Engin Baytar yandı! 11 maç ceza!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
söyle bir şey duydum daha doğrusu yeni öğrendiim..

Bülent Ataman'ın hakem Cüneyt Çakır'a saldırmasının ardından PFDK 20 maç ceza vermiş, Tahkim 12 maça düşürmüş

(ortalığı germe gibi niyetım yok)

Bülent Ataman
[video=youtube;0Pf86HMU7TM]http://www.youtube.com/watch?v=0Pf86HMU7TM[/video]

2.14'ten itibaren.

Bülent'in hareketleri daha abartılı.

Engin ise
A0K24AnCIAAVFMC.jpg

Bir de sonradan kurallar değişti galiba. 20 maç ceza gelmez. 5-6 maç ancak gelir.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bence bunlar futbolcu olduktan sora her ay psikolojik teste tabi tutmalari lazım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
defolsun gitsin. yeteneği de, hırsı da kendinin olsun. böylelerine ihtiyacımız yok...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ilerleyen aylarda telafisi mümkün olmayan maçlar olacak. o maçlara güveneceğimiz oyunuclarla çıkmalıyız. pimi çekilmiş bombalarla değil...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Enginin gitsin, soyadının ait olduğu kliniklerde öfke tedavisi görsün. gitmişken bir de marangoza uğrayıp yontulursa iyi olur. aslında gelmesin yav, kalsın orada.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
böyle bir önemli maçta nası böyle bir hata yapar, takımını 10 kişi bıraktı. onu bırak bu insanlık mı? bana sorarsanız galatasaray yönetimi bu futbolcuyu direk satmalı.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Amrabat, Engin Baytar'a vereceğimiz para cezasının kendi maaşından kesilmesini istedi. sajdhsajdfsahjdsa

[MENTION=61849]Unal[/MENTION]Basgan:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Profesyonel bir futbolcuya yakışmayan aptalca bir hareket

Daha önce böyle bir girişimde bulunan futbolcuya 20 maç ceza kesilmişti.

BÜLENT ATAMAN DA ÇAKIR’A SALDIRMIŞTI

17 Mart 2007 yılında oynanan Manisaspor – Sakaryaspor maçını Cüneyt Çakır yönetiyordu. Karşılaşmada yaşanan bir pozisyona Manisaspor kalecisi Bülent Ataman itiraz etmek için Cüneyt Çakır’ın yanına koştu. Çakır, itirazları nedeniyle Ataman’a kırmızı kart gösterdi. Bülent Ataman da kırmızı kart sonrasında hakem Cüneyt Çakır’ı formasından çekti.

PFDK yaşanan bu olay sonrasında Bülent Ataman’a 20 maç ceza verdi. Tahkim Kurulu ise bu cezayı 12 maça indirdi.
kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21216345.asp

Cyavuzyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Engin'in hırsını felan tartışmayız. Kırmızı kartta görebilir takımı yanlız bırakıyor istemeyiz tabi ama oluyor böyle şeyler. Ama hakemin boğazına yapışmak olmaz işte. Yanlış buydu. Fatih Terim'in olduğu yerde gereken yapılır zaten. Yapılmalı da.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
O hakem karşımda olsa döver geçerdim yine iyi sıyrılmış işin içinden hakem enginininde ve melonunda formasındaki armayı gösterdiği gibi üstündeli Fb forması çıksın şu hakem denen herifin.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
O hakem karşımda olsa döver geçerdim yine iyi sıyrılmış işin içinden hakem enginininde ve melonunda formasındaki armayı gösterdiği gibi üstündeli Fb forması çıksın şu hakem denen herifin.

ben galatasarlıyım ama 2. golü atmadan önceki kuyt'a yapılan hareket fauldü. ayrıca penaltının penaltıyla alakası yoktu. doğruya doğru.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben galatasarlıyım ama 2. golü atmadan önceki kuyt'a yapılan hareket fauldü. ayrıca penaltının penaltıyla alakası yoktu. doğruya doğru.

Bence kuyta faul vardı penaltıda penaltıydı benim görüşüm bu adam alakasız alakasız topa giriyor canerdi sanırım öyle girersen adama öyle girerler adama :D

magex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendi kendini yaktı. Kendisinden baska kimse zarar görmeyecek

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

futbolun bu seviyesinde bu görüntüler gerçekten olmamalı. amatörde bile nadir görürsün böyle bir hareketi, ki ben 15 sene oynadım hiç şahit olmadım. engin en ağır şekilde cezalandırılmalı. avrupada karşılığı nedir bilmiyorum ama emsal alınabilir.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aynı şekilde.Ayrıca bence 5-10 maçla da kurtulmamalı.Ben lisansının iptal edilmesi gerektiğinin kanaatindeyim.

Abartmayın sızde o kadar da degılll
adam haksız yere mı yapmıs ? o ankı duruma gore yapmıs

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TFF 10 hafta ceza verse bile Fatih Terim'in gözünde ne durumda olduğu belli değil.Fatih Terim;kimseyi bir kalemde silemeyiz dedi.Engin Baytar gibi yetenekler kazanılmalı.Ama artık destek almanın zamanı geldi Engin.

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
futbolun bu seviyesinde bu görüntüler gerçekten olmamalı. amatörde bile nadir görürsün böyle bir hareketi, ki ben 15 sene oynadım hiç şahit olmadım. engin en ağır şekilde cezalandırılmalı. avrupada karşılığı nedir bilmiyorum ama emsal alınabilir.
Peki hakem maçı harika süper yönetti ve sadece 1 hata yüzünden mi Engin saldırdı? Hakem maçı baştan sona kadar hatalı yönetmiştir ve Enginin yaptığında ise o hakemin hatalı kararı golle sonuçlanmıştır. Pozisyon izlendiğinde Engin Baytar'ın sadece hakem sitem ettiği gözüküyor.. Gerek el hareketlerinden, gerekse mimiklerinden.. Yakasına yapışması olayı kırmızı karttan sonra gelişen bir olay..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Peki hakem maçı harika süper yönetti ve sadece 1 hata yüzünden mi Engin saldırdı? Hakem maçı baştan sona kadar hatalı yönetmiştir ve Enginin yaptığında ise o hakemin hatalı kararı golle sonuçlanmıştır. Pozisyon izlendiğinde Engin Baytar'ın sadece hakem sitem ettiği gözüküyor.. Gerek el hareketlerinden, gerekse mimiklerinden.. Yakasına yapışması olayı kırmızı karttan sonra gelişen bir olay..

hakem maçı hiçte baştan sona hatalı yönetmemiştir. ciddi olarak 2 tane hatalı kararı vardır, zaten onlar da galatasaray lehinedir. ben de galatasaraylıyım, birbirimizi kandırmanın bu saatten sonra bir gereği yok.

(diyelim ki hakem dediğin gibi baştan sona fenerbahçeye çalıştı, berbat bir maç yönetti ve galatasaray malup oldu. yine de enginin böyle bir şey yapmaya hakkı yok. yine de en ağır şekilde cezalandırılmalı)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70

Öncelikle şunu söylemek gerek.Ben Galatasaraylıyım ama bu taraflı yorum yapmam gerektiği anlamına gelmez.
Siz her ne kadar gördüğünüz kadarıyla yorumunuzu yapıyorsanız ben de gördüğüm kadarıyla yapıyorum.
Herkes kendi düşüncesini paylaşıyor ben de kendi düşüncemi paylaşıyorum.
Ben destek olanlara da niye destek oluyorsunuz demiyorum ama neden tepki verirler onu da anlmıyorum.
Ben sosyal hayat düzeninin sağlanması için cezaların caydırıcı olması gerektiğini düşünenlerdenim.
Bir oyuncunun lisansını iptal etmek onu asmak anlamına geliyorsa evet asalım diyorum.
Haklı yapmıştır ya da yapmamıştır ben bilemem ama bu hakemi dövmesi gerektiği anlamına gelmez.
Hakem hatalı olsa dahi ona cezasını vermek enginin üstüne vazife değildir.
Herkes haddini bilmeli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

yerden göğe kadar haklısın. bence engin hakeme ağız burun dalması gerekliydi. ayrıca her kırmızı kart yiyen de o anki durum sebebiyle hakeme tekme tokat dalabilir. bunda abartacak bir şey yok. ayrıca tff hakeme ceza vermelidir. suçlu hakemdir.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Cüneyt Çakır ideal bir maç yönetemedi, hataları vardı ancak Engin'in hareketi terbiyesizlik.
Tabii bu terbiyesizliğin ana etmeni aşırı motivasyon.
Biz argoda dolduruş diyoruz.
Fatih Hocanın motivasyonları malum.
Ama motive ettiği her futbolcu aynı tepkiyle davranamaz.
İnsanoğlunun doğasına aykırı.
Emre gibi, Engin gibi asabi ve motivasyondan çok etkilenen furbolcuların tepkileri bu tarz oluyor.
Emre nasıl İsviçre maçında rakiplerine sille tokat girdiyse, Engin'de o boşalımı hakem ile yaşadı.
O anda saldıracak ve boşalacak tek adam Çakırdı.

Ben bir Fenerbahçeli olarak, önce kendi takımımın hatalarını irdelerim.
Fenerbahçe o maçta resmen ezildi.
Bu durum bizzat Aykut'un yeteneksizliği ile ilgili.

Ama Galatasaray gibi camiada Engin gibi futbolcular yer almamalı.
Veya son çare ise, psikolojik bir incelemeden geçirilmeli ve aşırı motive edilmemeli.
Buyrun.
Ergün Penbe.
O kadar Fenerbahçe maçı oynadı.
Ne rakibine, ne de hakeme bu tür bir saldırısı oldu.
O da motive edildi, o da dolduruldu, o da yenildi.
Demek ki her insanın kumaşı bir değil.
Bunu bizzat Fatih Hocanın bilmesi ve motivasyonu onlara göre değerlendirmesi lazım.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sonuçta futbolcu çirkin işler yapmış, Kırmızı kart yemiş, TFF ceza verecek, Kulüp ceza verecek..

bunlara karşın hala tatmin olamayacaklar var sanırım,

bir arkadaş sormuş, soru hala geçerli

"asalım mı ?"

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence taksim de sallandıralım ki bir daha başka topçu aynı şeyleri yapmasın...:)

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
galatasaraylı futbolcuların yakalarını kaldırması neden bazı arkadaşlara dert oldu çok merak ediyorum.oyuna bir etkisi mi oldu acaba ben göremedim?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
galatasaraylı futbolcuların yakalarını kaldırması neden bazı arkadaşlara dert oldu çok merak ediyorum.oyuna bir etkisi mi oldu acaba ben göremedim?

aslında yaka kaldırma takımın en iyi oyuncusuna yakışıyor. mesela r.madrid'de sadece ronaldo kaldırıyor ve çok ta yakışıyor. bizde de abramat veya melo falan kaldırsa olur. ama engin, sabri falan... :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
çok tehlikeli futbolcu, hadi lig maçlarını geçtik Galatasaray'ın avrupa maçlarında sıkıntı çıkartırsa Galatasaray ceza alır.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Engin Baytar: Cüneyt Çakır'dan özür diliyorum! Beni affetsin

Ahmet Çakar’ın telefonla görüştüğü yıldız futbolcu Engin Baytar "Hocam yaptığım hareketten çok pişmanım. Kulübün tesislerinde görüntüyü izleyene kadar ne yaptığımın farkında değilim" dedi.

Engin Baytar, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa finalinde bir pozisyon sonrası maçın hakemi Cüneyt Çakır 'a saldıran ve küfredince kırmızı kart gören ardından da hızını alamayarak hakemin gırtlağına sarıldı.

İşte bu çirkin görüntüler Türk spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Engin Baytar 'ın hakeme saldırısı kabul edilemezken, eski hakem Ahmet Çakar dün canlı yayında Engin Baytar 'a “Özür dile” çağrısında bulunmuştu.

ÇOK PİŞMANIM ÖZÜR DİLİYORUM
Engin Baytar 'la telefonda görüşen Ahmet Çakar, Engin 'in hakem Cüneyt Çakır 'a yaptığı çirkin hareket nedeniyle pişman olduğunu ifade ettiğini söyledi. Engin Baytar 'la yaptığı görüşmenin detayları canlı yayında açıklayan Ahmet Çakar , yıldız futbolcunun kendisine pişman olduğunu söylediğini kaydetti. Çakar, Engin Baytar 'ın kendisine şu sözleri söylediğini kaydetti:
“Hocam çok mahcubum. Eski bir hakem olarak sizin nezdinizde Cüneyt ağabeyimden özür diliyorum, Türk hakemlerinden, kulübümden ve Fatih Terim 'den özür diliyorum. Verilecek her türlü cezaya razıyım. Cezayı hak ettim, yaptığım iş sportmenlik dışı korkunç bir iştir. Ama ben öyle bir insan değilim. Cüneyt hocamdan beni affetmesini bekliyorum.”

http://www.beyazgazete.com/haber/20...dan-ozur-diliyorum-beni-affetsin-1350956.html

askomiser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir kadro içerisinde zaten yer bulmakta zorlanacakken, bir de bu şekilde kendi kendine yazık etti...