tamamda o galiba komple oyunu indiriyoişe yaramaz o ikinci söylediğimi indir
özel mesaj yollıcam oradan devam edelim birde ban yemiyelimtamamda o galiba komple oyunu indiriyo
[MENTION=259893]Strake[/MENTION] deseydi konuda fazla uğraşmayacaktınevet gönül isterki böle olmasında konu açıyoz günlerce doğru dürüst mesaj yok arkadaş napalım
Rahatsız mı oldun ?![]()
yasakmı niye daha önceden söylemiyorsunuz hamza5806 artık özel mesajdan atarım
Moderatörler beni severlerDua et modlar görmesin.Yoksa tek yön ucuş kazanırsın.![]()
Moderatörler beni severler![]()
Dua et modlar görmesin.Yoksa tek yön ucuş kazanırsın.![]()
banlanırsam senin yüzündendirDur hemen moderatöre bildir butonuna basayım:mrgreen: bastım bile:mrgreen:
gece gece moralimi bozdunuz
konu kilit eğer bana birşey olursa beni hiç unutmayın daha muhabbet etmeyelim sonra görürler falanBen birşey yapmadım.
konu kilit eğer bana birşey olursa beni hiç unutmayın daha muhabbet etmeyelim sonra görürler falan![]()
banlanırsam senin yüzündendir
ispitçi ispitçi
İSPİTÇİ İSPİTÇİ :dil:
Ben birşey yapmadım.
Sizin yüzünüzden uyarı aldım
2 şık var ya biri şıkayet etti yada birşey yoluna gittimNe basacağım şaka yaptım sakin ol
Oğlum sen ne karışıyorsun? Karışma!
Kendi işin halloldu ya hemen ispitçi diye bağırırsın!
Ben de yapmadım kendisi yaptı.
Sen kendin yüzünden uyarı aldın bizim yüzümüzden değil!
@Strake çıktı @aquess1999![]()
İşim hallolmadı ayrıca karışabilirim çünkü benim yüzümden adam banlanabilir sonundaki gülücükü görmedin galiba bir arkadaşını ispitleyeceğin aklımdan bile geçmedi ya şimdi barışalım yada bir daha hiç konuşmayalım mesajımıda geri alayımNe basacağım şaka yaptım sakin ol
Oğlum sen ne karışıyorsun? Karışma!
Kendi işin halloldu ya hemen ispitçi diye bağırırsın!
Ben de yapmadım kendisi yaptı.
2 şık var ya biri şıkayet etti yada birşey yoluna gittim
İşim hallolmadı ayrıca karışabilirim çünkü benim yüzümden adam banlanabilir sonundaki gülücükü görmedin galiba bir arkadaşını ispitleyeceğin aklımdan bile geçmedi ya şimdi barışalım yada bir daha hiç konuşmayalım mesajımıda geri alayım
ben sana ne dargınım nede senin ispitçilik yaptığını düşünüyorum barışalım öyleyseYemin ederim ben şikayet etmedim
Bir kere ben ispitlemedim modlar görmüşlerdir olayı merak etme çok ilgililer bu konuda ister barışalım istersen hiç konuşmayalım beni alakadar etmez!
İşim hallolmadı ayrıca karışabilirim çünkü benim yüzümden adam banlanabilir sonundaki gülücükü görmedin galiba bir arkadaşını ispitleyeceğin aklımdan bile geçmedi ya şimdi barışalım yada bir daha hiç konuşmayalım mesajımıda geri alayım
ben sana ne dargınım nede senin ispitçilik yaptığını düşünüyorum barışalım öyleyseçok barışçılımdır sadece oyunlarda adam gebertirim
![]()
kavgaya gerek yok şikayet ettiysenizde canınız sağolsun olan olmuş
lan bi şakayı kakaya çevirdiniz cidden aklımdan bile geçmedi sizin yaptığınız ister barışalım ister küs kalalım yinede sen bilirsin ama ben darılmadım size ok
inşAllah hallolmaz. :cursing:
çok sevindim bir daha böyle mal mal şakalar yapmıcam :dİyi tamam barışalım![]()
çok sevindim bir daha böyle mal mal şakalar yapmıcam :d