Beşiktaş 3-3 Galatasaray SüperLig 2.Hafta

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
beşiktaş galatasaray maçı yerine gelmiş ne konuşuyorsunuz

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Burak'tır nasıl atlasa yeridir! Beşiktaş'ı kutluyorum. Baştan sona üstün olan taraftı. Bir ara Galatasarayı resmen sahadan sildi. Darmadağın etti. 6 gollü bir maç oldu. Ben 6-6 biter diye tahmin etmiştim maçtan önce. Dün de yirmi 6 sıydı ayın.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
maç açık ve net beşiktaşın hakkıydı burak sağ olsun gözümde arif erdem i canlandırdı... :)
sen hakan şükür değil arif erdem izindesin burak

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Beşiktaş çok kötü hiç birşey yapamaz diyenlere kapak olsun güya kendi evinde fark yiyecekti hakem hatasından zorla 1 puanı aldınız.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
burak bu, herşey beklenir. 4 büyük kulupte de oynadı ve herkes tarafından nefret edilen bir futbolcu olmayı başardı. Tebrik etmek lazım kendisini.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Beşiktaş bütün otoriteleri yanıltacak sanırım bu yıl. Galatasaraydan sonra 2. liğin en büyük adayı olduğunu gösterdi. 2. lik için Galatasaray'la amansız bir yarışa gireceği aşikar. Şampiyon Trabzon olur bu sene. Fenerbahçe düşer.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
3 tane saçma sapan hatadan gol yiyip 3 tanedede gol atmak gerçekten zor bir iş.

Tebrikler Galatasaray'm.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Delikanlı arkadaşlardan güzel yorumlar bekliyordum, gene olmadı neyse artık iyi sıva yapan arkadaşlarida gördük. Bir söz var ya hani 'keser döner sap döner'

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Maç başlamasından itibaren forumda yoktum.Neredeyse bütün yorumları tek tek okudum.

Ve sadece şunu diyebilirim, iki takımada tebrikler.

Başka söylenecek bir şey yok.

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 tane saçma sapan hatadan gol yiyip 3 tanedede gol atmak gerçekten zor bir iş.

Tebrikler Galatasaray'm.

Öyle bi hal aldıki gs tafatarları "biz rüya takım oldu, ancak bireysel hatalarla gol yerizde bilmem ne. dün herkes maçı izledi ve gördü. Gs asla Bjk den daha iyi bir takım olamaz. 3 büyükler her zaman kafa kafaya oynar." Beşiktaş'ın yediği golleri takım oyunuylamı attı galatasaray? Birinde uğur diğerinde cenkin bireysel hatası yüzünden yedik golü. Hakkınız olmayan penaltıyı saymıyorum bile..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Kişiler hakkındaki kırıcı sözlerinizi kendinize saklayın beyler.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bu arada eklemeyi unutmuşum köşe yazarlari olsun gaste,dergi,tv lerde anlatılanlara karşı çok dik ve sağlam bir beşiktaş gördüm tebriklerimi sunarım..
Galatasaray da iyi idi ama sonuç bekledikleri gibi olmadi
Her zaman söylenen (bazılari kabul etmese de ) hakem maçı katletti.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
PENALTI MENALTI DEĞİL ASLINDA AMA HAKEM ÇOK ZOR KALDI BU KONUDA.BU ARADA İYİ Kİ KENDİNİ YERE ATMIŞ İYİKİ PENALTI OLMUŞ OHHHH :d AVRUPADA BUNU ÇOK YAPARLARDI BUNA BENCE PROFESYONEL OLMAK DENİLİYOR.... : D bence bu maç güzel ama kötü geçti gs için :S bjk yi böyle beklemiyorduk :D yaralı k.....k gibi saldırdı maşallah :D bence bundan sonra bjk daha iyi oynar yaralarını sarmasını iyi bilir :D

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
helal olsun benim kartalıma galibiyet hakkının elinden haksızca alınmasına rağmen alnının akıyla maçtan çıktı, burağın pozisyonuna gelirsek zaten adamın karakteri belli hakemler bundan sonra penaltı pozisyonlarında daha dikkatli olsunlar ve önce pozisyona iyi bi baksınlar penaltımı diye sonrada düşene bi baksınlar burakmı diye...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Maçın başındaki pozisyon gol olsaydı Maç başlamadan bitebilirdi ama BJK özellikle dar alandaki kısa paslarda çok başarılı idi hele ikinci yarıda çok daha üstün oynadı hakemde olmasa zaten kazanmıştı maçı + o meşhur pozisyona penaltı diyecek adam gitsin kendine sağlam bir göz doktoru bulsun derim.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[h=2]Selçuk Dereli / Milliyet Gazetesi[/h]
Maçın son dakikalarında verilen penaltı kararı çok tartışıldı. Görünen o ki, penaltıyı yardımcı hakem Erdinç Sezertam verdirdi. Bu pozisyonda Escude'nin sol ayağıyla Burak'ın sol ayağında bir müdahalesi var. Pozisyon faul. Ancak asıl tartışılması gereken pozisyonun içeride olup olmadığı. Temas olduğunda Burak'ın vücudu ceza alanı çizgisi üzerinde ancak temasa maruz kalan ayağı çizginin dışındaydı. Ancak oyuncunun bedenni çizginin üzerinde ve çizgi de ceza alanı sayıldığı için penaltı kararı doğruydu.

-------------------

Türk futbolunu yıllarca kimler yönetmiş, vay halimize. Futbol bilgisi bu kadar zayıf ve bakış açısı dar olan bir hakemin yönettiği hermaç şaibelidir. Adam bakan kör resmen.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[h=2]Selçuk Dereli / Milliyet Gazetesi[/h]
Maçın son dakikalarında verilen penaltı kararı çok tartışıldı. Görünen o ki, penaltıyı yardımcı hakem Erdinç Sezertam verdirdi. Bu pozisyonda Escude'nin sol ayağıyla Burak'ın sol ayağında bir müdahalesi var. Pozisyon faul. Ancak asıl tartışılması gereken pozisyonun içeride olup olmadığı. Temas olduğunda Burak'ın vücudu ceza alanı çizgisi üzerinde ancak temasa maruz kalan ayağı çizginin dışındaydı. Ancak oyuncunun bedenni çizginin üzerinde ve çizgi de ceza alanı sayıldığı için penaltı kararı doğruydu.

-------------------

Türk futbolunu yıllarca kimler yönetmiş, vay halimize. Futbol bilgisi bu kadar zayıf ve bakış açısı dar olan bir hakemin yönettiği hermaç şaibelidir. Adam bakan kör resmen.
bu görüşü savunan başka spor yazaları da var. maçı izleyen herkes gördü escudenin de yere düştüğünü. demekki bir müdehale var.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
işte en net görüntü, temas bile yok, 2arif vakası.

penalti_degil_1346051649.jpg

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu görüşü savunan başka spor yazaları da var. maçı izleyen herkes gördü escudenin de yere düştüğünü. demekki bir müdehale var.

Müdahale var ona kimse birşey demez herhalde ama içerde dışarıda olayına takıldılar galiba :)

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Derbi maçta, “Bunu da gördük” dedirtecek cinsten bir olay yaşandı.

Milliyet gazetesinin haberine göre; içine giydiği Fenerbahçe formasıyla stada giren bir taraftar ikinci yarı oynanırken tribünden aşağı doğru inerek sahaya girmeye çalıştı. Güvenlik güçleri zamanında müdahale ederek sarı-lacivertli taraftarı stat dışına çıkardı.

Kaynak:
http://www.sporbucks.com/haber/21753/derbi-macta-fenerli-panigi-

en iyisini yapmışsın :)) Bu arada sahaya girip ne yapacaktı çok merak ediyorum ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
#54 nolu mesaja bak, adamın ayağına bassa sakat kalırdı, temas yok bir şey yok, #54 nolu msaja bakarsan bide senin verdiğin fotoğrafa bakarsan aradaki farkın aynı olduğunu anlrsın
senin paylaştığın resimde adamın sol ayağı yerde, sağ ayağı havada. benim paylaştığım resimde de aynı.. benimki pozisyonun başından alınmış ve burağın ayağı ile escudenin ayağının temas ettiği açık... senin resimde ise temastan sonra burak yere düşerken...

zaten temas olmasa escude yere düşmezdi. basmasa da bir temas var. ama içerde mi, dışar da mı; asıl tartışılması gereken konu bu...

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Derbi maçta, “Bunu da gördük” dedirtecek cinsten bir olay yaşandı.

Milliyet gazetesinin haberine göre; içine giydiği Fenerbahçe formasıyla stada giren bir taraftar ikinci yarı oynanırken tribünden aşağı doğru inerek sahaya girmeye çalıştı. Güvenlik güçleri zamanında müdahale ederek sarı-lacivertli taraftarı stat dışına çıkardı.

Kaynak:
http://www.sporbucks.com/haber/21753/derbi-macta-fenerli-panigi-

en iyisini yapmışsın :)) Bu arada sahaya girip ne yapacaktı çok merak ediyorum ?

şimdi konumuzun bu vermiş olduğun konuyla ne alakası var? bir geç kız sahaya girmiş diye bunun neresi panik sorabiliryim? amacınız nedir onuda anlamış değilim? konuyu değiştirmek için elinizden gayreti gösteriyorsunuz. :D