Değişen Türk Telekom'dan beklentileriniz neler arkadaşlar?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Yönetimi değişen Türk Telekom, yayınladığı özel video ile büyük değişim için düğmeye bastı.

TTNET, Avea ve Türk Telekom'u birleştiren Türk Telekom'un yeni videosunu izlemek için tıklayın.

Değişen Türk Telekom'dan beklentinz nedir dostlar?

Samimi açıklamalarınızı, kimseyi rencide etmeyecek şekilde paylaşırsanız çok seviniriz.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Nasıl rencide etmeyelim adamlar bütün ülkeyle dalga geçiyorlar resmen.ben eskişehirde okuyorum 3 tane ev değiştirdim bir tanesinde doğru düzgün internete denk gelemedim bu mudur hizmet.tekel olmak bu işte adları batsın

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fiyat = Hizmet paralel orantıda işlesin yeter...Onuda yapamıyorlarsa indirsinler şu fiyatları..

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Superonline'den feyz alsınlar yeter.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
0:30'daki bizim ofis. biz yemekteyken çekmişler herhalde :D

0:51'deki sahneye de çok güldüm. Haliç Kongre Merkezine 3-5 kez giden biri olarak, o içeri akın ettikleri yer binanın bahçe tarafı, yol yok. herhalde denizden yanaştılar :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Dalga geçer gibi değil adam akıllı, İNDİRİM!

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Biz halk olarak Türk Telekom ve TTnetten bi beklentimiz kalmadı artık..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sadece müdür değişiminin duyurulması açısından çekilmiş, reklam dışında hiç bir ehemmiyet teşkil etmeyen bir slogan. tek gruba ait olan 3 firma daha nasıl birleştirilir :P

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Son kullanıcı oalrak beni ilgilendiren sorular:

-İnternet fiyatları daha makul seviyelere inecek mi?

-Kotalar ve upload hızları artacak mı?

-AKK uygulaması kalkacak mı veya en azından kotası artacak mı?

-Gerçek manada "yalın internet" gelecek mi?

Gerisi fasa fiso...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Benim anlamadığım şimdi bu üçü birleşip ne yapacaklar??.. Üçü birdenmi halka şeyapacaklar yoksa??.. Bu millet ttnete zor dayanıyor üçüne nasıl dayanacak??.:D:D

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Gerisi fasa fiso...
Hocam sanki adam akıllı bir firmayla birleşti .
Avea = Bana 250 tl fatura getirdi . Nedeni = 0.facebook'a girmişim .Üstte kocaman ücretsiz yazarken hesapta telefonun tarayıcısından başka tarayıcıyla girmişim ki başka tarayıcısı olmayan windows mobile bir tel.di.
Diğerlerini saymaya gerek yok . Dünya kadar vergi . İnternetinde ise akk ve min. hız.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Benim anlamadığım şimdi bu üçü birleşip ne yapacaklar??.. Üçü birdenmi halka şeyapacaklar yoksa??.. Bu millet ttnete zor dayanıyor üçüne nasıl dayanacak??.:D:D
Baktılar millet ttnet'e alıştı en iyisi 3 kurum birleşip iteleyelim düşüncesine girmiş olabilirler :D:D:D:D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41

Gerisi fasa fiso...

+ her eve fiber olmayacaksa tırt abi isterse 15 şirket birleşsin gene fayda yok

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
"Üçü bize birden yükleniyorlar" diye bi şarkı çıkar artık genç arkadaşlarımızdan hahah :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Bu zaten biliniyordu herkes tarafından. Avea TTNet ve TürkTelekom ortaklığı.. Sadece resmiyet kazandırdılar kendilerince dikkat çektikler. Paramızın karşılığında adam gibi hakettiğimiz hizmeti versinler yeter!

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aman bizden uzak dursunlar zam gelmesin yeter!!!

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Arkadaşlar, fiyatlarda bir indirim falan beklemeyin. yeni müdür ilk atandığında, kimdir bu adam diyerekten youtube'da bir araştırma yapmıştım. Gn müdür olmadan önce, geçen aya ait şu videoyu izledim. Aslında videonun tamamını izlemenizi öneririm, fiberden tutun da bir çok şeyin cevabını veriyor ama indirim ile ilgili can alıcı nokta 12:42 de :)

[video=youtube;kOpoJvm58No]http://www.youtube.com/watch?v=kOpoJvm58No&feature=relmfu[/video]

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Şimdi sizi "Biz"i boş verin de ortaya anlaşılır, somut birşey koyun. Ben aldığım hizmete ve verdiğim paraya bakarım. Nasıl ki "Biz" sizi ilgilendirmiyorsak, birleşip voltranı da oluştursanız fark etmez.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Benim upload hızım şu anda 30 kb. 50 megabyte'lık bir video upload ediyorum yarım saatten fazla sürüyor şaka gibi :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar, fiyatlarda bir indirim falan beklemeyin. yeni müdür ilk atandığında, kimdir bu adam diyerekten youtube'da bir araştırma yapmıştım. Gn müdür olmadan önce, geçen aya ait şu videoyu izledim. Aslında videonun tamamını izlemenizi öneririm, fiberden tutun da bir çok şeyin cevabını veriyor ama indirim ile ilgili can alıcı nokta 12:42 de :)

[video=youtube;kOpoJvm58No]http://www.youtube.com/watch?v=kOpoJvm58No&feature=relmfu[/video]

videoyu izledim de bıraksın bunlar hizmet versin hizmet sorulan sorulara bile istenen cevapları vermedi adam ya..

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Turkcell+Superonline İzmirde harıl harıl çalışıyor, icraat var, sırayla belirli semtlere Fiber Optik kablo döşeme işlemleri başladı, hatta benim oturduğum mahalledeki bitti, kapımın önüne kadar tüm mahallemizde Fiber döşemesi bitti, en geç 2.5 ay sonra sinyal verilmeye başlanıyor ve anında superonline'a geçiyorum, artık bu saatten sonra TTnet fiyat düşürse de beni kimse tutamaz.

Daha bunlar başlangıç, TTnet çok fazla sayıda müşteri kaybedecek, İzmirde bir çok ilçeye Fiber verilecek çünkü.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sonuçta superonline'da kota koyuyor, fiber olsa ne olacak. 50 gb kota koyduktan sonra isterse hızım 1gb olsun, 15 dk da dolar :P

firehawk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3'lü kazık yiyeceğiz. :D
3'lü kombo yapacaklar.Memleketi fiberle döşücez dediler fiber gelir ucuzlar dedik. Bulunduğum yerde ne fiber ne bi indirim geldi. Süperonline İzmir Ödemişe 6 ay da döşedi fiberi. Bir ttnet döşeyemedi. Yalın desen o da adam akıllı yalın değil. Altı ay kaldı sözleşmeme 150 tl sözleşme fesh bedeli olmada bir an önce çıkardım ttnet adsl'den geçerim hemen süperonline fibere vesselam :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Hocam sizin "başarılı çıkış" dediğiniz nedir? Ben Türkiye'nin istisnasız her yerinden son 2 ayda müthiş derecede artan şikayetlerden başka bir şey göremiyorum. Şu anda feci halde para toplama harıltısı içerisindeler. Şirket satılacağı için kısa sürede bolca para toplayıp ortadan toz olmak niyetindeler.

Biraz açık ve ağır gelebilir; fakat milyonlarca kullanıcının baş ağrısını görmezden gelip ortada olmayan bir şeye "başarı" demek doğru değildir. Tabii ki başarının sadece parayla ölçüldüğü bir çağdayız, şirketin kasasını doldurmakta başarılı diyebiliriz ancak; bu da zaten bizim toplumumuzun defterinde "başarı" değil, "kısa günün kârı" olarak geçmiştir.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
TTNET'in patronu değil miydi bu adam, TTNET beklentilerimizi karşıladı mı ki Türk Telekom karşılasın. Ki Türk Telekom'da neyin nesiymiş, ev telefonlarının nesli tükenme trendinde.. .

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Üçü birleşip vatandaşı daha da çok şey yapacaklarmış. Ah birde vatandaşlarımız birleşip şunları şey yapabilse :)