Akıllı Çay Bardağı ?

Reaksiyon puanı
189
gibson slash signature + siyahı var fotomdaki :D setubumu gormustursun kesin . gelistir kendini :D ben 1-2 ay sonra schecter synyster gates custom alıyorum bakalım yetisebilecekmisin beni :D

la cort gitarmı :DD :D bi x11 i iyi o kadar :D bende signature var :D

@cgrszonesen sen slash signature yi ne kadara aldın ?

Bende Ibanez var yahu ne slash signature'ı :D Hayalimdeki gitar slash signature :) Ya benim kimseye yetişmek gibi bir derdim yok, sen de yazılımda bana yetişemezsin o zaman :D Ben çalayım da başkalarına dinleteyim derdinde değilim, kendim çalıp kendim eğleneyim bana yeter :)

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende Ibanez var yahu ne slash signature'ı :D Hayalimdeki gitar slash signature :) Ya benim kimseye yetişmek gibi bir derdim yok, sen de yazılımda bana yetişemezsin o zaman :D Ben çalayım da başkalarına dinleteyim derdinde değilim, kendim çalıp kendim eğleneyim bana yeter :)

yok yav bende kendime calıyorum ama bi gun egitim vereyim sana :D ist de oturuyorsan tabi

Reaksiyon puanı
189
yok yav bende kendime calıyorum ama bi gun egitim vereyim sana :D ist de oturuyorsan tabi

İstanbul dışındayım maalesef :) Ya ciddi ciddi üzerine düşsem geliştiriyorum kendimi de vakit bulamıyorum. Hele son 1 haftadır gitara elimi süremiyorum açıkçası. Şimdiye kadar gitarın üzerine yazılım kadar düşseydim herhalde uçmuştum çoktan :D

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İstanbul dışındayım maalesef :) Ya ciddi ciddi üzerine düşsem geliştiriyorum kendimi de vakit bulamıyorum. Hele son 1 haftadır gitara elimi süremiyorum açıkçası. Şimdiye kadar gitarın üzerine yazılım kadar düşseydim herhalde uçmuştum çoktan :D

Simdiki Hedefim

bunu almak 2000 Tl

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Al bi gitar başla o zaman :) Ama bu iş sabır işi gönül işi. Kız tavlamak için başlayacaksan hiç başlama daha iyi :)

Kız Tavlamak İçin Degil Hoşuma Gidiyor Ders Alıyım Dedim bi ara Okul Engel Oldu Olmadı :D Ama aklımda var kendi kendime öğrenebilirmyim acaba :P

Reaksiyon puanı
189
Kız Tavlamak İçin Degil Hoşuma Gidiyor Ders Alıyım Dedim bi ara Okul Engel Oldu Olmadı :D Ama aklımda var kendi kendime öğrenebilirmyim acaba :P

Kendi kendine öğrenmen daha fazla zaman alır. İyi bir eğitmenden alacağın eğitimle çok daha kısa sürede kavrarsın...

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sorma her şeyin başı o oyun :D Bir süre sonra kesmemeye başladı :D Zaten bir enstrümana başlamaya niyetim vardı guitar hero üzerine tuz biber oldu :D Aldık bi gitar :D

:D:D sende grg170dx var dimi ?
[MENTION=281118]OnurSorhan[/MENTION] gitar kullanacaksan sakın buckethead ı ornek alma vallaha parmak kalmıyor .

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=146208]lBLacK[/MENTION] abi Yeni alacagım gitarı gordunmu ? :D

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

biroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam 20 soruda kül tablasını bildi gerçekten enteresan...

capture1sd.jpg

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çayın içinten çıkan tip kim ya tırstım :D

Oha doğru bildi :D Gelinlikti lan gelinliği nasıl bilsin :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bi top u bile bilemedi arkadaş, neresi akıllı bunun :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bunuda bildi bu harbiden akıllı :D böyle şeyleri nasıl yapıyorlar bi bilgisi olan varmı ? :D

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
şeyi tuttum beyler cinsel organı . Sonunda dediki bu tutulurmu ne kadar ayıp sana hiç yakıştıramadım :D Helal olsun yapana .
Not: Sapık değilim bilicek mi diye merak ettim :D