Digiturk Play HD Görüntüsü

ErhanOzturk16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam nasıl bir titreme, bize gösterebilme imkanın varmı?

yoksa pek farkedilen bişeymi, bende hiç sıkıntı yokta. çok dikkatli bakıncamı belli oluyor acaba?

Çok fark ediliyor. Küçük ekranda yayın akıcı yani titreme,ağırlaşma vb. yok tam ekran yaptığımda titriyor,ağırlaşıyor.

4j94li.jpg

Örneğin burada, top küçük ekranda akıcı bir şekilde yere düşüyor fakat tam ekran yaptığımda titreyerek, ağırlaşarak iniyor.

ErhanOzturk16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok fark ediliyor. Küçük ekranda yayın akıcı yani titreme,ağırlaşma vb. yok tam ekran yaptığımda titriyor,ağırlaşıyor.

4j94li.jpg

Örneğin burada, top küçük ekranda akıcı bir şekilde yere düşüyor fakat tam ekran yaptığımda titreyerek, ağırlaşarak iniyor.

+ Bazen FIFA12 oynarken ekran kararıyor bi 10 sn sonra tekrar geliyor, bazen normal nette dolaşırkende ekran kararıyor ama hemen geliyor. Acaba ekran kartında falan mı sorun var?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
@ErhanOzturk16 Senin o sorun ekran kartınla alakalı.. Driverını güncellemeyi filan dene bide ekran kartının özellikleri nedir??.. Biraz eski model ve düşük seviye bi ekran kartıysa ondanda olabilir..

ErhanOzturk16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ErhanOzturk16 Senin o sorun ekran kartınla alakalı.. Driverını güncellemeyi filan dene bide ekran kartının özellikleri nedir??.. Biraz eski model ve düşük seviye bi ekran kartıysa ondanda olabilir..

Ekran kartım: 512 MB ATI RADEON HD 3600 SERIES 1024 X 768 32 BİT 75 HZ.
Son 3 gündür ekranda ara ara kararmalar meydana geliyor bazen 2 sn, bazen 5 sn bazen,15-30 sn sonra geri geliyor. FIFA12 oynarkende bu kararma sorunu başıma geliyor. Ekran kartımdan mı?

orphan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum fakat benim internet bağlantım uydunet 1 mb donma sorunu olur mu ki ? :huh:

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum fakat benim internet bağlantım uydunet 1 mb donma sorunu olur mu ki ? :huh:

test yayınlarını deneyebilirsin şurdan : http://www.digiturkplay.com.tr/TestYayini/

fakat canlı yayındaki gibi tam sonuç alabilirmisin bilmem ama yakın bi sonuç alırsın gibi geliyor bana.

yok hocam bende hiç öyle bişey olmadı. arkadaşında dediği gibi ekran kartı driver'ından olabilir. bi güncelle istersen.

ErhanOzturk16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunumu, ekran kartı güncel driverini yükleyerek çözdüm. cobra11 ve muratflash'e teşekkür ediyorum.

iTune

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çakallar yaa. maç linkine tıklayınca reklam giriyo :D

bu arada bende şuan infinite açılmıyor. konfigürasyon hatası veriyo sizde de aynı durum var mı?

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Şu 1 dakika sonra 4:3 formatına dönme işini çözebilen var mı kendi televizyonuna göre yorumlamayacak biri ?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Artık tüm kanallar infinite üzerinden yayın veriyor

f24291f17e6e429493d80ac.png

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
İyide ben bu bütün maçları ücretsiz aynı kalitede izlerim neden para vereyimkii??..

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
nasıl izlersin öm atar mısın ?

iTune

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üyeliğim sadece süper lig için olmasına rağmen şuan manchester maçını da açmışlar bana :D. az sonra chelsea maçı var o da açık :D

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İyide ben bu bütün maçları ücretsiz aynı kalitede izlerim neden para vereyimkii??..
Kardeşim HD olarak izliyorsun ama bilindiği üzere TTNET'in adil kullanım kotası 50gb sonrasında hızın düşüyor. Yani hep HD olsa bile 3 maç izlesen kota dolar, sonrasında ise yayınları 2-3 dk geriden ve bulanık bir şekilde izlersin!

Kardeşim HD olarak izliyorsun ama bilindiği üzere TTNET'in adil kullanım kotası 50gb sonrasında hızın düşüyor. Yani hep HD olsa bile 3 maç izlesen kota dolar, sonrasında ise yayınları 2-3 dk geriden ve bulanık bir şekilde izlersin!

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

Maçları HD kalitede izleyince maç başı ortalama 1-2 gb veri aktarımı oluyor. Geçen yıl da kullandım, bu yılda kullanıyorum, tecrübeyle sabittir. Yani 3 maçla 50 gb kotayı geçmek mümkün değil.

Galatasaray'ın ilk maçına 15.99 bayılmıştım, bugün dayanamadım 199 liraya sezonluk paket aldım, penthouse hd'de ücretsiz geldi :mrgreen:

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Maçları HD kalitede izleyince maç başı ortalama 1-2 gb veri aktarımı oluyor. Geçen yıl da kullandım, bu yılda kullanıyorum, tecrübeyle sabittir. Yani 3 maçla 50 gb kotayı geçmek mümkün değil.

Galatasaray'ın ilk maçına 15.99 bayılmıştım, bugün dayanamadım 199 liraya sezonluk paket aldım, penthouse hd'de ücretsiz geldi :mrgreen:

penthouse ile cezbediyorlar bizi yoksa maç hikaye arkadaş :dil::D

ESES35

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ipad 2 de ve ttnet 8 mb hizda iyi calisiyormu kullanan varmi

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaslar ipad 2 de ve ttnet 8 mb hizda iyi calisiyormu kullanan varmi

3mb hızda iyi çalıştığını söyleyen arkadaş vardı bu konuda mesajlara bi bakmak lazım. fakat ipad 2 de kullanan hiç yok sanırım bu forumda ama sorun çıkacağını sanmıyorum.

ESES35

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Deneyen arkadaslardan bilgi almak daha guvenli calismassa 300 liraya yakin paramiz bosa gider garantili hareket etmek istiyorum

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Deneyen arkadaslardan bilgi almak daha guvenli calismassa 300 liraya yakin paramiz bosa gider garantili hareket etmek istiyorum

tam net görmek istiyosan, bi 20 lira verip bugünki derbiyi al izle. yada bi anadolu takımı maçına 10 lira ver izle. zaten yayın maçtan 1 saat önce açılıyor. 3-4 saatlik bir sürede istediğin kadar deneme yapabilirsin. telefonda ipad de pc de denemelerini yap :) ondan sonrada alırsın seversen. benim önerim böyle :)

ESES35

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mantikli deneyim bari bakalim nasil calisiyor tesekurler

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13

Dogru söylüyorsun ama benim anlatmak istediğim 2 hafta izlersin maçları sonrasında interneti maç seyretmekten başka bir amaçla kullanmıyorsan kotan gitmez ama bilindiği gibi AKK denilen saçmalık normal bir internet kullanıcı 10-15 günde bitiriyor. Yani interneti sadece maç için kullanacaksan süper görüntü degilse bir aynın yarısını HD olarak izlersin!!