Engin Baytar yandı! 11 maç ceza!

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O zaman fatih terime laf atma gibi bir durumun yok.Adam her hareketi yapar sana ne ? Sinirlenir de sevinir de.Hepimiz bazen sinirlenmiyor muyuz ? Sen sana yumruk atana dahi sinirlene miyorsan ohoooo :D neyse fatih hoca candır can :D bu sene şampiyonlar ligi çeyrek finali en azından bizi bekliyor ;)

he sensin diyorum sonra da önce bi gruptan çıkın diyorum senin gibi insan ile tartışılmaz bile kendine iyi bak bay bay...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[h=2]Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı TFF Süper Kupa Finali'nde kırmızı kart gören sarı-kırmızılı futbolcu Engin Baytar'ın cezasını açıkladı.[/h]
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın Erzurum'da Fenerbahçe ile oynadığı TFF Süper Kupa Finali'nde kırmızı kart gören sarı-kırmızılı futbolcu Engin Baytar'a 11 maç ceza verdi.

Ayrıntılar birazdan...

Kaynak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Alabilecek en yüksek cezayı almış sanırım.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
emreye 2 maç ceza ver , engine gidip 11 maç . taraflı adalet bu olsa gerek

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
emreye 2 maç ceza ver , engine gidip 11 maç . taraflı adalet bu olsa gerek

Çamurlamadan önce açın okuyun. Herşeyden önce bir futbolcunun başka bir futbolcuya hareketi ile müsabaka görevlisine yapması arasında bariz bir fark var yönetmeliklerde.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çamurlamadan önce açın okuyun. Herşeyden önce bir futbolcunun başka bir futbolcuya hareketi ile müsabaka görevlisine yapması arasında bariz bir fark var yönetmeliklerde.

ırkçılığın cezası 2 maç olmamalıydı bunu sende biliyosun .

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ceza yerinde olmuş.
Cezası maç başı 15 bin euro'dan (GS yönetiminin biçtiği ceza): 11x15= 165 bin euro da ceza olarak GS yönetimine verecek. Maç başı olarak da 15 bin euro alıyormuş zaten, ceza sonrası oynayacağı 11 maçı da beleşe oynar. GS'ye yaradı bu iş.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ertelensin cezası, bir daha yaparsa 33 maça çıkarılsın. :)

Sahi ( yukarıda adı geçtiği için aklıma geldi şimdi. ) Fatih Terim'in cezası ne oldu?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
SADRİ ŞENER'E 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI VERİLDİ
Kurul ayrıca Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e 21 gün hak mahrumiyeti; Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Galatasaray’a ise para cezası verdi.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
itiraz ederler düşer tff işini bilir. (şimdi bazı arkadaslar kac sezon oncekı ler ile kıyaslama yapmaya baslar)

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yani Engin'i de az kızdırmadılar değil ben de orada olsam onu yapabilirdim o psikolojiyle...

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
itiraz ederler düşer tff işini bilir. (şimdi bazı arkadaslar kac sezon oncekı ler ile kıyaslama yapmaya baslar)

başlayacaklar tabi.o zaman kurallar itirazlar düşen cezalar vs.. farklı bi sistem farklı b,i futbol mu vardı ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Keşke Irkçılık Yapsaydın Engin Baytar..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
başlayacaklar tabi.o zaman kurallar itirazlar düşen cezalar vs.. farklı bi sistem farklı b,i futbol mu vardı ?

Yani bundan ne sonuç çıkar adamına göre cezamı? herkes kendisine yada takımına verilen cezaya itiraz eder.Bazı cezalara yön verilmesinde en büyük pay medya nın herseyde oldugu gibi

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilerek 11 verdiler.İndirme payı her zaman bırakırlar.İtiraz kapıdadır.

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu futbolcu arkadaş pek bir agresif hareketlerde bulunuyor bence haketti.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
merak etmeyin.satılmış tff cezayı düşürür kafanızı yormayın.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gerektiğinden fazla ceza aldı bu kadarıda çok bence 8 makuldu.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yani bundan ne sonuç çıkar adamına göre cezamı? herkes kendisine yada takımına verilen cezaya itiraz eder.Bazı cezalara yön verilmesinde en büyük pay medya nın herseyde oldugu gibi

galatasaraylı değilim beşiktaşlıyım. 2.haftadaki maçıda merakla bekliyorum kazanalım istiyorum ve tribunde olacağım. ama...
eğri oturup doğru konuşmak lazım.senin takımından birisi yapsaydı ve aynı cezayı alsaydı emin ol sen de o örnekleri gösterecektin ve senin takımın da itiraz edecekti.anlatmaya çalıştığım şey bu.yanlış da anlamanı istemiyorum beni:)

Bu futbolcu arkadaş pek bir agresif hareketlerde bulunuyor bence haketti.

bi lugano vardı hatırlarmısın..

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
çok fazla vermişler cezayı 8 maç filan tamamda

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yerinde bir ceza. umarım tahkim düşürmez. böyle olaylarda ibretlik cezalar vereceksin ki; bir daha kimse aynısını yapmaya cesaret edemesin.

umarım galatasaray yönetimi de ilk fırsatta yollar bu kendini bilmezi...

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu ceza biraz fazla kaçmış, ben 5-6 maç bekliyordum, sanırım yapılacak indirimide göz önünde bulundurmuşlar, birde bu kadar ağır bir ceza vererek tff hakemlerinin koruma altında olduğu mesajı verilmiş galiba.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
itiraz sonrası 7 falan olur neyine itiraz edilcekse artık

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
galatasaraylı değilim beşiktaşlıyım. 2.haftadaki maçıda merakla bekliyorum kazanalım istiyorum ve tribunde olacağım. ama...
eğri oturup doğru konuşmak lazım.senin takımından birisi yapsaydı ve aynı cezayı alsaydı emin ol sen de o örnekleri gösterecektin ve senin takımın da itiraz edecekti.anlatmaya çalıştığım şey bu.yanlış da anlamanı istemiyorum beni:)

bi lugano vardı hatırlarmısın..

dostum anlamamda ben bu tür seylere karsiyim üstelık mactan sonra galatasaray lı arkadaslari tebrik bile ettim .. üstelık suana kadar gormedim bile benden baska kımsenın bole yaptığını haklı olabilir ler ama bu tür seyler anca milleti bir birine düşürür.

yarında sultahmet de sallandıracaklarmış...

sende yanlıs anladın heralde ben ciddi manada sordum sadece mac cezasımı diye abartma istersen

yerinde bir ceza. umarım tahkim düşürmez. böyle olaylarda ibretlik cezalar vereceksin ki; bir daha kimse aynısını yapmaya cesaret edemesin.

umarım galatasaray yönetimi de ilk fırsatta yollar bu kendini bilmezi...

tebrik ederim helal olsun.

merak etmeyin.satılmış tff cezayı düşürür kafanızı yormayın.

genelde oyle oluyor :)

askomiser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasılsa indirim isteyecekler şeklinde düşünülerek verilmiş, gerçekten ağır bir ceza....

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir Galatasaray'lı olarak verilen cezayı haklı buluyorum. Ceza ağır falan değil.
ANCAK bu ceza sadece Enginle kalmamalı başka herhangi bir takımın oyuncusu aynı hareketi yaptığında aynı cezayı görmeli.
Aksi durumda adaletsizliğin dik âlâsı olur.