- Konuyu başlatan
sdntrkm_06
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Üzerine ram alarak ram miktarını arttırabilirsiniz.
Bende öyle düşünmüştüm fakat Airlerde ram değişimi olmuyormuş

Üzerine ram alarak ram miktarını arttırabilirsiniz.
evet sanırım olmuyordu ama bendede 2 gb ram var i performans'ı gayet güzelBende öyle düşünmüştüm fakat Airlerde ram değişimi olmuyormuşNe sorunlu alet
![]()
Sen iyimisin dostuumDüşük kalitemi retina dısplay denen bir teknoloji konuşuyor burda aynı şey yeni retinalı macnbook prolardada var fakan hiçbir şekilde kötü görüntü almazsınız new iPaddan
![]()
Kardeşim ne demeye çalışıyorsun sen bana ? Retina teknoloji değildir diyorsun teknoloji yada değil tartışılır. Ayrıca ne basit script oyunu iyimisin sen biraz araştırma yap sonra konuş.Retina bir teknoloji değildir. Kötü grafikten kastımın basit script oyunları olduğunu anlaman zor değil bence.
"bir işletim sistemi kullanmak bir tablet kullanmaktan bin kat iyidir" ne demek anlayamadımİpadlar üzerinde çok güzel bir şekilde film izlenebiliyor ama bir işletim sistemi kullanmak bir tablet kullanmaktan bin kat iyidir bence![]()
evet biliyorum ama ıOS'u işletim sisteminden saymıyorum sen ıOS'mu kullanmak istersin mountain lion'mu?"bir işletim sistemi kullanmak bir tablet kullanmaktan bin kat iyidir" ne demek anlayamadımıPad ında bir işletim sistemi mevcuz ıOS bilmemen olanaksız.
Macbookunda OS X veya mountain lion
![]()
Kardeşim ne demeye çalışıyorsun sen bana ? Retina teknoloji değildir diyorsun teknoloji yada değil tartışılır. Ayrıca ne basit script oyunu iyimisin sen biraz araştırma yap sonra konuş.
evet biliyorum ama ıOS'u işletim sisteminden saymıyorum sen ıOS'mu kullanmak istersin mountain lion'mu?
Merak etme yeterli bilgim var. iOS oyunlarının nasıl yapıldığını yapılırken hangi progrmalar kullanıldığını çok iyi biliyorum. iPad üzerindeki bir oyunu aynı grafikler ile macbook air için kodlasan ve oynasan ekran kartı %30 zorlanmaz.
Retina teknoloji değildir, istediğin kişiye sor![]()
Arkadaşım senin gibiler iOS la android kavgasını başlattı alıp veremediğin ne iOS'la işletim sisteminden saymıyomuş ne bu o zaman bilgisyar markasımı nedir ?. Lütfen kendi kullandığınızı iyi göstermek için ezmeyin diğerlerini.
Banada öğretiyosun hemen o zaman![]()
![]()
![]()
evet biliyorum ama ıOS'u işletim sisteminden saymıyorum sen ıOS'mu kullanmak istersin mountain lion'mu?
Merak etme yeterli bilgim var. iOS oyunlarının nasıl yapıldığını yapılırken hangi progrmalar kullanıldığını çok iyi biliyorum. iPad üzerindeki bir oyunu aynı grafikler ile macbook air için kodlasan ve oynasan ekran kartı %30 zorlanmaz.
Retina teknoloji değildir, istediğin kişiye sor![]()
Benden ziyade internetten ders alarak öğrenmen senin yararına olur, daha program yapmayı beceremedim iyi bir tane![]()
o kavgaları bizim gibiler başlatmıyor! yoruma dikkat ettiysen bence dedim yorumlarına dikkat et!Arkadaşım senin gibiler iOS la android kavgasını başlattı alıp veremediğin ne iOS'la işletim sisteminden saymıyomuş ne bu o zaman bilgisyar markasımı nedir ?. Lütfen kendi kullandığınızı iyi göstermek için ezmeyin diğerlerini.
Banada öğretiyosun hemen o zaman![]()
![]()
![]()
o kavgaları bizim gibiler başlatmıyor! yoruma dikkat ettiysen bence dedim yorumlarına dikkat et!