ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
redo geldınmııı
redo geldınmııı
Geldim geldim

Naptınız ?
[MENTION=174282]şowalye[/MENTION]
Toprammm gergin değiliz

redo geldınmııı
redo geldınmııı
Konu cevaplama panelini düzenliyor sanırım değişiklikler mevcutForuma ne olmuş yahu, forum butonuna tıklıyorum hata veriyor, editörde kodlar yok, manuel olarak da işlemiyor. Nettin foruma [MENTION=25391]keyloger[/MENTION]
Bende değişikliği bırak kutu ve smileylerden başka hiç bir şey görünmüyor.Konu cevaplama panelini düzenliyor sanırım değişiklikler mevcut![]()
gunaydın sdncıler nabersınız .. herkes uyuyor galıba
Yok ben araba kullanıyorum şuan
Günaydın.
Yok ben işteyim şuangunaydın sdncıler nabersınız .. herkes uyuyor galıba
naber .. ıse mı gıdıyorsun
İyidir,sen den ?
Müşteriye malzeme teslim etmeye gittim,teslim ettim.Şimdi iş yerine gidiyorum.
sağol bende iyiyim çelik yapı sistemleriyle ilgili bir şirket ben grafik/tasarım bölümde çalışıyorum. Bu cuma son iş günüm olucakbende ıyıyım sagol ...
pıyonıst sanada gunaydın sen nasılsın.. nerde calısıyorsun
sağol bende iyiyim çelik yapı sistemleriyle ilgili bir şirket ben grafik/tasarım bölümde çalışıyorum. Bu cuma son iş günüm olucak![]()
Evet üniversite yolu göründü.ısı bırakacaksın sanırım ?
Evet üniversite yolu göründü.
Fırat üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 4 yıllık.hangı unıversıte ?
kac yıllık
Ama şimdi açık öğretim bambaşka bir olay. Daha bireysel. Bölüm ne ?bende acık og. okuyorum ... cok zorlanıyorum ama
ama şimdi açık öğretim bambaşka bir olay. Daha bireysel. Bölüm ne ?
Başarılar diliyorum. Bu sene mi başlayacaksın?bankacilik benim 2 yillik
başarılar diliyorum. Bu sene mi başlayacaksın?
Özlenmez mi o. [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] candır@ redo baska diyarlarda
cokmu ozledin
özlenmez mi o. @redo candır![]()
Ama bizimkisi tek taraflı bir ilişkihahahha cok seviyon galiba ... Ben daha dun tanistim redoyla
Sağolasın da bu aralar hiç biri ortalarda yokAllah muhabbetınızı arttırsın ne dıyelım