Yeni Moderatör Adaylarımız

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Teşekkürler,görevimi iyi bir şekilde yapmaya çalışacağım.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum hayırlı olur inşallah sdn için

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlarımıza yeni görevleri hayırlı olsun. :)

forumda dolaşırken birden açıktan yeşillendiğimi farkettim, çok teşekkür ederim, görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım :)

hayırlı olsun arkadaşım..

Ekibe hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun

Arkadaşlara tebrikler görevlerinde başarılar..

hayırlı olsun arkadaşlara ayrıca bu moderatör alımları nasıl yapılıyo merak ettim

Hayırlı olsun arkadaşlar :)

Tebrikler arkadaşlar. Yeni görevinizde başarılar. Moderatör olarak görmek isteriz sizleri de :)

Hayırlı olsun arkadaşlar.Aramıza hoş geldiniz.

Hayırlı, uğurlu olsun. angel75'e özellikle hiç şaşırmadım. :)

hayırlı uğurlu olsun arkadaşlara... da,
yav bizim renkdaşı ( @angel75 ) aynı zamanda spor bölümüne de yazamaz mıydınız...
bu bölümde çok az arkadaş görevli, @deatmania güzel götürüyor, ama onun yanına bir yardımcı daha oldu mu olmadığı zamanlar yardımcı olur.

Hayırlı olsun. Moderatör de olursunuz umarım. :)

Hayirli olsun arkadaslar

Hayırlı Uğurlu Olsun. @angel75 i tanıdığım için en çok ona sevindim.
İnşallah Moderatörlüğünüde görürüz.

Hayırlı olsun,başarılar.

Hak Eden Kazansın

Koyu yeşili de görürsünüz umarım.

gereksiz bu kadar mod.

gerekliymiş ki alım yapılmış.. yine de teşekkürler.. en azından yorum yazmışsın...

Çok mod..çok kalitete demek bence ;) Zamanında az forum yönetmedik yani ;)

Başarılar arkadaşlar

tebrikler başarılar

Hayırlı olsun yeşiller :D çevremizi yeşillendirelim lütfen :)

Hayırlı olsun arkadaşlar :)

Hayırlı olsun hoş geldiniz.

Hayırlı olsun başarılar...

hayırlı olsun spor konularına dikkat.

Hayırlı uğurlu olsun :)

Teşekkürler,görevimi iyi bir şekilde yapmaya çalışacağım.

sana da hayırlı olsun arkadaşım...

arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum hayırlı olur inşallah sdn için

hayırlı ugurlu olsun

herkese çok teşekkür ederim.. elimden geldiği kadar yararlı olmaya çalışacağım...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Ekibimiz cok saglam.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar forumda yeni açılan Ev Elektroniği bölümümüze;
angel75
trnc

ve oyun bölümüne TMac1 Moderatör Adayı olarak yönetim ekibine katıldılar.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dilerim ve tüm forum ahalisinede hayırlı uğurlu olsun..

mod seçilenlerin neden ve nasıl seçildiklerini (hangi fikri hoşunuza gitti sitede olmayan neyi önerdi siteye ne katması bekleniyor vs vs) sonuçlar ile birlikte bildirseydiniz seçilemeyenlerede bir msj atıp beklentileri neden karşılayamadıklarını (kardeşim sitenın şöle şöle şöle belirli kuralları ve işleyişi var sen bu işleyişin dışında öneride bulundun yada görüşlerini düşüncelerini şu şu şu nedenden beğenmedik ama yinede teşekkür ederiz vs vs) tarzinda bildirseydiniz inanın daha samimi olurdunuz. yada pardon beklentileri çokda yüksek tutmamak gerekir doğru.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=158637]angel75[/MENTION]

Hani ben kıdemliydim,sen olmuşsun mod :P

Hayırlı olsun : )

Ve de diğer arkadaşlarada.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hayırlı olsun arkadaşlar, görevinizde daimlik ve başarı diliyorum.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
mod seçilenlerin neden ve nasıl seçildiklerini (hangi fikri hoşunuza gitti sitede olmayan neyi önerdi siteye ne katması bekleniyor vs vs) sonuçlar ile birlikte bildirseydiniz seçilemeyenlerede bir msj atıp beklentileri neden karşılayamadıklarını (kardeşim sitenın şöle şöle şöle belirli kuralları ve işleyişi var sen bu işleyişin dışında öneride bulundun yada görüşlerini düşüncelerini şu şu şu nedenden beğenmedik ama yinede teşekkür ederiz vs vs) tarzinda bildirseydiniz inanın daha samimi olurdunuz. yada pardon beklentileri çokda yüksek tutmamak gerekir doğru.

Biz burada başka bir hiç bir sitede olmayan bir saygı ve üyeleri bilgilendirme durumu içerisindeyiz. Bunu iddia ediyorum SDN de durum bu.
Bizim gösterdiğimiz ilgi alaka had safhada.

Ama bu başvuru konusunda yüzlerce kişiye dönmemiz de kabul edersiniz ki beklenemez. Mod seçilenler neden seçildiklerini bildikleri gibi seçilemeyen arkadaşların da ufakta olsa bir fikri vardır.
2. ve 3. başvuruda başvurusu kabul edilen arkadaşlar da yok değil. O yüzden paylaşıma devam..
Saygılar iyi forumlar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Siz mod. olmak iyi bir şey mi sanıyorsunuz? Üst yönetim olarak elimizde kamçılarla kırbaçlarla geziyoruz. Bunlar iyi günleri daha :D :D Nıhaha :devil:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
sen bu forumun en değerlilerinden birisin.. mod olursan ciddi olmak zorunda falan kalırsın olmaz o yüzden :)

Hayatı o kadar ciddiye aLmayaLım,sonuçta içinde sağ çıkamayacağız : ) demiş Üstad.
Sağolasın.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vay vay vay artık bizi tanımazsın sen [MENTION=158637]angel75[/MENTION]:):)