FIFA exTReme 12 indir hazır!

Netizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurdum güzel yapmışlar emeklerine sağlık

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
pesin verdiği zevk gerçekten farklı.bir şeyin daha çok sevilmesi için daha iyi olması gerekmez.pes deki oyun ve hakem hatalarına hatasız oyunun zevki mi çıkarmış diyenleri gördüm :D

YusufKenan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pesin verdiği zevk gerçekten farklı.bir şeyin daha çok sevilmesi için daha iyi olması gerekmez.pes deki oyun ve hakem hatalarına hatasız oyunun zevki mi çıkarmış diyenleri gördüm :D

kısmen katılıyorum da şimdi yazamam işim var :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Pc de Fifa ps3 de Pes oynarım ama pc de fifa da kariyer yaparken ayarlarla oynadım oyun acayip yavaşladı düzeltemiyince kaldırdım şimdi Pes indirecem:)

Burakfrcsgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fifanın yanında pes atari oyunu gibi duruyor yapay zeka sıfır evet Türkiyede pes çok oynanıyor ama bunun sebebi tabiki de pes daha kaliteli olduğu için değil pes in tanıtımı Türkiyede daha iyi yapıldığı için, daha çok yama yapımcısı pes için yama geliştirdiği için yoksa dünya genelinde fifa 12, pes 12 den 25 kat fazla sattı. Bunun en büyük nedeni de oyun inceleme firmalarının fifa nın, pes e göre çok çok daha üstün olduğunu kanıtlamaları.
hay ağzını yiyim ya :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru

%100 hatasız oyun olmaz zaten ama çok az hatalar olan yani gerçeğe en yakın olan daha çok sevilir, pesin heryeri yanlış hatalı böylede oyun olmaz