YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
Ee daha geçen gün %25 indirim vardı fiyatını 2400e falan çekmişler sonra düşürmüşler fiyatını. Şimdi de diyor ki 1900 yerine 1700 lira, hani 2400 küsürdü bu telefon?
Ee daha geçen gün %25 indirim vardı fiyatını 2400e falan çekmişler sonra düşürmüşler fiyatını. Şimdi de diyor ki 1900 yerine 1700 lira, hani 2400 küsürdü bu telefon?
yok çıkmaz. vatandakiler samsung türkiye garantili ürünler. yoksa paralel ithalat ürünleri daha ucuza bulmak mümkün.fiyat güzel de bir iş çıkmasın bunun altından.
Garantidesiniz !
Vatanbilgisayarda sizlere sunulan tüm ürünler Türkiyedeki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.
yok çıkmaz. vatandakiler samsung türkiye garantili ürünler. yoksa paralel ithalat ürünleri daha ucuza bulmak mümkün.![]()
bimem kiaslında almak gibi bir niyetim yoktu ama fiyat bayağı beni cazip etti alsakmı ne yapsak![]()
valla 200 TL indirim gayet normal bence.. su gibi satıyorlar çünkü bu indirimlerde
onlar paralel ithalat. vatandaki resmi distribütör ithalatı ve samsung türkiye garantili.Abi gittigidiyorda 1520 tl
Abi gittigidiyorda 1520 tl
64 gb modeli henüz türkiyeye gelmedi bildiğim kadarıyla. 32 gb modeli de çoğu yerde yok. buralarda buldum:yav arkadaşlar, bunların bir de 32 ve 64 gb versiyonlu olanları yok muydu?
onlar türkiyede satılmıyor mu?
şayet satılıyorsa onların fiyatlarını bilen var mı, ne kadar fark var aralarında acaba?
64 gb modeli henüz türkiyeye gelmedi bildiğim kadarıyla. 32 gb modeli de çoğu yerde yok. buralarda buldum:
http://www.hepsiburada.com/liste/sa...?productId=telcepsami930032&categoryId=371946
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10128435
evet, baya fiyat farkı var. hafıza kartı destekli bir telefonun 16 gb fazladan hafızalı modeline bu kadar fiyat biçmek nasıl bir pazarlama starejisidir, anlamadım. 32 gb msd kart bile 64 lira hem de class 10.çok teşekkür ederim @rtsbora, ama şaşırdım valla!
yav bu kadar fark olur muymuş ya...
nerdeyse 300 tl.'den fazla fark var.
e bu durumda 64 gb versiyon 2500'e satılacak desenize nerdeyse...
sanırım o model ekim ayına doğru -veya içinde- siyah renk olarak gelecekmiş.
ama o tarihte iphone5 takriben aynı fiyatlarda piyasada olacağı için aşağılara çekilebileceğini zannediyorum.