- Reaksiyon puanı
- 1
.
siz benim değerimi bilin harcanmıyım sonra![]()
Ben bilirim

.
Tatlı ama biraz acı tatlı sanki :Sallahım çocuk ne kadar tatlı ya![]()
Benim favori tivorlu ismail![]()
sessiz olarak baktın he çok büyük başarı1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 adet udd 5000 tl üstelik çocuklarımızı çok seviyoruz ya yanında muz...devamı için udd bizi takip edin
@Piyonist kütüphane'deyim akşam izlerim sessiz olarak bakabildim zaten :S
sen anca uyuzluk yapBen bilirim![]()
görcezoo merak etme sen .D
benden tatlıTatlı ama biraz acı tatlı sanki :S
sen anca uyuzluk yap![]()
Ya kusura bakma müşteri geldi de ben koptum nerede kalmıştık :S ne söyleceyeğim ?@Piyonist sen'de bi söylemeye çalış![]()
Bizim tivorlunun besteyi pavoretti edasıyla haniYa kusura bakma müşteri geldi de ben koptum nerede kalmıştık :S ne söyleceyeğim ?![]()
yok atmazlar biz anlaştık [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] beyleOna uyuzluk değil arkadaş kaybetmeme denirBu arada sayfada çok konuşma bizi buradan da atarlar ona göre
![]()
:thumbdown:benden tatlı![]()
Bizim tivorlunun besteyi pavoretti edasıyla hani![]()
evet öyle:thumbdown:
bende beeeeeeeeee !Bıktım Lağn.
mesajda bekliyorum kuzumİyi o zaman ama söyleceğimi bu konuda söylemem ona göre![]()
görekbakak görek![]()
söyle çabukBekle kuzum![]()
ne tarz parçalar çalıcak ?Bana radyo adı söylesenize sitemde radyo yayını yapcam ama adını ne yapcam hiç düşünmedim![]()
ne tarz parçalar çalıcak ?
96.9 Park fm Aalemin park ettiği frekansBana radyo adı söylesenize sitemde radyo yayını yapcam ama adını ne yapcam hiç düşünmedim![]()
söylemiştimÇok inatçıymışsın![]()
96.9 Park fm Aalemin park ettiği frekans![]()
Benden fikir çıkmıyor. Çıkınca söylerim :SKarışık Dj'ler olacak herkesin farklı yayın saatleri olacak![]()
:d :ddoğru söylemiştin![]()