Digiturk Play HD Görüntüsü

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Aspect tuşu yok benim televizyonda ama samsung D5000 onunla ilgili bir bilgin var mı ?

Görüntü ayarlarında ekran formatları kesin vardır usta sinema,dinamik,16/9,4/3 vs.. tv nin kumadasından görüntü ayarlarına girbi karıştır saygılar..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ben geçen sene kullandım, normal maçlarda hemen hemen hiç donmuyor, derbilerde çok az GS-FB'de ise maç saati yayını açmak imkansız gibiydi. Ancak daha sonra 3.bi kanal eklediler ve sistemi yenilediler sanırım son haftalar ve süper finalde cam gibi bi görüntü ve hiç takılmadan maçları izledim. Tekrar almayı düşünüyorum yalnız 4,5 hafta sonra. Çünkü o zaman fiyatlar 179, 189'a kadar düşüyor. Zaten maçların tat veren kısmı da ligin 2. yarısı (:

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
292938_125857404227062_1864354445_n.jpg

bu hatayı alıyorum :(

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
chrome yüzünden olduğunu söyledim internet explorer ile seyrettim aynı hata bendede oldu !

AndroidBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler yayında sıkıntı yok çok net gözüküyor ama yayını panasonic plazmaya hdmi ile verince maç içinde sanki görüntü titriyor gibi oluyor bunu bir çözümü varmı

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
beyler yayında sıkıntı yok çok net gözüküyor ama yayını panasonic plazmaya hdmi ile verince maç içinde sanki görüntü titriyor gibi oluyor bunu bir çözümü varmı

pc ekranı küçük olunca o titremeleri pek farketmiyoruz sanırım. büyük ekran olunca belli oluyor. benim tahminim o yönde :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112

Ekran büyüdükce görüntü kalitesi azalır. Düşünün 1920-1080 görüntünün oranı tv'ye uyarlarsak 17 inç'lik bi tv çıkar karşımıza. Bunun alt da çok iyi gösteriri ancak üstü ekrana göre dağılır. Tabi internetin hızı çok önemli, anlık değiştiği için görüntü bulanması v.s olabilir.

AndroidBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peki sizler hangi yayını tercih ediyorsunuz maçta silverlightmı kullanıyosunuz yoksa infinite olanımı infinite olanı daha iyi gibi ama onda yayın formatı 4:3 olarak sanırım geçen sezon böyle değildi neden böyle birşey yaptılar

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ben infinite kullanıyorum, sıkıntısı olmadı şimdilik çok şükür :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
donma takılma olan arkadaşlar.
HD kanalda (kanal1) izlerken aşağıda auto butonuna tıklayın. Büyük ölçüde bu sorununuzu çözücektir.Ben geçen sene akk yüzünden 1mb düşdüğümde normal kanalları çamur gibi gösteriyor ve takılıyordu, hd kanalı açıp stream i auto yaptığımda sorunsuz ve net izledim.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Ben gecen sezon son macı izlemiştim fb gs 16:9du ekran formatı ve HD çözünürlükteydi çook iyiydi aklıma yattı 29du 21 olmus alcam yakında inanın değiyor :)
Götür istediğin yerde izle :)

iTune

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende dün bayram misafirliğine gittiğim yerde izledim şimdi evdeyim evde izliyorum. olay sadece şifre olunca çok güzel oluyor :). görüntü yine söylüyorum 3mbitte mükemmel :) 3mbitle youtube'da 720p de video bile izlenmiyor doğru düzgün

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bende alacagımm :)
Bunu arkadasın ps3 cafede tvlerden birine baglayıp arkadaslarla izlesek kanunen bir sorun teskil etmez değil mi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, digiturkplay octoshape yayınlarında full ekran yaptığımda ekran titriyor. Çözümü var mı?

ErhanOzturk16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, octoshape yayınlarında tam ekran yaptığımda ekran titriyor. Diğer yayınlarda böyle bir sorun yok. HDMI ile LED TV'ye bağlamayı düşünüyordum ama bu titremeden dolayı vazgeçebilirim.

iTune

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet octoshape'de lcd ye bağlayınca bi titreme sorunu var ama çok az ve sadece yakın çekimlerde olduğundan bence bi problem yok :)

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Bende alacagımm :)
Bunu arkadasın ps3 cafede tvlerden birine baglayıp arkadaslarla izlesek kanunen bir sorun teskil etmez değil mi :)

Sorun teşkil eder. Halka açık alanlarda Digiturk Ticari kullanılabilir sadece.

ErhanOzturk16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, octoshape yayınlarında tam ekran yaptığımda ekran titriyor. Diğer yayınlarda böyle bir sorun yok. HDMI ile LED TV'ye bağlamayı düşünüyordum ama bu titremeden dolayı vazgeçebilirim.

NOT: PC'den bakıyorum. Octoshape yayınlarında tam ekran yaptığım zaman titreme oluyor. Takılma değil!

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
NOT: PC'den bakıyorum. Octoshape yayınlarında tam ekran yaptığım zaman titreme oluyor. Takılma değil!

hocam nasıl bir titreme, bize gösterebilme imkanın varmı?

yoksa pek farkedilen bişeymi, bende hiç sıkıntı yokta. çok dikkatli bakıncamı belli oluyor acaba?