S3 İçin Kılıf Önerisi ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
E-bay'den alabilrsin Phantom Case iyi. Ben mavisini alırım alıcak olsam ki yakında alıcam :) Yani Phantom Case alırsan 1 yıl birşey almana gerek kalmaz. Birde yeni kernel çıkmış 1.8 Ghz'ye çıkarabiliyor muşsun. Telefonun kasma yapmaz o şekilde :D

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ne çok konu açıyorsunuz.bir araştırsanız onlarca böyle açılmış konu var.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ne çok konu açıyorsunuz.bir araştırsanız onlarca böyle açılmış konu var.
Kardeş biz kaç kere söyledik yazdık ama nafile bu arkadaşımız seviyor böyle konu açmayı bilmiyorki Buraya açsa sorunları daha çabuk çözülecek... [MENTION=272780]blackbatuhan[/MENTION] Temple Run kasmaya devam ediyor mu ?

BOZOGLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde şu hoşuma gitti.
http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-III-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S3-Phantom-Cases.asp/

buda adamlara attığım maile gelen cevap
Thank you for contacting Case-Mate.

Yes, we do ship to Turkey. Please purchase your items on Case-mate.com.

Our Phantom case offer protection to your device. Please see description below:

Product Description:

Two-piece, tough iPhone case formed from DuoFlex and PolyCore materials

Form fit feature covers back and corners

Available in black/white with other color combinations coming soon

Access to all ports and functions

Screen protector included. It does not effect lights, screen usage or device performance.

Case-mate offers a 90 day limited warranty on all products sold (exceptions are the Tank case and the Fuel Max/Fuel Lite Cases. These products are sold with a 12 month warranty).

Thank you for choosing case-mate.

Please let us know if we can be of any additional assistance.

Regards,

Case Mate ebay dan daha güvenli ve sadece kılıf üretiyor. İsterseniz sizin kendi resimlerinizden kılıf yapıyor. Aldığınız ürün birinci sınıf posta olarak USPS ile gönderiliyor. 2-3 haftada elinizde oluyor.Türkiyede satılanlardan daha sağlam kılıf yapıyorlar.Bence S3 için phantom case uygun. Kullanıyorum şık ve sağlam.Tavsiye ederim...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@lordarcual istenmediğin yere gelmeye meraklmısın?
Evet. Doğru senin gibi olmam lazım değil mi her konuda S III'ü kötüleyip ayfon dört es daha iyi demem lazım değil mi ?

---Düzenleme---

Birde sabah akşam 1.4 Ghz 4 çekirdek telefonla Temple Run oynayıp bu oyun kasıyor be demem lazım değil mi ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=272780]blackbatuhan[/MENTION]

Teknolojide bahtsız bedevi gibisn sanırım,sürekli şikayet eleştiri mevcut sen de :P

Samsung bayilerinde bir kılıf var oradan ben almıştım eğer çevrende varsa gidip bak bi,nette resim bulamadım malesef ://

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla alıcam ama ne alacam bilmiyorum kardeşim 3 haftada arka kapak haşat oldu resmen plastiğin üstüne vermişler beyaz boyayı tabi olr. :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
valla alıcam ama ne alacam bilmiyorum kardeşim 3 haftada arka kapak haşat oldu resmen plastiğin üstüne vermişler beyaz boyayı tabi olr. :D

he yauu benimde dikkatimi cekti sürekli S3 eleştiriyorsun bende kulanıyorum hiç bir sorunlar karşılaşmadım şimdiye dek aslında yazmayacaktım ama REDO hak verdim bende yazayım dedim kılıf beğenmiyorsan sana tavsiyem kendin yap :) sünger kes arkasına göre bezle cevir hiç cizilmez şaka ha sakın alınma :)

flip cover bende bugün sapariş verdim hepsiburada gök mavisi bakalım gelsin nasıl birşey gök mavisi beyazla şık durur

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s3 ü eleştirmemin sebebi sürekli oyunlarda kasıyor olması vede stabil olmaması ve malzemesinin dandik olması. bi oyun vardı bişi moto diye o oyunda mesela oyunu oynuom felan arabaların arasından geçiyorum pat bi takılıyo bi daha kendine orta tuşa basınca geliyo sonra oyunu yeniden açmak zorunda kalıyorum sinir ediyor beni temple run desen ayrı bişey zaten kanat alıyorum takılıyor lap düşüyorum sinir eddi bu telefon beni ama malsef başka telefon alacak lüksüm yok olsa alırım. bazı arkadaşlarda telefonu sat diyor benim babam izin vermez satmama izin verse bende satıcam 4s alacam herhalde siz çokmu akıllısınız

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
oyun oynamadan önce ram belleğini temizle görev yöneticisinde wi fi kapat beleği temizledimi arka plan uygulamaları kaldırır telefon da rahat calışır bende oyun oynuyorum motor araba bir cok bende takılma donma olmuyor telefonda oyun oynamak boşda olursun canın sıkılır 10-20 dakika oynarsın birşey olmaz ama sen tut ufacık aleti bilgisayar yerine koyar 1 saat boyunca oynarsan tabi ısınır takılma ve donma olur

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
oyun oynamadan önce ram belleğini temizle görev yöneticisinde wi fi kapat beleği temizledimi arka plan uygulamaları kaldırır telefon da rahat calışır bende oyun oynuyorum motor araba bir cok bende takılma donma olmuyor telefonda oyun oynamak boşda olursun canın sılır 10-20 dakika oynarsın birşey olmaz ama sen tut ufacık aleti bilgisayar yerine koyar 1 saat boyunca oynarsan tabi ısınır takılma ve donma olur

Yav ben bu saydıklarının hiç birini yapmıyorum oyuna girerken,en grafikli oyunu bile kasmadan oynuyabiliyorum :// Samsung adamına göre mi muamele yapıyor acaba :P

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yav ben bu saydıklarının hiç birini yapmıyorum oyuna girerken,en grafikli oyunu bile kasmadan oynuyabiliyorum :// Samsung adamına göre mi muamele yapıyor acaba :P

bende kasma yapmıyor ben sadece bu sorunu yaşayanlar icin yazdım cok şükür bende bu sorunlar yok gayet memnunum

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neyse zaten her zaman kasmıyor ama kastığı zamanda delirtiyorda , bu akam media markte gittim bursalı olan varsa bilir bursada var :D orda flip coverleri bulamadım ondan sonra kadın vardı sonra dedim flip coverler ne tarafta baktı baktı baktı yok bitmiş dedi sonra ben baktım mavi rengini buldum. sonra diğer rafa baktım tüm renkleri vardı pembe sarı beyaz felan beyazın tekini açıp deneyim dedim bi batım incecik bişey bide mesela mesaj atarkan arkaya kıvıracağımız için kıvırdığında hiç rahat olmuyor 60 tl verilmes ona ama 15 tl ye felan sahtelerinden alacam

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
silicon olanlar 15 tl 20 tl hoş olan zaten tasarımı inceliği diğer kılıflar elinde kitap gibi duruyor hiç hoş değil bende var bi tane takınca ipad gibi oluyor ama flip cover inceliği hoş alışırsın bence biraz da zahmetli olsun ne olcak ki :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yaf beyler size yeminlen söyleyebilirim telefonu aldıktan 1 hafta sonra yaklaşık 13 GB'si doldu 8 GB filan alan kaldı en iyi oyunlardan biri N.O.V.A III'ü oynamaya başladım ortalama 1-1.30 saat arası telefon iki üç kez kastı ondada 20-30 tane yaratık gelip 2 tane köpek üstüme atlıyordu. Sonra diğer gün telefonu tam güç 4 saat boyunca oyun oynadım arada 2-3 kez kastı ondada yine çak fazla yaratık olması yüzünden kastı. Ne Modern Combat III oynarken ne Real Racing II oynarken nede N.O.V.A III oynarken tek tık demiyor telefon. Şimdi rootladım 1.4 Ghz'de çalışıyor sürekli telefon bir üst seviyeye çıktı takılma yok 3 tane oyun üst üste açıp oynuyorum ne kasılma ne başka birşey. Tamam telefon çiziliyor. Malzemesi acayip kaliteli değil orta derecede kaliteli. Zaten ekrana hayran kaldım. Herhalde C6-00'dan sonra çok iyi geldi telefon. Yani [MENTION=272780]blackbatuhan[/MENTION] Kardeşim afedersinde telefonu tam anlamıyla kullanmayı bilmiyorsun. Root atacaksın Rom atacaksın sonra konuşacaksın. Telefon Temple Run gibi oyunlarda işlemciyi son hızında kullanmıyor 500-700 Mhz arası kullanıyor. Kulaklık desen şimdiye kadar taktığım neredeyse bütün kulaklıklardan çok daha iyi. Ve son olarak senin telefon hatalı galiba. Çünkü başka kimsede böyle sorunlar yok.

Reaksiyon puanı
2,148
Case Mate ebay dan daha güvenli ve sadece kılıf üretiyor. İsterseniz sizin kendi resimlerinizden kılıf yapıyor. Aldığınız ürün birinci sınıf posta olarak USPS ile gönderiliyor. 2-3 haftada elinizde oluyor.Türkiyede satılanlardan daha sağlam kılıf yapıyorlar.Bence S3 için phantom case uygun. Kullanıyorum şık ve sağlam.Tavsiye ederim...

Kargo ücreti alıyorlar mı? Türkiye'nin her yerine gönderebilirler mi?

Reaksiyon puanı
2,148
Neden orada PTT yokmu?

Var. :)

Daha önce yurtdışı alışverişi yapmadım büyük şehirlere gönderirler diye düşünüyordum ptt ileyse güzel o zaman.

----------------------------------------------

[MENTION=274496]Requ3m[/MENTION] senin neden rank'ın yok :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Phantom Case mi kullanıyorsun ? Sonunda kullanan biri çıktı. Öncelikle ekran hassaslığını azaltmaz ama yinede sorum olacak ekranın renkleri yine aynı şekilde net ve güzel çıkıyor mu ? Birde sizde hangi renk var. Ortalama kaç günde geliyor. Bende alıcamda kapıda ödeme gibi bir sistem var mıdır yoksa biz PayPal'dan mı alacağız ?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 ü eleştirmemin sebebi sürekli oyunlarda kasıyor olması vede stabil olmaması ve malzemesinin dandik olması. bi oyun vardı bişi moto diye o oyunda mesela oyunu oynuom felan arabaların arasından geçiyorum pat bi takılıyo bi daha kendine orta tuşa basınca geliyo sonra oyunu yeniden açmak zorunda kalıyorum sinir ediyor beni temple run desen ayrı bişey zaten kanat alıyorum takılıyor lap düşüyorum sinir eddi bu telefon beni ama malsef başka telefon alacak lüksüm yok olsa alırım. bazı arkadaşlarda telefonu sat diyor benim babam izin vermez satmama izin verse bende satıcam 4s alacam herhalde siz çokmu akıllısınız

kardeşim anneni babanı ikna et sat şu telefonu git iphonecuların içine karış biraz da onların başını ağrıt daha 3-4 gün önce böyle bi konuyu kendin açtın herkes elinden geldiğince tavsiye etti ama anlamıyosun git bi tane silikon kılıf 10-20 liraya beğenmessen flip cover al ama ne yap ne et bi daha hem s3 ü kötüleme yok temple run kasıyor 100 kerede 5-6 kere ne de çekmeli kılıf kullanıyorum telefon berbat oldu çizildi yok düşünce korumasız kalır ne alayım
bıktık artık be kardeşim git başka konulara gir herkes sana konu açıp durma diyor ama sen anlamıyosun bi problem var ama git sat o zaman be kardeşim senin aklına yeni gelen bütün sorular milletin telefonu daha aldığında geldi açtılar flipcover diye heryerde var bence gayet açıklamalı olarak anlatıyor git oradan bak 4s te al ya da alma s3 ünle mutlu yada mutsuz ol bizim haberimiz bile olmasın bu duygularından ne olursun girme bi daha bu samsung bölümüne yeter artık

tabi bu arada telefon gayet çizilir arka kapak ve kasada vernik gibi malzeme kaplaması kulanıldığı için olacak ama sen gidip hala çekmeli kullanıyosun git bi silikon kılıf al ya

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Her 5 kişiden 4'ü batuhanın bu tavırlarından usandı :P