- Reaksiyon puanı
- 31
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]'ya söylesen aldırırdı zahmet etmeProfesörler ​söyle kafeye alıyım sizleri![]()

[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]'ya söylesen aldırırdı zahmet etmeProfesörler ​söyle kafeye alıyım sizleri![]()
İnan inan.![]()
Avatarını hiç beğenmedim önceki çok güzeldi benden demesi![]()
oruç değilim çayımı alıyım ben@foreverfree Eskiden birbirimize çay ikram ederdik sdn kafede ama malum ramazan
Ekli dosyayı görüntüle 8300
buyrun![]()
İftar'dan sonra gel oruçlu kardeşlerimize ayıp olmasın servis kapalıoruç değilim çayımı alıyım ben![]()
ne kadar ayıp canım istedi şimdiİftar'dan sonra gel oruçlu kardeşlerimize ayıp olmasın servis kapalı![]()
![]()
bende bikaç gün geç oldu demiştim yapacak bişey yokElimden gelmez Demiştim sana Ankara'da olsan gezdirirdim diye ama napalım artık![]()
Ramazan bitsin Türkiye turuna çıkıcam Tekirdağ,İstanbul,Kocaeli beni bekler "sıkıntı"ya birebirbende bikaç gün geç oldu demiştim yapacak bişey yok![]()
Selamun Aleyküm
![]()
Muhabbet burda yapılır dediler geldik![]()
kim dediSelamun Aleyküm![]()
Muhabbet burda yapılır dediler geldik![]()
burdaki bütün genşler mi gıcık anlamadım ki benRamazan bitsin Türkiye turuna çıkıcam Tekirdağ,İstanbul,Kocaeli beni bekler "sıkıntı"ya birebir
Aleyküm Selam hoşgeldin
Kan'ımız da varburdaki bütün genşler mi gıcık anlamadım ki ben![]()
O arabanın modelini öğrediniz mi ?![]()
![]()
benim doğuştan güzel
belliKan'ımız da varGenjler de daha güzel telafuzu var
![]()
malesefO arabanın modelini öğrediniz mi ?
Bizim klima bozuldu :S şuan eriyorumEeee Şirketteyim Site Yapıyordum Sıkıldım bende daldım öylegidiyorum bakalım nereye kadar
![]()
Bulduğun boşluğu .. Boşbulduk dedin yane dolduruyoruz ?
Eeee Sen demedinmi![]()