After Effects Çalışmalarım

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşıma amatörce hazırladığım videolar.

[video=youtube;W3MGYh3cso8]http://www.youtube.com/watch?v=W3MGYh3cso8[/video]

[video=youtube;Im758aSZ3n0]http://www.youtube.com/watch?v=Im758aSZ3n0[/video]

[video=youtube;nW1WPR8BQsc]http://www.youtube.com/watch?v=nW1WPR8BQsc[/video]

[video=youtube;opHT1u-r3pI]http://www.youtube.com/watch?v=opHT1u-r3pI[/video]

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bazı kısımlar alıntı sanırım . Eğer değilse birde sırf grafik tabanlı çalışırsanız ciddi projeler yapabilirsiniz.
Ama bazı yerler alıntı geldi bana. Alıntı olsada çalışma başarılı.
Not: Alıntı değilse söylerseniz sevinirim .

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet doğrudur,hazır projelerin üzerine eklemeler ve oynamalar yaparak hazırlanmışlardır.Zaten bir kısmı için 3d yazılımlarıda bilmek gerekir.Mesela 3. videodaki speratör 3D max,da yapılmıştır.(Ben yapmadım)
Şunuda ekleyeyim tv,de izlediğimiz reklam ve introlarda aynı şekilde hazırlanıyor.Mesela Acun,un Surviver daki crack text introsunu yukarıda bende kullandım.

Alıntı derken videohive projelerinden uyarlama,onlar hazırlıyorlar, çoğu firma ve yapımcılar, üzerlerinde oynamalar yaparak, kendilerine uyarlıyorlar.Yoksa after effects programında tamamını yapmak için çok fazla eğititim almak gerekiyor,biz amatörüz.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet doğrudur,hazır projelerin üzerine eklemeler ve oynamalar yaparak hazırlanmışlardır.Zaten bir kısmı için 3d yazılımlarıda bilmek gerekir.Mesela 3. videodaki speratör 3D max,da yapılmıştır.(Ben yapmadım)
Şunuda ekleyeyim tv,de izlediğimiz reklam ve introlarda aynı şekilde hazırlanıyor.Mesela Acun,un Surviver daki crack text introsunu yukarıda bende kullandım.

Alıntı derken videohive projelerinden uyarlama,onlar hazırlıyorlar, çoğu firma ve yapımcılar, üzerlerinde oynamalar yaparak, kendilerine uyarlıyorlar.Yoksa after effects programında tamamını yapmak için çok fazla eğititim almak gerekiyor,biz amatörüz.
Evet biliyorum. Uzun zmaan grafikle uğraştım ama after effects'i kısa süre kullandım . Grafik tabanlı çalışmanız dahilinde profesyonel gibi projeler hazırlayabileceğinize inanıyorum . Sadece reklamlardaki grafik biraz düşük kaçmış . Direk grafik tabanında çalışmanızı tavsiye eder başarılarınızın devamını dilerim .
Umarım çok daha iyi yerlerde görürüz sizi.

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet biliyorum. Uzun zmaan grafikle uğraştım ama after effects'i kısa süre kullandım . Grafik tabanlı çalışmanız dahilinde profesyonel gibi projeler hazırlayabileceğinize inanıyorum . Sadece reklamlardaki grafik biraz düşük kaçmış . Direk grafik tabanında çalışmanızı tavsiye eder başarılarınızın devamını dilerim .
Umarım çok daha iyi yerlerde görürüz sizi.
Dilek ve tesbitlerin için teşekkür ediyorum,evimde hobi olarak yapıyorum,yaşım 50,emekliyim, gençler görsün,bak ya 50 yaşında adam neler yapıyor,biz niye yapamıyalım desin:)) Gençlerimeze gaz verelim biraz.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Alıntılarda olsa ki tabiki olucaktır ben başarılı buldum açıkcası tebrikler.. Başarılar..

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alıntılarda olsa ki tabiki olucaktır ben başarılı buldum açıkcası tebrikler.. Başarılar..

Teşekkür ederim davut.Yukarıdada belittiğim gibi,tvlerde izlediğimiz reklamlarda çoğu özgün değil,bu şekilde hazır proje çalışmaları,çoğunun orjinal Videohhive çıkışlı orjinalleri bendede var mesela.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yaşınız 50 ve ciddi anlamda uğraşıyorsunuz bu işlerde helal olsun .
Yanlış anlamayın bu alanda bu yaş sınırında uğraş veren kimse yok .Sizi gönülden tebrik ediyorum .
Yolunuz açık olsun.

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış anlamayın bu alanda bu yaş sınırında uğraş veren kimse yok .Sizi gönülden tebrik ediyorum .
Yolunuz açık olsun.
Teşekkür ederim, sağolasın.3 senedir merak sardım, hobi olarak yapıyorum,ilk basit videolar ile başladım,baktım tam istediklerimi yapamıyorum,sonradan after effects programını keşfettim ah şimdiki aklım ile, keşke 20,li yaşlarda olsaydım diye az hayıflanmadım.Gençlerimizin imkanları varsa,gelecek reklamcılıkta.Bu işlere önem versinler.

Lhuki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi silivrili patriyotu burda görmek şaşırttı beni kalimera :)

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
oldukça güzel çalışmalar tebrik ederim ben de severim adobe after effects ve sony vegas pro ile uğraşmayı

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
kim ne derse desin ben bütün videoları hayranlıkla izledim tek kelime ile mükemmel olmuş

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yolunuz açık olsun.

Öncelikle sizi çok tebrik ediyorum yaşınızda bence hiçbir sorun yok ama Türkiye geneline baktığımız zaman sizin yaşınızda olan adamlar genellikle ya kahvede ya camide ya da hiç bilgisayar kullanmayı bilmiyordur...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
son video yu begendim diğerleri de iyi ama kullandığın yazı bicimleri uymamiş sankı ama genel olarak iyi
@cincoz ve [MENTION=31873]webkurdu[/MENTION]m kardeşim haklı.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
evet bende ona takıldım ama ilk denemelere gore iyi ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba , Şuanda bu sektörde çalışan biri olarak yorum yapıyım, bir nebze faydam olursa ne mutlu

- ilk iki video hiç olmamış efektler ile konu çok alakasız ışık uyumsuzlukları hat safada
-üçüncü video siyah temalı olduğundan farklılıklar göze çok çarpmıyor dolayısıyla daha hoş görünüyor ve kurtarılabilir, ancak yazılarla yani templateler üzerine sizin eklediğiniz görsellerle template uyumsuz size tavsiyem , eklediğiniz görselleri combine yapın ve bu combine color correction uygulayın ,
-dördüncü videodada , 20. saniyeden sonra ki yine eklediğiniz yazılarda sanki açı uymuyor biraz çevirirseniz sorun olmıycak, genel olarak güzel 4.sü

buişler deneyerek öğreniliyor gidişhat doğru, iyi çalışmalar

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet bende ona takıldım ama ilk denemelere gore iyi ;)

evet ilk denemelere göre gayet iyi sonuçta bu tip çalışmalar da böyle ufak tefek göze çarpan hatalarla başlar ama böyle devam ederse gittikçe çalışmalarını daha güzel bir hale getireceğine inanıyorum zaten biz böyle yorum yaptıkça onunda kendi hatalarının nerde olduğunu görmesi daha kolay oluyor biz bi nevi iyilik yapıyoruz :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben de merak etmiyorum değil bu after effects işlerini ama nerden nasıl başlayacağımı bilemedim.. :)

webmasder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğitimin yaşı yoktur sözünün haklılığına bir kere daha şahit olmak beni çok mutlu etti..
Ellerinize ve yüreğinize sağlık...

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm arkadaşların yorumlarına teşekkür ediyorum.Eleştiriler dikkate alınacaktır.Konu başlığındada belirttiğim gibi amatör çalışmalardır.Tabi video olarak youtube atılınca kalite düşümekte olduğunu hepimiz biliyoruz,haliyle,netlik,keskinlik,renklerde deformasyon oluyor.Elimde 1920x1080 çıktıları var ve çok farklılar,hem renk hem yazıların keskinliği.Zaten, yazıları Aurora animation 3d programında yapılıp,targa formatında projeye işlenmiştir.Evet arka planla uyumsuzlukları doğru,hazırlık çalışmaları olduğu için elimdeki kısıtlı sayıda resimler ile çalıştım.Aslında arka planlara, resim değil,video olarak düşünüyoruz.O zaman arka planlara uygun yazı renk ve çeşitleri seçilebilir.

Lhuki
bi silivrili patriyotu burda görmek şaşırttı beni kalimera
Kalismera:) Görüşmek dileğiyle.

Pesimist
Pm atamıyorum,mesaj sayım yetersiz.
Ben sana proje linklerini veriyorum.Oradan indirebilirsin.Kolay gelsin
:)

http://gfxcool.biz/after-effect/263999-videohive-after-effects-project-hands-ii.html Bu biraz değişik versiyonu.
http://www.graphixshare.com/footage/197903-hands-after-effects-project.html
http://bestgfx.com/footage/after-effect-project/27717-after-effect-project-hands.html

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,162
Çok teşekkür ederim :)

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
tebrikler C= bende merak saldım bakalım becerebilecekmiyim C=