Bifincan.com Davetiyesi isteyenler

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bifincan diye bir anket sitesi var burda anketlere cevap vererek puan topluyabiliyorsunuz bu puanlarlada sitede bulunan çeşitli eşyaları alabiliyorsunuz lakin site davetiye usulü çalışmakda elimde 2 adet var bugün için üye olmak isteyen konu altına mail yazması yeterli gönderdiğim davetten 1 üye olduğunuzda ise 50 fi denilen puan'dan almış olucam bilginize sonradan birileri gelipde çıkıntılık yapmaısn ;)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hediyeler biraz vasat kalıyor sanki, yanılıyor muyum?

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Biz üye olmadığımız için onu bize göstermiyor sanırım yaş sınırı var. :)

Furp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isteyen arkadaşlara bende davetiye gönderebilirim.Sadece e-posta adreslerini pmlesinler yeter...

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
e-postayı gönderin yeter arkdaşlar şuan 1 adet kaldı davetiyem yarın güncellenir ve kargom yola çıkmış ups ile gönderiliyor msj olarak geldi kargo bilgileri

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hediyem az önce elime ulaştı :) :D ups ci amca verdi kargoyu gitti insan bi imza filan attırır :D
cdhx2.jpg

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Okuya okuya yanıtlamama rağmen sistemleri, soruları okumadan yanıtladığım kanaatine vararak beni banladı.

İrtibata geçince de zaten hediye gönderdik (Trend Micro'dan bahsediyor) onun ücreti, kargo parası falan bizi zarara soktun tarzı bir cevap geldi. Elime ulaşacağını söylediklerinde de hediye gelmemişti, kargo şirketine söyleyip geri alabileceklerini söyledim.

Hem sistem hatasıyla kullanıcı banlıyorlar hem de yaptık ettik diye başına kakıyorlar. Utanmasalar hediyenin ve kargonun parasını isteyeceklerdi herhalde. :)

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bende alabilirmiyim merak ettim şimdi

imrancuhadar(@)gmail.com

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar...e-mail hesap bildirimleri gırla gidiyor .. bu form herkes tarafından okunabiliyor... e-mail hesabı avcılarına açık hedef olmuyormusunuz ? ben yanlış mı düşünüyorum...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13