Gsm operatörümü değiştirdim

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum fakat 13 yıllık turkcell operatöründen bu gün itibariyle avea 500dk+(500sms+500mb) tarifesine geçtim. Fiyatı söylendiğine göre 31,20 TL. Arkadaşların bazıları hiç bir zaman o fiyatı ödemezsin üzerine 10-15 TL daha ücret ekelnir bir şeklide dediler fakat göreceğiz artık

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Kapsama alanı çok sıkıntılı. Zamanla göreceksin.

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kapsama alanı çok sıkıntılı. Zamanla göreceksin.
Şu an ilçe merkezinde yaşıyorum pek sorun olacağını sanmıyorum fakat aynı eleştiriyi diğer arkadaşlarım da yapmıştı bu gün. Umarım pişmanlık yaşamam.

yo£cu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben geçmiş olsun diyorum :)

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar dün 51,20 TL Fatura geldi Turkcell hattıma bunun 5 TL'si internet ücretiymiş. Telefonum Sony Ericsson K750i bu telefonla nasıl internete bağlandıysam artık bilemiyorum. Turkcell=Ttnet gibi gelmeye başladı bana. Bu yüzden pazartesi günü gidip hemen Ttnet dışındaki servis sağlayıcıları ile bilgi alıp faturalarımı düşürmeyi düşünüyorum.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum fakat 13 yıllık turkcell operatöründen bu gün itibariyle avea 500dk+(500sms+500mb) tarifesine geçtim. Fiyatı söylendiğine göre 31,20 TL. Arkadaşların bazıları hiç bir zaman o fiyatı ödemezsin üzerine 10-15 TL daha ücret ekelnir bir şeklide dediler fakat göreceğiz artık

kardeşim hoşgeldin ,ben avea çalışanıyım bilgi olarak merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin ayarlar vs. Telefonların sağı solu belli olmuyor ne yazık ki

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kardeşim hoşgeldin ,ben avea çalışanıyım bilgi olarak merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin ayarlar vs. Telefonların sağı solu belli olmuyor ne yazık ki
[MENTION=137719]madmex[/MENTION] Çok teşekkür ederim. Kafama takılan tarife, ücretler vb. sorular olursa size danışacağım. Bu gün avea abone merkezine sorduğum sorular karşısında ekstra hiç bir ücret ödemezsiniz dedi (1,20 TL hariç) umarım öyle olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh:merhabalar ben turkcell liyim fakat avea ya geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim üstelik tarifemi internet üzerinden yaptığım için uzun zamandır kontör yüklemiyordum o yüzden 8tl de borcum var avea ya geçişim nasıl olacak kaç gün sürecek ve pişman olur muyum lütfen yardım edebilrmisiniz

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
2 yıl geçti. İzlenimlerin neler?