yaşamam![]()
bence çok daha iyi yapmışsınız. sony kamera gibi şeylerde öne çıkabiliyor ama hep sorunlu geliyor kimi zaman malzemesi kimi zaman yazılımı sorunludur. s2 adam gibi kullanan için her zaman sorunsuzdur. kamerası tatmin edicidir. her türlü güncellemeyi alır. hepsinde stabildir. oyun performansı harikadır. ve şikayetsizdirSormayın başıma gelenleri xperia S almaya gittim galaxy s2yle geri döndüm kısmet değilmiş sony almak:d
bence çok daha iyi yapmışsınız. sony kamera gibi şeylerde öne çıkabiliyor ama hep sorunlu geliyor kimi zaman malzemesi kimi zaman yazılımı sorunludur. s2 adam gibi kullanan için her zaman sorunsuzdur. kamerası tatmin edicidir. her türlü güncellemeyi alır. hepsinde stabildir. oyun performansı harikadır. ve şikayetsizdir
s2 > xperia s. isterse sorunsuz olsun.
Aslında xperia S almaya gittim fiyatı 419 euroydu ve görevliye dedim telefonu birz deneyebilirmiyim diye oda büfede duran teli verdi ve biraz deneyim sahibi oldum bende evet tamam alıyorum dedim adam demezmi elimizde sadece bu kaldı diye!bi kontrol ettim kasanın köşeleri soyulmuş batarya yanıyor yarım almancam la sordum ne zamandır duruyo büfede diye adam 3 aydır dedi bende biraz düşündün kasayı açtım serisi aaab'ydi heralde ilk seriydi bende orada s2 almaya karar verdim şuan kullanıyorum 375 euroya aldım tax freedende bi 58 euro alcam inşallah bi sorun çıkmaz.![]()