[Bir Program Yazdım] Google Yaz Okusun

black_caos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Yaz-Okusun by CaosEnver

Evet Arkadaşlar,

Bu program ile Textbox'a yazdığınız kelimeyi-cümleyi "OKU" butonuna basarak Google'ın o güzel sesiyle dinleyebilirsiniz. :D
Not: Kesinlikle Windows'un kendi sesi değildir, robot konuşmasıda değildir normal adam gibi konuşur. :D

Özel Teşekkür: Nihat Çelik, HuseyinKadir

sqCPu.png

>>>İNDİR<<<

black_caos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşüncem öyle değil, bir program yazdım, insanların programla ilgili ne düşündüklerini öğrenmek istiyorum. :)
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Düşüncem öyle değil, bir program yazdım, insanların programla ilgili ne düşündüklerini öğrenmek istiyorum. :)
@ReDo

Düşünceleri var ise yazarlar. Düşüncesi olmayan insanlardan zorla düşünce istemek niye ki ?. Ha düşüncesi var olupta yazmıyorlar ise, hepsini teker teker yakalayıp fırça atamazsın ki. Bırak konun açık, kim gelir yazarsa yazsın. :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Konuda belirtmiş olsaydınız keşke programı ben yazdım diye ://

Demek ki deneyen olmamış : )

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
İlgimi çekmedi bu yüzden denemedim. Ne işe yarar diye düşündüm de, bunu sadece remix yaptıklarını sandıkları parçalara jingle basmak amacında olan çakma dj'ler kullanır.

Ki bunun için program yazmana gerek yoktu, Google Translate ile bu işi yapabiliyorsun zaten.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Çocuk bir şey yazdı diye neredeyse bir dövülmediği kalmış :) Ne yazıyon l*n bizden izin aldın mı :D Neyse emeğine saygı duyuyoruz güzel olmuş

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
hiç duymuyorum.zatende düzgünce okuyamıyor.deneme yaptım.