beyler bende msi ge620dx-802xtr modelli laptop var yüklediğim oyunları yüksek kalitede bile akıcı bir şekilde oynayabiliyorum(35-40fps) fakat bazen 5-10 saniyelik aşırı bir kasma(15fpsye kadar düşüyo) oluyor sonra normale dönüyor ve bu kasma sırasında laptopun kendi fanı yavaşlıyor işlemci 2.5-3.0 ghzden 800mhz'e geriliyor! intel turbo boost açık. genelde yüksek fps isteyen oyunlarda oluyor(crysis2, gta liberty city, tdu2, the runda ağırçekim oluyor, batman arkham city, l.a. noire mafia 2) ama masaüstündeki pcde bana mısın demiyo (e.kartı 880gts 512mb) laptopun e.kartı driverı vs. gerekli olan bütün programları yüklü.Bu laptopu alan arkadaşlarda hiç böyle bi sorun çıkmamış bana denk geldi heralde
( Adam gibi oyun da oynayamıyorum laptopun özellikleri : i5 2450m 2.5ghz, intel hd graphic 3000, 6gb ram, ge force 635m 2g, 750gb hdd not: oyuna girdikten hemen sonra da oluyo çok sonra da olabiliyo bi de notebook soğutucu da var ve de oyunlara sağ tıklayı yüksek kaliteli nvdia işlemciyle çalıştır da diyorum kasma sırasında işlemci 70derece falan oluyo, laptopta ısınma problemi pek yok ve kaç defa format attım win 7 win 8 kurdum on kere, laptop driverları güncel. programsal bi hata olablir mi acaba işlemciden mi kaynaklanıyor
bilen biri allah rızası için yardım etsin lütfen
(

bilen biri allah rızası için yardım etsin lütfen