Beşiktaş 3-3 Galatasaray SüperLig 2.Hafta

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
arkadaş bırakın şu fanatikliği.biraz tarafsız gözlerle bakın.penaltı değil.gerisi hikaye.neden düştü o zaman diyenler olabilir.belki sineğe çarpıp dengesini kaybetmişdir.yada havanın azizliğine uğramıştır.yada arif abisine özenmiştir.bunları türetmek mümkün.
[video=youtube;aB1ytUcK-fM]http://www.youtube.com/watch?v=aB1ytUcK-fM&feature=related[/video]

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Konu çok güzelmiş. Biri diyor kaynak diğeri emek hırsızı ... altlarda 10-15 mesaj silinmiş... çok güzel.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
senin paylaştığın resimde adamın sol ayağı yerde, sağ ayağı havada. benim paylaştığım resimde de aynı.. benimki pozisyonun başından alınmış ve burağın ayağı ile escudenin ayağının temas ettiği açık... senin resimde ise temastan sonra burak yere düşerken...

zaten temas olmasa escude yere düşmezdi. basmasa da bir temas var. ama içerde mi, dışar da mı; asıl tartışılması gereken konu bu...

peki hadi temas var diyelim senin dediğin olsun, temas halinde o oyuncu kendini yere atıyorsa penaltı değildir. hakemin kararıda yanlış, burakın kendini yere atmasıda çok büyük yanlış

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
peki hadi temas var diyelim senin dediğin olsun, temas halinde o oyuncu kendini yere atıyorsa penaltı değildir. hakemin kararıda yanlış, burakın kendini yere atmasıda çok büyük yanlış
burak kendini bırakmaya hazır zaten. ona birşey dediğim yok. benim itirazım hiç temas olmadığını savunanlara. pozisyon bence de penaltı değil.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şimdi konumuzun bu vermiş olduğun konuyla ne alakası var? bir geç kız sahaya girmiş diye bunun neresi panik sorabiliryim? amacınız nedir onuda anlamış değilim? konuyu değiştirmek için elinizden gayreti gösteriyorsunuz. :D

Yaw kardeş :D ben burda paylaşmamıştım :D yeni konu açmıştım mod arkadaş buraya yönelndirmiş :D Bu arada sahaya atlayan genç kız değil.. Tipsiz sarhoş bir adam.. :D üstünde mont onun altında fb forması :D :D

Davalık Penaltı

Adana’da bir Beşiktaş taraftarı Bülent Yıldırım ve yardımcıları hakkında "penaltıyı kasıtlı verdikleri" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

:D :D

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mustafa kardesimede gecmis olsun diliyorum acil sifalar cok üzüldüm.
Derbi bu sonucunu kestirmek zor..Ben yorum yaptigim zaman bile söyledim.Galatasaray bir adim önde olabilir bir cok artilari olabilir ama derbi bu sonucunu kestirmek cok zor.Besiktas iyi oynadi ilk yari ama arkaya sarkan galatasaray 22. saniye´de golü atsaydi mac kopardi gibi ama yine diyorum derbi bu.Ikinci yarida galatasaray dustu besiktas costu.Penaltiya gelince Penalti degil.Ligtv yorumcusu markus merk de ayni görüste..Yani olmasa besiktas maci aliyordu..Iki takimida tebrik ederim bize güzel keyifli bol göllü mac izlettikleri icin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hep Burak'tan bahsediyorsunuzda size tek birşey soracağım.
Burak Yılmaz milli takımda bu çeşit bir penaltı yaptırsaydı eğer, yere göğe sığdıramazdınız.
Bunun bilincinde olun. Hakem hataları yüzünden kaç takımın başı yandı, sanki bilmiyorsunuz.
Renk ayırt etmeksizin kendi sorunumuz ne biliyormusunuz?
En son oynanan maçta hakem kimin lehine karar verirse o takım suçludur.
Yine renk ayırt etmeden söylüyorumki önümüzdeki hafta hakemlerin tüm hareketleri büyük titizlikle izlenecektir ve bazıları oynanan futbolu değil hakemleri izleyecektir.
Not: Forumu 2 yıldır takip ediyorum, kimin nasıl kişilikte ve karakterlikte olduğunu hemen hemen biliyorum.
Kimisi laf söyliyimde ortalığı germenin derdinde, kimileri ise hiç tartışmaya girmeme derdinde.
Unutmayınki önemli olan dostluktur.
Tekrar ediyorum, hakem hataları hep olacaktır.Yarın bir gün fenere ve beşiktaş'a penaltı düdüğünü çaldığında düşünmeyecekmisiniz?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Burak Yılmaz milli takımda bu çeşit bir penaltı yaptırsaydı eğer, yere göğe sığdıramazdınız.
Bunun bilincinde olun. Hakem hataları yüzünden kaç takımın başı yandı, sanki bilmiyorsunuz.
Yine renk ayırt etmeden söylüyorumki önümüzdeki hafta hakemlerin tüm hareketleri büyük titizlikle izlenecektir ve bazıları oynanan futbolu değil hakemleri izleyecektir.
Not: Forumu 2 yıldır takip ediyorum, kimin nasıl kişilikte ve karakterlikte olduğunu hemen hemen biliyorum.
Kimisi laf söyliyimde ortalığı germenin derdinde, kimileri ise hiç tartışmaya girmeme derdinde.
Tekrar ediyorum, hakem hataları hep olacaktır.Yarın bir gün fenere ve beşiktaş'a penaltı düdüğünü çaldığında düşünmeyecekmisiniz?

Kimsiniz bilmiyorum ama "işte yorum bu" dedirttiniz.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0

bende hep bundan bahsediyorum ama bazı arkadaşlar fenerbahçe üzerinden sürekli tartışma çıkarırlar, yok ''emek hırsızı'', yok ''hakem sayesinde galip geldiniz'' gibi vb... yorumlar yapılıyordu, dün bu duruma düşen galatasaray oldu, fenerbahçe hakkında atıp tutanlar aynı durumda bugün ceremesini çekiyor.

tekrar o arkadaşlara diyorum ki yarın fenerbahçe hakem hatasıyla gaibiyeti alsa yine emek hırsızlığından bahsedeceksiniz, o yüzden diyorum ki hakem hata yapabilir o yüzden yaptığınız ve yapacağınız yorumlara çok dikkat edin, çocuksu kutuplaşmalara girmeyelim, hakaret etmeyelim, dediğim gibi bugün işte bunun ceremesini çekiyorsunuz.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
diğer kapatılan konu ile ilgili yazmak istedim sakinleştikten sonra yorum yapsak daha iyi olmaz mı?maçı izledikten sonra insan bir tuhaf oluyor gözü görmüyor bir şey.bir de herkesin aklında penaltı kaldı bir tek maçın geneline de bakalım derim ben.hakemin verdiği tüm kararlara.bir de Galatasaray'ın şampiyonlar liginde kontra ataklar canını çok yakacak gibi.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Selçuk Dereli / Milliyet Gazetesi

Maçın son dakikalarında verilen penaltı kararı çok tartışıldı. Görünen o ki, penaltıyı yardımcı hakem Erdinç Sezertam verdirdi. Bu pozisyonda Escude'nin sol ayağıyla Burak'ın sol ayağında bir müdahalesi var. Pozisyon faul. Ancak asıl tartışılması gereken pozisyonun içeride olup olmadığı. Temas olduğunda Burak'ın vücudu ceza alanı çizgisi üzerinde ancak temasa maruz kalan ayağı çizginin dışındaydı. Ancak oyuncunun bedenni çizginin üzerinde ve çizgi de ceza alanı sayıldığı için penaltı kararı doğruydu.

-------------------

Türk futbolunu yıllarca kimler yönetmiş, vay halimize. Futbol bilgisi bu kadar zayıf ve bakış açısı dar olan bir hakemin yönettiği hermaç şaibelidir. Adam bakan kör resmen.

nickinden böyle cevap vermen doğaldır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende hep bundan bahsediyorum ama bazı arkadaşlar fenerbahçe üzerinden sürekli tartışma çıkarırlar, yok ''emek hırsızı'', yok ''hakem sayesinde galip geldiniz'' gibi vb... yorumlar yapılıyordu, dün bu duruma düşen galatasaray oldu, fenerbahçe hakkında atıp tutanlar aynı durumda bugün ceremesini çekiyor.

tekrar o arkadaşlara diyorum ki yarın fenerbahçe hakem hatasıyla gaibiyeti alsa yine emek hırsızlığından bahsedeceksiniz, o yüzden diyorum ki hakem hata yapabilir o yüzden yaptığınız ve yapacağınız yorumlara çok dikkat edin, çocuksu kutuplaşmalara girmeyelim, hakaret etmeyelim, dediğim gibi bugün işte bunun ceremesini çekiyorsunuz.

Dikkat ettiysen Galatasaray'lılardan penaltı doğru karar diye bi ses çıkmıyor. Çıkmasında zaten. Çıktıysa bile o taraftar değildir.
Bir şeyede açıklık getirmek istiyorum. Beşiktaş'ı küçük düşürmek falan değil amacım. Yıllardır süren ebedi dostluk, ezeli rekabetlik var Galatasaray ve Fenerbahçe arasında. Şimdi burada tartışıyorsunuz, ya peki kendi özel hayatınızdaki arkadaşlarınızla tartışmıyormusunuz? Babam fenerlidir. Küçükken bi laf söylemiştim, çakmıştı yumruğu bana :D
Kısacası futbol bizim herşeyimiz. Tuttuğumuz takımı övmek ise bizim hakkımız.

Dediğim gibi dün ve bugün Galatasaray'a yapılan çirkin ithamlar yarın Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'ada yapılacaktır.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27

Ben de bilakis renk ayırdederek söylüyorum, Fenerbahçeliyim, Mehmet Topal'ın attığı gol bariz handbol.
Adam koluyla önüne koydu, golü attı.
Olmaz arkadaşım.
Etik değil.
İşte etik olmadığı için ardından elli bin tane kayırma dedikodusu çıkıyor ve eleştirenler de haklı.
Maçlara atanan asgari üç hakem pozisyonu görmek zorunda.
Haydi orta hakem açısından dolayı pozisyonu kaçırdı.
Yan hakemler ne işe yarar?
Ayrıca Burak aynı olayı Ulusal Takımda da yapsa, benim için makbul değil.
Şerefsizlik.
Futbol, gerçek profesyonellerin oynaması ile güzelleşiyor.
Bak Avrupa'ya, kaç hakem hatası bulabiliyorsun?
Bir sezonda toplasan beşi geçmez.
Daha ikinci maçlar biz iki pozisyonu sindirdik bile.
Fark burada.
Tartışma konuları da bunlardan kaynaklanıyor.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Maç 90 dakika konuluşur 90 gün :D Tüm Beşiktaşlılara geçmiş olsun. Cenk'in kurtarışları ve bizim defansın akıl almaz hataları maçın skorunu belirledi.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Maç 90 dakika konuluşur 90 gün :D Tüm Beşiktaşlılara geçmiş olsun. Cenk'in kurtarışları ve bizim defansın akıl almaz hataları maçın skorunu belirledi.

Niye geçmiş olsun. Yendiniz mi? İyi alıştınız beraberliklere bayram etmeye. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

aynı tavrı sen de sergiliyorsun, ne fark ediyor?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
olay yargıya taşınmış beyler.:D

Adana'nın Kozan ilçesindeki bir Beşiktaş taraftarı Galatasay'ın attığı penaltı golü sonrası, 3-3 bitenBeşiktaş-Galatasaray derbisini yöneten hakemBülent Yıldırım ve yardımcıları hakkında ''penaltıyı kasıtlı verdikleri'' iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığa suç duyurunda bulundu.
Tahsin Yüce (59), suç duyurusunda bulunduğu Kozan Adliyesi'nin çıkışında yaptığı açıklamada, maçı evinde, televizyonda yayınlanan spor programlarındaki özetlerden izlediğini belirterek, maçın son dakikalarındaBeşiktaş aleyhine verilen ve Galatasaray'a beraberliği getiren penaltının, hakem Bülent Yıldırım ve yardımcıları tarafından kasıtlı olarak verildiğini ileri sürdü.
Beşiktaş Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmek üzere Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'na hakem Bülent Yıldırım ve ekibi hakkında ''görevi suistimal'' iddiasıyla şikayet dilekçesi verdiğini kaydeden Yüce, ''Bu penaltı ile Beşiktaş haksızlığa uğradı ve 2 puan kaybetti. O penaltı verilmemeliydi. Maçı izlerken kahroldum'' dedi.

Tahsin Yüce'nin savcılığa verdiği dilekçesinde şu ifadeler yer alıyor:

''26.08.2012 tarihinde, saat 21.45'te Beşiktaş ile Galatasaray arasında Fiyapı İnönü Stadı'nda derbi maçı başlamış, şüpheli Bülent Yıldırım ve ekibi bu maçta hakemlik yapmıştır. Ancak, hakem maçın 84. dakikasında ve Galatasaray'ın Beşiktaş'a attığı son golün atılmasına neden olan penaltıyı, Beşiktaş'ın aleyhine kasıtlı olarak vermiştir. Ortada bir faul yok iken ve de hakemin faul olarak niteliği olay penaltı çizgisinin dışında iken hakem penaltı vermiştir. O penaltının verilmemesi gerekirdi. O penaltı sonundaBeşiktaş 3 Galatasaray 2 iken hakemin Galatasaray lehine haksız olarak verdiği penaltı ile bir gol atmış ve 3-3 berabere kalmışlardır. Bu durumda Beşiktaş 2 puan kaybetmiştir. Beşiktaş bu haksızlıktan zarar görmüştür. Tüm bu durumlar kamera kayıtlarında vardır ve maçı televizyondan tüm Türkiye izlemiştir.

İstek: Bülent Yıldırım ve ekibinden şikayetçi olduğumdan ilgili kamera kayıtlarının ilgili yerlerden getirtilerek ve gerekli bilirkişi incelemesi yaptırılarak haklarında dava açılmasını talep ederim.''

kaynak

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
beşiktaşlılar maç sonu hakeme çok isyaaan ettiler.. bende bi gs-li olarak bülent yıldırıma 90 dakika isyaan ettim.. !!!
çünkü bülent yıldırım; her türlü ikili mücadele, basit faullerde, hep beşiktaşın yanında oldu..
beşiktaşın skor olarak önde olduğu dakikalarda beşiktaşlı oyuncuların zaman geçirmelerini hep seyretti.. (HELE Bİ BATUHAN OLAYI VARKİ) ..
Art maç içinde aleyhimize o kadar çok gereksiz fauller çaldıki hem oyunumuzu etkiledi hemde hızımızı kesti..
beşiktaşlılar burakın pozisyonuna çok itiraz ettiler penaltı yok diye..
79 da emre çolakın pozisyonu penaltıydı ama. 79 da penaltı verilmiş olsa bence maçı kazanırdık..

maç bittikten sonra beşiktaşlılar hakeme çok öfkeliydi, çünkü maç içinde gösterebilecekleri yada şunu kaçırdım dedikleri bi pozisyonları yoktu.. varsa yoksa hakem.. !!!
şimdi kendilerine soruyorum; 90 dakika ne futbol oynadınız.? kaç tane pozisyonunuz var.?
attığınız 3 golde tesadüf 3 golde şans..

yatın kalkın umut ve elmandere dua edin..
bugün aldığınız 1 puanı umut ve elmandere sonrada sizi 90 dakika tutan hakeme borçlusunuz..#

derbi-macin-hakemi-bulent-yildirim-2-3885754_997_300.jpg

Casio Murat 1905

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
"Bu tür insanlar nasıl Galatasaray forması giyiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum. Engin'in hali meydandayken şimdi de Burak Yılmaz. Bir Galatasaraylı olarak Milan Baros'tan kurtulduk derken şimdi de Burak çıktı. Bunlar sürpriz değil. Burak bunu hep yapıyor. Bu şekilde gelecek olan 1 puana Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti razı mı? Böyle kazanılmış bir puan ile Fatih hocam dün gece rahat uyuyabildi mi? Yaşananlar yüz karası bir olay. Türkiye Futbol Federasyonu çocuklara Fair-Play forması giydirip onları bu rezilliğin önüne getirmeye utanmıyor. Bunun önlemini federasyon alacak. Burak her seferinde hakemleri aldatıyor. Bunun bir cezası olmalı. TFF, Burak'ı en ağır şekilde cezalandırmalı. Bu adamın işi futbol oynamak falan değil. Bu adamın işi hakem kandırmak. Dün o penaltıyı yaptırdığı iddia edilen adam kırmızı kartta görebilirdi. O zaman ne olacaktı? O çocuk haftaya oynamayacaktı. Beşiktaşlı futbolcular galibiyet primi alamadılar. Bir insan kendi meslektaşının ekmek parası ile oynar mı? Bunu gelenek haline getirmiş bir adamı Galatasaray transfer ediyor, transfer ederken de "Bu huyundan vazgeçmezsen defolup gidersin" denilmiyor. Engin'e verilen 11 maç için Galatasaray Kulübü, bu adam Galatasaray forması giymeye layik değilsin diyeceğine tahkime gidiyor. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi olan Galatasaray, bu pislikleri uygun görüyor demek ki. O zaman neyi konuşuyoruz? Galatasaraylı olsan ne olacak? Beşiktaşlı olsan ne olacak? İnsan nefret ediyor, iğreniyor." diyerek sözlerini tamamladı.

HINCAL ULUC.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
beşiktaşlılar maç sonu hakeme çok isyaaan ettiler.. bende bi gs-li olarak bülent yıldırıma 90 dakika isyaan ettim.. !!!
çünkü bülent yıldırım; her türlü ikili mücadele, basit faullerde, hep beşiktaşın yanında oldu..
beşiktaşın skor olarak önde olduğu dakikalarda beşiktaşlı oyuncuların zaman geçirmelerini hep seyretti.. (HELE Bİ BATUHAN OLAYI VARKİ) ..
Art maç içinde aleyhimize o kadar çok gereksiz fauller çaldıki hem oyunumuzu etkiledi hemde hızımızı kesti..
beşiktaşlılar burakın pozisyonuna çok itiraz ettiler penaltı yok diye..
79 da emre çolakın pozisyonu penaltıydı ama. 79 da penaltı verilmiş olsa bence maçı kazanırdık..

maç bittikten sonra beşiktaşlılar hakeme çok öfkeliydi, çünkü maç içinde gösterebilecekleri yada şunu kaçırdım dedikleri bi pozisyonları yoktu.. varsa yoksa hakem.. !!!
şimdi kendilerine soruyorum; 90 dakika ne futbol oynadınız.? kaç tane pozisyonunuz var.?
attığınız 3 golde tesadüf 3 golde şans..

yatın kalkın umut ve elmandere dua edin..
bugün aldığınız 1 puanı umut ve elmandere sonrada sizi 90 dakika tutan hakeme borçlusunuz..#

derbi-macin-hakemi-bulent-yildirim-2-3885754_997_300.jpg

Casio Murat 1905

olayın özeti budur ayrıca cenkin hamite yaptığı pozisyonu kimse konuşmuyor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
orada hamite sarı kart gostermesi lazim..

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Herkes bir yerine otursun , haddini bilsin, sınırı aşmasın..

kimsenin bir futbolcuya veya herhangi birine hakaret etmeye , onu aşağılamaya hakkı yok.. (Şerefsiz, hırsız v.s. diyen tipler var...)

eleştirinizi ahlak sınırları içinde yapın...!!!!

bir sözümde MOD arkadaşlara özellikle bazılarına...

yeri gelince Şahin göz kesiliyorunuz "ima" var diye bile ceza veriyorsunuz...

ama nedense bazı zamanlar forumda olmuyorsunuz yada meşgul oluyorsunuz...
sitem edince moda bildir butonu var diyorsunuz.. bildiriliyor... ama o mesaj yarım saat sonra siliniyor,, aynı üye bir sonraki mesajında aynı şeyleri yazıyor çiziyor...
yine bildir yine silinsin.. v.s..
ama zaten konu anlamsız bir yere sürüklenmiş oluyor ve o üye amacına ulaşmış oluyor.. ve sadece mesajları düzenleniyor...ertesi gün yazmaya devam ediyor...(burası sizin işiniz ceza ve yöntem sizin tercihiniz saygı duyarım..)
cezayı geçtim ama olay anında üyeye müdahele olmaz ise anlamı olmuyor...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=30137]komoon[/MENTION], bir şikayetin varsa, belirt hocam.Moda bildir butonu bu yüzden var.

Modlar da insan, bazen denk gelir görürler, bazen saatlerce görmezler.Bu kadar abartmanın gereği yok.Konuyu dağıtmayalım.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Uygun olmadığını düşünüyorsan yetkili arkadaşlara raporlayacaksın.
Burak'ın yaptığı en 'ahlaklı' tabirle 'emek hırsızlığı' dır. Sahadaki meslektaşlarının emeğini çalmaktır. Bu ona edilen bir hakaret değil, bile bile yapmış olduğu bir davranışın sonucudur...
Mesele zaten başından beri bunu kabul edip bu şekilde söyleyemiyor olmanız.
Ayrıca kimin haddini aştığını düşünüyorsan ona yaz ya da şikayet et [MENTION=30137]komoon[/MENTION], yorumunda belirttiğine benzer şekilde, senin de kimsenin ahlakını sorgulama, sınırını belirleme hakkın yok...