daha sonra orda hangisine bakicam
Kardeşim benim. 1- Ben kendimi bir şey sanıyorum demedim 2- Bir tane konu var neden konu kirliliği yapıyorsunuz 3- O konuya ben her zaman bakıyorum biri bir şey yazınca cevabını 5-15 dakika içinde alıyor büyük ihtimal en fazla 1 saat sürüyor 4- Forumda gördüğün üzere ilk sayfada 9 tane S III konusu var. Tek konu olsa daha iyi olmaz mı 5- Bir sorunu kaç kere cevaplanmasına rağmen neden üst üste 100 defa aynı soruyu sorar ve S III'ü kötüler bir insan 6- Sen nasıl bu şekilde konuşuyorsun. Adam gibi konuş. 7- Doğru düzgün yaz bir şey yazarken. "mod. lar" ? "admda" ?. 8- Yazdıklarını zar zor anlayabildim anlayabilecek gibi yazmıyorsun ? 14-15 Yaşındaki çocuklar böyle yazıyor ? Ve sana bir şey daha söyleyeyim o adam daha önce söyledi kendisinde S III olduğunu o yüzden öyle yazdım araştırmadan hemen bir şey söyleme. Ve son olarak konuşma tarzını düzelt diyorum.@lordarcual dostum 1- Bu Forumda mod. lar var millete sen böyle konu açma falan diyemezsin iyice kendini bişey sanmaya başladın. 2- admda s3 olduğunu nerden biliyosunda s3 konusuna yorum at diyosun?
Ben anlamıyorum adamlar hiçbir şekilde araştırma yapmadan direk konu açıyor ? Kibar olmaya çalıştıkça insanı sinirlendiyorlar. Harbiden bir insan bir sorunu tam 3 konu açıp her S III konusunun ve telefon öneri konusunun altına "S III'te Temple Run kasıyor. En iyisi alıyorsan sıfır hata İphone 4S al." yazar ki. Hangi akla hizmet ?bir şey olmaz her kes kendi sorununu kendi konusundan takip etmek istiyor o şekilde kolayına geliyor demekki![]()
Ben anlamıyorum adamlar hiçbir şekilde araştırma yapmadan direk konu açıyor ? Kibar olmaya çalıştıkça insanı sinirlendiyorlar. Harbiden bir insan bir sorunu tam 3 konu açıp her S III konusunun ve telefon öneri konusunun altına "S III'te Temple Run kasıyor. En iyisi alıyorsan sıfır hata İphone 4S al." yazar ki. Hangi akla hizmet ?