Hadi Tanışalım! (Fotoğraflı)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[video=youtube;UvwEvDM7UAs]http://www.youtube.com/watch?v=UvwEvDM7UAs&feature=player_detailpage[/video]
:D:D [MENTION=282593]mela[/MENTION] [MENTION=132914]foreverfree[/MENTION]

mela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=259770]zozeidon[/MENTION] :)))) cohhhta iyi olduuu
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] uyumadan bi ıhlamur iç,iyi gelir,stresi alır :)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] ya sen bi izle video'yu ne türbanı! Adam uçmuş gitmiş. :D [MENTION=282593]mela[/MENTION] çohta iyi olmuş diyince aklıma geldi. :D :P

mela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi türban tartışmasını bide biz burda yapalım nerden buldun getirdin şimdi bunu buraya

Şimdi meselenin türban tartışmasıyla alakası yok. şöyle özetleyeyim :ben algıda seçemeyicilik deyince sen alındın biraz.. daha sonra bu videodan bi alıntı olan : ''cohda iyi oldu taam mı '' cümlesini kullandım lakin onuda seçemedin :)) seçmen için bunu paylaştım :)

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@foreverfree ya sen bi izle video'yu ne türbanı! Adam uçmuş gitmiş. :D @mela çohta iyi olmuş diyince aklıma geldi. :D :P
izledim çokta saçma geldi konusu o ne yapabilirim

Şimdi meselenin türban tartışmasıyla alakası yok. şöyle özetleyeyim :ben algıda seçemeyicilik deyince sen alındın biraz.. daha sonra bu videodan bi alıntı olan : ''cohda iyi oldu taam mı '' cümlesini kullandım lakin onuda seçemedin :)) seçmen için bunu paylaştım :)
sana gıcıklık olsun diye her lafı yanlış anlayabilirim.

mela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@zozeidon

Şimdi kıymetli kardeşim :) cümle de bir 'ne' edatı bir defa yazılmış lakin 2 defa kullanılması düşünülmüştür.

' izledim çokta saçma geldi konusu o ne ( öyle ) , ne yapabilirim :)

cümleye ( öyle ) edatı konularak ve ( ne ) soru edatı mükerrer kullanılarak ; cümledeki anlatım bozukluğu giderilebilir..cohhda iyi olur,cohhda güzel olur yani :)))

bunada yuh derim '' konusu o. ne yapabilirim '' anlayamadın yani ayakta alkışlıyorum seni.

Yuh dediğin arkadaş,45 te 45 türkçe neti yapıyor haberin var mı :)) cohhhta iyi yaapıyorr,cohtta güzel yapıyorr :) Ayrıca keşke o noktayı en başta kullansaydın :)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eveeet. O zaman [MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] 'ye bir adet imla kılavuzu hediye ediyoruz.
images

Hayırlı uğurlu olsun.

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@zozeidon

Şimdi kıymetli kardeşim :) cümle de bir 'ne' edatı bir defa yazılmış lakin 2 defa kullanılması düşünülmüştür.

' izledim çokta saçma geldi konusu o ne ( öyle ) , ne yapabilirim :)

cümleye ( öyle ) edatı konularak ve ( ne ) soru edatı mükerrer kullanılarak ; cümledeki anlatım bozukluğu giderilebilir..cohhda iyi olur,cohhda güzel olur yani :)))

Yuh dediğin arkadaş,45 te 45 türkçe neti yapıyor haberin var mı :)) cohhhta iyi yaapıyorr,cohtta güzel yapıyorr :) Ayrıca keşke o noktayı en başta kullansaydın :)
banane ?

Eveeet. O zaman @foreverfree 'ye bir adet imla kılavuzu hediye ediyoruz.
images

Hayırlı uğurlu olsun.
abartının dozu yok haklısın . kendini beğenmişsin yavaş.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abartının dozu yok haklısın . kendini beğenmişsin yavaş.

Sen ki insanlara değer verip yazdıklarına nokta, virgül koymaya tenezzül etmiyorsun. Kendini beğenen ben oluyorum. Bravo.
Neyse...
[MENTION=282593]mela[/MENTION] 29/30'du o abartma la. Matematikte 8/45 yapanda bendim yani :thumbup:

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sen ki insanlara değer verip yazdıklarına nokta, virgül koymaya tenezzül etmiyorsun. Kendini beğenen ben oluyorum. Bravo.
Neyse...
@mela 29/30'du o abartma la. Matematikte 8/45 yapanda bendim yani :thumbup:
konuşmakta özgürüm . herşeyi kısıtlayan bi ülkede yaşadığımı unuttum bi an pardon ya.
bencede neyse

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben de ülkemizde dilimizi doğru düzgün kullanan insan sayısının az olduğunu unutmuşum pardon.