Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Arkadaşlar internette antivürüs yazılımlarına bakarken İnternet Security Ve Antivürüs olanları var sizce hangisi daha iyi koruma sağlar??
O zaman internet security olan yazılımları kormam daha iyi olur yorumunuz için teşekkürlerInternet security komple koruma sağlar/sağlayabilirantivirüs ise ek yazılımlara ihtiyaç duyar.
bende zaten hep internet security kullanırım ama belki o daha iyidir diye sordum sadeceinternet security Tabiki![]()
bende zaten hep internet security kullanırım ama belki o daha iyidir diye sordum sadece![]()
yok internet security iyi aslında hem internet security hem antivürüs bir arada olsaydı süper olurduistersen 1 al antivirüs 1 ay is kullan aradaki farkı gör![]()
yok internet security iyi aslında hem internet security hem antivürüs bir arada olsaydı süper olurdu![]()
Bilmiyordum sağolİnternet Security Antivirüs görevini de yapıyor. Antivirüse ek olarak internet korumasıda var.
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=126564Bilmiyordum sağolo zaman antivürsler gereksiz hale düşüyor
![]()
sanırım sadece internet security ek olarak gelmiyor bulut koruması gibi yeni özelliklerde geliyoraynen.zaten o aldığın internet security programlarını içinde zaten antivirüs programı var ona ek olarak @re13el inde dediği gibi ek olarak programlar var içinde
aynensanırım sadece internet security ek olarak gelmiyor bulut koruması gibi yeni özelliklerde geliyor![]()
Evet zaten vürüslerin hepsi internetten bulaştığı için internet security kurmak daha iyi oluraynen
sadece antivirüs programları internetle fazla işi olmayan ve haşır neşir olmayanlar için
internet security ise internette fazla takılanlar ve haşır neşir olanlar için bankacılık işlemleri yapanlar için
Evet zaten vürüslerin hepsi internetten bulaştığı için internet security kurmak daha iyi olur![]()
zaten usb'ye yüklenecek dosyalarıda internetten indiriyorsun zaten herkezin combofix gibi yazılımları vardır bunları düzenli olarak tarama yaptığında usb vürüsleride kalkıyor hem usb'ye dosya yüklerkende dosya atarkende herzaman vürüs taramasından geçirmek gerek.Virüslerin hepsi internetten bulaşmaz son dönemlerde USB üserinden virüs vakkaları daha çoktur.