SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu Galibiyetten sonra Takımımızın giydiği forma bile hoşuma gitti yav.:laugh:
İlk çıktığında Beğenmemiştim.Ama Sarı nın yanına Lacivert gelince çok güzel oluyor.:flowers:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION]
Davulcu yok mu Davulcu.:laugh:

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ramazan+davulu+copy.jpg

Arnavut’musun Tatar’mısın
Ekşili çorba yapar mısın
Sana davul çalıyorum amma
Acaba sen oruç tutar mısın

[MENTION=47324]mustang[/MENTION] bu sefer manimizde var :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
ramazan+davulu+copy.jpg

Arnavut’musun Tatar’mısın
Ekşili çorba yapar mısın
Sana davul çalıyorum amma
Acaba sen oruç tutar mısın

@mustang bu sefer manimizde var :D
Ooo Süper.
Bunun üzerine kimse uyuyakalmaz.:laugh:
Kalkın Renkdaşlar Sahur Zamanı.
Bak Davulcuda getirdik size daha ne olsun?:mrgreen::laugh:

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
kalkın gençler....

ramazan+davulu+copy.jpg

Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm

Davulumun ipi kaytan,
Kalmadı sırtıma mintan,
Virin ağalar bahşişimi,
Alayım sırtıma mintan

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Davulcuda Bizim Volkan amı benziyor ne?:mrgreen::laugh:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bak [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] hocam duymuş Davulun sesini.:laugh:

neşeliyim bu gece, bir başka çalacak davul bizim için! :)
Allah Bozmasın Sayın Hocam.
En Kötü Günümüz Böyle Olsun İnşaallah.:)

Neyse Dostlar.
Hayırlı Sahurlar.21.Oruca niyet edelim.RABBİM Oruçlarımızı Kabul Etsin.
Hanım Çağırıyor Sahur Sofrasına.
Cümleten İyi Sahurlar.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bizim davulu bi [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi duymuş zaten :D baksana kimseler yok :)

hayırlı sahurlar [MENTION=47324]mustang[/MENTION]

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
davulumuzun sesi yavaş yavaş milleti uyandırmaya başladı o zaman :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hayırlı sahurlar din kardeşlerim,
Oruç'un zor günlerini geride bıraktık sayılır bundan sonra havalar biraz daha serin gider, inşallah son bir haftayı rahat tutarız.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
gunaydin 12 Numaram...
sicaktan mi, mutluluktan mi yoksa onumuzde ki maclarda gelecek galibiyetlerden mi bilemiyorum ama ben uyuyamadim... ya siz? :):):)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İsminden belli:Fasulye.Fenerbahçeyi elemek o kadar kolay mı?Herkese günaydın dostlar.Hayırlı sabahlar.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
günaydın kalbi FB aşkı ile dolan 12 numara ....

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
vass.jpg

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Romanya'nın Vaslui takımını 4-1 mağlup etmeyi başardı.

FENERBAHÇE PLAY-OFF'TA

Romanya'nın Ceahlaul Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin gollerini 11. dakikada Caner Erkin, 71. ve 76. dakikada da Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, 90+2'de Moussa Sov kaydetti. Ev sahibi takımın tek golü ise 14. dakikada Marius Niculae'den geldi. Fenerbahçe bu skorla şampiyonlar Ligi play-off turuna yükseldi.
MAÇIN GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
KUYT PARMAK ISIRTTI

Bu sezon Liverpool'dan transfer edilen ve formsuz olduğu gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi olan Dirk Kuyt'ın 2 gol attığı maçta, Fenerbahçe özellikle 2. yarıda sergilediği futbolla futbolla büyük beğeni topladı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ilk maçta sahanın en iyisi olan Kuyt, bu maçta da ilerleyen yaşına rağmen sahada basmadık yer bırakmayarak bu sezonun en isabetli transferi olduğunu göstermiş oldu.
MAÇI ÇEVİREN ADAM: VOLKAN DEMİREL

Sahanın bir diğer kahramanı da kaleci Volkan Demirel'di. İlk yarıda akın akın gelen Vaslui'nin ataklarına tek başına karşı koyan Volkan, karşılaşma 1-1 devam ederken çıkarmış olduğu penaltıyla maça damga vuran isim oldu.
SOW YÖNETİME MESAJ GÖNDERDİ

Oyuna sonradan giren Moussa Sow da, attığı golle forvet arayışında olan Fenerbahçeli yöneticilere mesaj göndererek eski günlerine döndüğünün sinyallerini verdi.
ROMEN SPİKER DE ŞAŞIRDI

Maçı canlı olarak yayınlayan Romanya televizyonunda, spiker maçın kahramanı olan Volkan Demirel ve Dirk Kuyt'a övgüler yağdırdı. İlk maçta kendi takımlarının daha diri olduğunu dile getiren Rumen spiker, bu maçta Saraçoğlu'ndaki Fenerbahçe'den eser kalmadığını belirtti. Maç 3-1 olduktan sonra Vaslui'den umudu kesen spiker: "Nasıl olur bu. İstanbul'daki Fenerbahçe'den eser yok. " şeklinde yorumlar yapmaya başladı.

Kaynak

Bu gün biraz rotarlıyım :) selam olsun

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Tüm Fenerbahçe camiasına ve spor camiasının başı sağolsun..

Fenerbahçemizde futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapan eski milli futbolcu Erol Togay yaşamanı yitirdi.

Merhuma Tanrı’dan rahmet, kederli ailesi ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz

Fenerbahçe Spor Kulübü

Erol Togay Kimdir?

Erol Togay 1 Şubat 1950’de doğmuş, Türkiye Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı’nda oynamış eski futbolcudur. Futbola Vefaspor’da başladı. Ordan Altayspor’a geçti. 1978 yılında Fenerbahçe’e transfer oldu. Defansın ortasında oynadı.

20 kez milli takımlara çağrılan Erol Togay, 1 kez Türkiye U-21 ve 19 kez de Türkiye A Milli forması olmak üzere toplam 20 kez milli formayı giymişti.

Erol Togay, 1991 yılında Guus Hiddink’in ardından Fenerbahçe teknik direktörlüğne getirilmiş ve yalnızca 3 maç takımımızın başında kalmıştı

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30249

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirk Kuyt, Vaslui karşısında sergilediği futbol ve attığı iki golle takımına turu getiren isim olurken; Liverpool'da koca sezon attıığı gol sayısını 5 dakikada yakaladı.

dirkkuyt2.jpg

SPORX - Ve Dirk Kuyt ikinci resmi maçında sahne aldı, gollerini sıraladı, turun gelmesinde önemli bir katkı yaptı. İlk yarı belki biraz tutuktu, istediği topları alamadı ancak ikinci devre öyle güzel goller attı ki klasına ve kalitesine yakışır şekildeydi.
Teknik direktör Aykut Kocaman onu ilk 11'de ve sağ kanatta değil; forvette oynattı. İlk Vaslui maçının ikinci yarısında forvet oynayan Hollandalı yıldız, Romanya'daki maçta fırsatçılığını gösterdi.

5 DAKİKADA İKİ GOL ATTI
Vaslui'nin kaçırdığı penaltının ardından oyunda istediği ritmi yakalayan Fenerbahçe, rakibinin açıklarını daha iyi süzmeye başladı ve aradığı golü buldu. 71. dakikada sağ kanattan bindirme yapan Gökhan Gönül, pasını yerden Kuyt'a gönderdi. Kaleye çapraz durumda olan Dirk Kuyt, bekletmeden topu kaleye gönderdi. Üst direğe çarpan top kaleci Coman'ın çabalarına rağmen ağlara gitti.
Bu golden 5 dakika sonra ise Kuyt bir kez daha sahne aldı. Alex'in soldan ortasını arka direkte iyi takip eden Hollandalı oyuncu, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek adeta turu getiren isim oldu.

İLGİNÇ İSTATİSTİK
Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Liverpool formasıyla 34 maçta toplam 2005 dakika süre alan Dirk Kuyt, rakip filelere sadece iki gol gönderebilmişti. Queens Park Rangers'a 3-2 yenildikleri ve Wolverhampton Wanderers'ı 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmalarda birer gol atan Kuyt; 21 Mart 2012'den bu yana süren gol orucunu Vaslui karşısında bozdu. Sarı lacivertli ekipte resmi maçlarda 176 dakika oynayan 31 yaşındaki futbolcu, gol yollarında daha verimli bir sezon geçirecek gibi gözüküyor.

HANİ ATAMAZDI COMAN?
Vaslui'nin kalecisi Coman rövanş maçı öncesinde, "F.Bahçe'den korkmuyoruz. Kuyt bana Rapid Bükreş'te oynarken gol atmıştı. Ancak şimdi atamaz. Çünkü daha iyi kaleciyim" açıklaması yapmıştı. Daha iyi olduğunu iddia eden Coman, Dirk Kuyt'tan bu kez iki gol yedi.

Kaynak

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Vaslui'nin kalecisi Coman rövanş maçı öncesinde, "F.Bahçe'den korkmuyoruz. Kuyt bana Rapid Bükreş'te oynarken gol atmıştı. Ancak şimdi atamaz. Çünkü daha iyi kaleciyim" açıklaması yapmıştı. Daha iyi olduğunu iddia eden Coman, Dirk Kuyt'tan bu kez iki gol yedi.

Coman'a keşle biri "Büyük lokma ye büyük konuşma " atasözünü söyleseydi..

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kuyt'un ilk golünü hangi kaleci çıkarabilirdi ki Coman da kimmiş :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
zaten kaleci topu arıyor nerde diye .. afallamış.. bu top beni ne zaman geçti diyor herhalde ..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
merhabalar herkese.

iftarınız mübarek olsun. akşamınız iyi olsun..

Az3PjsFCEAAv2EQ.jpg