40 Günde Nasıl 5 KG alınır?

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 35 kg'yim ve yaşıtlarıma göre hayli zayıfım,ablam 40 günde 5 kg alırsam 200 TL vermeye söz verdi!Anlaşmamız 1 ekimde bitiyor,birkaç gün geçti ve 900 gr aldım,sizce kalan 4 kg 100 gr bu süreç içerisinde nasıl alınabilir?Ablam bir elektronik baskül aldı,her gün tartılmaya başladım,evet önerileriniz nelerdir,ne yemeliyim ve ne kadar :)

(200 TL'ye değer kesinlikle hadi acil :))

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
tereyağlı ballı ekmek ye çok dışarı oynamaya çıkma :D 5 değil 10 kilo bile alırsın :D ama kilo alırken de dikkat etmek lazım sağlıklı bir şekilde kilo almalısın
mesela ben 6 yaşındayken 12 kiloydum annem televizyonda bi kedi görmüş dünyanın en şişman kedisi! 13 kilo :D sonra bana ye çocum ye çocum şimdi 19 yaşında 105 kilo obez bir oğlu var :( ne yazık ki
ama 5 kilo bile alsan bence o 200tlnin hayalini bile kurma :D insanın yaşı küçk olunca pek kaale almıyorlar :(

Reaksiyon puanı
4
öncelikle abicim sıkıntı yapma.ilerde nasılsa kilo alırsın.bu daha çok metobolizma meselesi.bende 20 yasımda boyuma gore zayıftım.unıversıte yılları geçtı askerlık bıttı.resmen obezliğe dogru koşarak gidiyorum.sana önerim düzenli ve sıksık ye. yanı sabah kahvaaltı yap.13 de ogle yemegı ye. saat 15 te falan atıştır.19 da aksam yemegı ,yatarkende yıne yemek ye.yani mideyı bos bırakma.makarna çok kilo aldırır karbonhidrat çünkü,ekmek aldırır.hazır olmayan çorba içebilirsin.tahın ve pekmez karıstır ye. v.s v.s

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sağlıklı kilo almaya bak ama tavsiye etmediğim bir yöntem fast food beslen .

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Dostum tuvalete çıkmamaya çalış çok gitme tuvalete derim ben...Biraz tut azar azar..40 gün sonra çıkmazsın wc'den orası ayrı konu tabi :D

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Şimdi 5 kilo alırsan 200 lira kazanacaksın, ilerde 5 kilo vermek için 2000 lira bayılacaksın. Bence bulaşma...

Sağlıklı olsun diyorsan protein ağırlıklı beslen, bol bol yumurta beyazı, beyaz et,kırmızı et, baklagil tüket. Tabi kas kitleni artırmak için bol bol hareket et. 40 günde olur mu zor be kardeş ama ablalar çabayı takdir eder belki 50 lik koklatır :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
en iyisi tartıya çıkacakken kendine ağırlık bağla :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
[video=youtube;VJw-NTpT57o]http://www.youtube.com/watch?v=VJw-NTpT57o[/video]

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
bi de tüyo vereyim, tuvalet ihtiyacını gidermeden tartıl tartılırken havadan bi yarım kilo kazanmış olursun fena olmaz :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
ne alaka bea tartmakla :D ucunda 200 lira var en az yarım kiloluk şeyi içinde tutar yani :D ne iğrençleştik gecenin bu saatinde de haa :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ufak ağırlıklar bul, bol bir pantolon giy koy cebine, çaktırmadan çık tartıl ve gün geçtikçe artır ağırlığı kap 200ü :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
adam burda 3kaadı öğrenecek iyice :D

nadia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bol bol pılav makarna ye alırsın cokta zor degıl

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum aban fastfooda bak bakalım nasıl kütür kütür kilo alırsın :) gerçi o kiloyu alana kadar 200 liralık harcama yaparsın oraya ahahah

nadia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostum aban fastfooda bak bakalım nasıl kütür kütür kilo alırsın :) gerçi o kiloyu alana kadar 200 liralık harcama yaparsın oraya ahahah

arkadas dogru yazmıs o kıloyu alana kdr o kdr da paran gıder sıskolugunla kalırsın :D

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya bir de kötü bir şey var,kocaman bir ekmek içi cart curtu bitiriyorum,tartıda tartılıyorum bakıyorum 36,5 olmuşum,üç-dört gün tuvalete gidince 35,5 oluyorum :D Bana uzun bir liste hazırlayın...

LaMaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkes kilo vermeye çalışırken sen almaya çalışıyorsun arkadaş, ama gerçekden zayıfmışın ya inşallah ideal kiloya ulaşırsın

sana tavsiyem bol bol kuruyemiş (çerez) tüket ben 19 yaşındayken 52 kiloydum uzman doktor olan bir akrabamın tavsiyesi ile günde 3 kase kuruyemiş yedim kısa sürede 70 kiloya ulaştım, ve şimdi spor salonuna gidiyorum biraz geç kaldım aslında keşke senin gibi 12-13 yaşlarında bunu yapsaydım :)

eylül38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel kardeşim sana verdikleri o 200 tl nası olsa yine onlara gidecek bence ikisini de alma.
Hem 'sağlıklı kilo alma' diye bir şey olabilir mi ya kilonun her türlüsü zarar , insana kötü hissettirir, mağazaya gittiğinde istediğin kıyafet olmayınca çok üzülürsün.
Aynı şeyleri yaşadığımdan anlatıyorum. Allah'a şükür 20 kilo verdim. Küçükken farkında olmuyosun her şeyi atıyosun ağzına büyüyünce 1 küçümseyen bakış bile içini delip geçiyo. Fit ve bakımlı ol, fazla kilolu olma asla işin de olmaz eşin de.
Kendine iyi bak ne deyim daha..

nadia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya bir de kötü bir şey var,kocaman bir ekmek içi cart curtu bitiriyorum,tartıda tartılıyorum bakıyorum 36,5 olmuşum,üç-dört gün tuvalete gidince 35,5 oluyorum :D Bana uzun bir liste hazırlayın...

ya sen daha 12 yasındasın :)
saglıklı beslenmeye baksana bosver kıloyu bol bol sut ıc boyun uzasın

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu anda sağlıklı görünmem için sadece kilo almam ve uzamam gerek,1,41'im ve 36 kg'yim. (Konuyu başlattığımdan beri 1 kg aldım,günde bir litre süt içmeye başladım!) Bu sene 7.sınıfım ve yaşıtlarım neredeyse benim iki katım kadar,hem ben ilerde iyi bir yüzücü olmak istiyorum,2 senedir de yüzüyorum,2016'da Rio De Janeiro Olimpiyatları'na katılmak istiyorum ama bu boy ve kiloyla imkansız,yani acilen büyümem gerek,bunun fit olmakla alakası yok,bana önerilerde bulunun :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar şu anda sağlıklı görünmem için sadece kilo almam ve uzamam gerek,1,41'im ve 36 kg'yim. (Konuyu başlattığımdan beri 1 kg aldım,günde bir litre süt içmeye başladım!) Bu sene 7.sınıfım ve yaşıtlarım neredeyse benim iki katım kadar,hem ben ilerde iyi bir yüzücü olmak istiyorum,2 senedir de yüzüyorum,2016'da Rio De Janeiro Olimpiyatları'na katılmak istiyorum ama bu boy ve kiloyla imkansız,yani acilen büyümem gerek,bunun fit olmakla alakası yok,bana önerilerde bulunun :)

1 adet ps3 al yanına MW3 al daha sonra fastfood dükkanlarının numarasını bul ye iç otur ve oyun oyna 3 günde bile 5 kilo alırsın :D

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 adet ps3 al yanına MW3 al daha sonra fastfood dükkanlarının numarasını bul ye iç otur ve oyun oyna 3 günde bile 5 kilo alırsın :D

PS3 al demek kolay zaten,ben portatif oyun konsolu almak için para biriktiriyorum ve kilo almaya çalışıyorum :biggrin: Ama tabi sadece para için kilo almaya çalışmıyorum ve büyümem lazım.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Okulun vs de yok paso ye yat özellikle gece yatmadan önce ye.

PS3 al demek kolay zaten,ben portatif oyun konsolu almak için para biriktiriyorum ve kilo almaya çalışıyorum :biggrin: Ama tabi sadece para için kilo almaya çalışmıyorum ve büyümem lazım.

Yoo para içinde kilo alabilirsin hiç sorun değil :)

memin_1967

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günde 5-6 tane muz ye.Bende kilo almaya çalışıyorum ama ben en fazla 3 tane muz yiyebildim :D Günde 1 lt süt içersen bu sefer kansızlık görülebilir.Gelişicem diye sağlığından olma.