Samsung Galaxy S3 OTG Kablo Kullanımı Hakında

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar OTG Kablo Baglayıp hiç bir driver yüklemeden herhangi bir usbli game pad ile oyun oynayabilirmiyim?
aynı şekilde usb bellek vs bağlayablirmiyim?

Reaksiyon puanı
2,148
Marifetlerine buradan bakabilirsin.

[video=youtube;46IiRyigUH0]http://www.youtube.com/watch?v=46IiRyigUH0[/video]

Gamepad olayı biraz karışık ben taktım F710'u oynayamadım sadece ileri geri falan yapabildim Dead Trigger'da ama adam ateş falan da edebiliyor aynı sistem aynı oyun ama ben yapamadım.

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Marifetlerine buradan bakabilirsin.

Gamepad olayı biraz karışık ben taktım F710'u oynayamadım sadece ileri geri falan yapabildim Dead Trigger'da ama adam ateş falan da edebiliyor aynı sistem aynı oyun ama ben yapamadım.
oyy oyy daha fazla videolarını da izledim.
ama anlamadığım bu işte bi iş var siz yapamadıysanız o zaman extra birşeyler yükleniyor olsa gerek :S
otg kablosunu alıp usb bellek okutmak için fat 32 olarak bicimlendirilmesi felan lazmmış

Reaksiyon puanı
2,148
oyy oyy daha fazla videolarını da izledim.
ama anlamadığım bu işte bi iş var siz yapamadıysanız o zaman extra birşeyler yükleniyor olsa gerek :S
otg kablosunu alıp usb bellek okutmak için fat 32 olarak bicimlendirilmesi felan lazmmış

siyah kernel yüklersen ntfs de okutursun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ek bir program ya da ROM yüklemeden (kendi rom'u ile) OTG kablosunu takıp FAT32 ve NTFS biçimlendirilmiş flash disk'leri telefonda herhangi bir sorun yaşamadan okuyabilip kablosuz mouse kullanabildim az önce.

mberkanbicer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ek bir program ya da ROM yüklemeden (kendi rom'u ile) OTG kablosunu takıp FAT32 ve NTFS biçimlendirilmiş flash disk'leri telefonda herhangi bir sorun yaşamadan okuyabilip kablosuz mouse kullanabildim az önce.