- Reaksiyon puanı
- 1
Ben gidiyorum...
Hacı sen ne yaptın.
Windows'un içinde.![]()
Git ama devamı geliyor

Hayat bu belli mi
Bazen bi mucize olur
Bir melek üç dilek verir
Hayellerin gerçek olur
Ben gidiyorum...
Hacı sen ne yaptın.
Windows'un içinde.![]()
system 32 ye atmıyacaksın oyunun içine atacaksın windows dll hatası verdiğinde onu oraya atarsın oyun hata verirse oyuna atarsın hatta proğram hata verirse proğrama atacaksın
Yok benim paylaştığım legal.![]()
Git ama devamı geliyor
Hayat bu belli mi
Bazen bi mucize olur
Bir melek üç dilek verir
Hayellerin gerçek olur
fazla tartışmıyacam malum öncelikle ilk senin dediğini yapsın olmassa benim dediğimi yaparSystem 32'ye atacak.
Bunlar S*** için mi yoksa İ*** için mi ?![]()
gizli harfleri çözemedim daaBunlar S*** için mi yoksa İ*** için mi ?(Bilmeyenler yanlış anlamasın küfür değil.
)
Hadi ordan google'dan bakıp bakıp yazıyorsun.![]()
Konuşmalarınızı okumaya kalktım içim karardı Ivi capsı hakettinizHadi ordan google'dan bakıp bakıp yazıyorsun.![]()
Ara bakalım bulabilecek misin kendi defterimdeki sözlerden yazıyorum neyse herkese iyi geceler yarın ders çalıştıktan sonra görüşürüz![]()
eee yardım işi nolcak (hep kendimi düşünüyorum yaaDaha karpuz kesecektik diyecektim ama onu kestik.
İyi geceler.![]()
Konuşmalarınızı okumaya kalktım içim karardı Ivi capsı hakettiniz
![]()
Sen hala burda mısın ?eee yardım işi nolcak (hep kendimi düşünüyorum yaa)
hayır olmazz ben bu oyuna kafayı taktım takıntılıyım işte napimSakin ol yenge.![]()
Sen hala burda mısın ?
Bak sana oyun tavsiye edeyim onları oyna.
TDU 2 , London 2012.![]()
hayır olmazz ben bu oyuna kafayı taktım takıntılıyım işte napim![]()
iyiki bi yardım istedik be işin suyu çıktıİyi o zaman.Sana kolay gelsin.![]()
iyiki bi yardım istedik be işin suyu çıktı
sende haklısın önerdiğin bir sürüm varmıNe yapalım öneride bulunduk olmadı.
sende haklısın önerdiğin bir sürüm varmı
blackbox skidrow gibi gerçi ikiside var senin bildiğin varsa yzıverSürüm derken ??
İnternette yorumları okudum.Adam blackbox indirip oyunu bitirmiş.Hatta dediğim kişi bu forumdan.blackbox skidrow gibi gerçi ikiside var senin bildiğin varsa yzıver
iyi gecelr bnde okumuştum onu ben yatarİnternette yorumları okudum.Adam blackbox indirip oyunu bitirmiş.Hatta dediğim kişi bu forumdan.
iyi gecelr bnde okumuştum onu ben yatar
kalktım yine oyundan attığında anakart 69 ekran kartı ise 67 derce idi sorun ısınmadan mı kaynaklanıyor yoksaİyi geceler.
Sanmam.Öyle olsa önceden de atardı.kalktım yine oyundan attığında anakart 69 ekran kartı ise 67 derce idi sorun ısınmadan mı kaynaklanıyor yoksa
en baştan beri bu oyunda atıyor zatenSanmam.Öyle olsa önceden de atardı.