DVD ve CD okuma problemi ?

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir notebook da dvd ve cd okuyamıyorum ...​
driver güncellemeleri de yaptım sony vaio update ile de güncelleştirdim fakat çözüm olmadı.

Marka ve modeli sony vaio VPCEB2M1E/WI ...

Çözüm önerisi olan var mı acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Temizleme cd,si edin, onu tak çalıştır.Büyük ihtimal okuma gözü kirlenmiştir veya hasar görmüş olabilir.

Johnny_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=38975]muratgurcemal[/MENTION] Garantisi falan birşeyi yok mu ? büyük ihtimalle bozulmuş.
Ama bi temizlemeyide denersen iyi olur.

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Garantisi bitti.. aslında donımsal bir şey olduğunu zannetmiyorum ( temennim bu yönde :) ) ... çok fazla kullanmadım ama sanki format attıktan sonra​
çalışmadı gibi geliyor. tabi format atalı 1 sene olunca eminde olamıyorum.. driver eksik olduğundan falan olma ihtimali olur mu acaba ?:closedeyes:

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Garantisi bitti.. aslında donımsal bir şey olduğunu zannetmiyorum ( temennim bu yönde :) ) ... çok fazla kullanmadım ama sanki format attıktan sonra​
çalışmadı gibi geliyor. tabi format atalı 1 sene olunca eminde olamıyorum.. driver eksik olduğundan falan olma ihtimali olur mu acaba ?:closedeyes:

Driverdan olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimal başlıkta fiziksel bir hasar vardır.

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. okuma gözünün dışarıda olduğunu az önce fark ettim :turned: bir peçete ile hafif bir şekilde temizledim ve şuan çalışıyor ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben dban programını cd ye yükledim ama pc bunu açmıyo bos bi nero sayfası çıkıyo napmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar lütfen yardım edin okuma gözünü hepsini hafif bir şekilde sildim ancak hala okumuyor kafayı yiyecem ya çözüm :(