Million
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar binamıza fiber net geleli 1.5-2 hafta oldu.Ben kablolu yayın üzerinden internet alıyorum.Sizce fiber'e geçmek faydalı olur mu,neden?
Abi sen şanslı diyosun diğeri faydalı olmaz diyo ortak bir karara varın ve beni de inandırınBazıları doğuştan şanslı![]()
100kb/snKablodan aldığın hız ne?
Fiberin avantajları neler mesela? Hız 100kb/sn 32 lira ama net+kablolu için net düz 25 sanırmKabloludan aldığın hız ne kadar?Ne ödüyorsun?
Eğer kabloluda hızın düşükse hemen Fiber e geç.
Banada Dua Et.![]()
10 sn 1 mb diye düşün,ttnet deki tariflerden az bahset mesala,hiç nete girip araştırasım yok şu anHemen ttnet'e geç![]()
Bu bilgi ne için gerek kardeşim?
Ankaradayım çay içmeye de beklerim,test amaçlı olduğunu sanmam,epeydir gelmemesinden yakınıyorduk bizim çevredeÇay içmeye geleceğimdermişim. Bulunduğum mahalledede test amaçlı bir kaç binaya vermişlerde acaba yakınlardamısın diye merak ettim.
10 sn 1 mb ne demek abi geri kalmışım resmen sırf s.paketi için çekiyorum desem yeridir,neyse buna rağmen 100 gb aylık indirmeye ulaşmış biri olarak kendimle de gurur duymuyo değilim.TTnet 8mbit meseka ne kadar yaklaşık türksat bu fiyatla aynı diye biliyorum
10 sn 1 mb ne demek abi geri kalmışım resmen sırf s.paketi için çekiyorum desem yeridir,neyse buna rağmen 100 gb aylık indirmeye ulaşmış biri olarak kendimle de gurur duymuyo değilim.TTnet 8mbit meseka ne kadar yaklaşık türksat bu fiyatla aynı diye biliyorum
'Numara taşınırsa' dan kasıt ne olabilir acaba kardeşim?
1 gün=24 saat=1440 dakika= 86400 saniye*30=2592000 saniye 1 ay için
Saniye de 10 kb diyosun;2592000*10=25920000kb olur 1 mb=1000kb
25920000/1000=25920 mb olur 1 gb=1000mb 25920/1000=2.592 olur ki bu da hadi arada hızını aştığını düşünürsek ayda en fazla 3 gb indirebilirsin demektir.Yani kardeşim SALLAMA
'Numara taşınırsa' dan kasıt ne olabilir acaba kardeşim?
Biz fiber diyoduk sen superonline linki verdin.Acaba aynı şey mi ikisi? Bilmiyorsak affola...
Hesaplarda virgül kaydırmayı unutmuşum.Çok afedersiniz tamam mümkündür limit 25 gb diyelim
Biz fiber diyoduk sen superonline linki verdin.Acaba aynı şey mi ikisi? Bilmiyorsak affola...
arkadaşlar ben fiberde kesinlikle kotalının çok saçma olduğunu inanıyorum. ben 50GB AKK yı 2 günde bitirdim ki şuan up-down ikiside 51GB tı geçti!..
not: bugün ayın 2 si daha![]()
Dizi sezonu filan olsa gerek ben anca öyle o kadar indirirdim2 günde ne indirdin öyle![]()
2 günde ne indirdin öyle![]()