http://store.apple.com/us buradan alışveriş yapabilirmiyiz mesela Türkiye 'ye gelirmi kargo ile
Of be ordan 3-4 tane alırdım arkadaşlara satardım fiyatı çok çok uygun bence
Hocam Ebay dan hiç alışveriş yapmadım bilemiyorum aklımda şöyle bir soru var ya beni kazıklarlarsaEbay denilen bir icat var.
Sen getir satacak adam bulursan satarsın çünkü piyasada senin gibi 12938138491 adam var![]()
![]()
![]()
Ebay denilen bir icat var.
Sen getir satacak adam bulursan satarsın çünkü piyasada senin gibi 12938138491 adam var![]()
![]()
![]()
Hocam gg den çok alışveriş yaptım ama Ebay biraz daha değişik geliyor adamla nasıl anlaşıcazeBay dan Türkiye ye araba da getirirsiniz, yeterki satıcı ile anlaşın ve gümrükten geçirin.
Eğer ebay da beni kazıklayacaklar diye bir düşünce içindeyseniz, online alışveriş size göre değil malesef.
Çünkü orda malı parasını verir alırsınız. Türkiye de yaşadığımız için geri iade imkansız gibi bişeydir.
eBay dan Türkiye ye araba da getirirsiniz, yeterki satıcı ile anlaşın ve gümrükten geçirin.
Eğer ebay da beni kazıklayacaklar diye bir düşünce içindeyseniz, online alışveriş size göre değil malesef.
Çünkü orda malı parasını verir alırsınız. Türkiye de yaşadığımız için geri iade imkansız gibi bişeydir.
Öyle kolay değil o işler. Satıcıyla anlaşsan ne olacak. Türkiye'ye kargo yoluyla telefon sokmak yasak. Anında geri döner veya gümrükte kalır. Kişisel bakım malzemeleri de sokmak yasak. Hee araba sokarsın tabi ama vergisiydi falandı filan derken Türkiye de ki fiyatından pahalıya gelir.
Hocam gg den çok alışveriş yaptım ama Ebay biraz daha değişik geliyor adamla nasıl anlaşıcaz