mela
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
sağol seninde 2. vukuatın oldu
Amaç ne yani
sağol seninde 2. vukuatın oldu
çoh değil çok taaam mı değil tamam mıAmaç ne yanikim daha çok gücenirse mi
) çohhh iyi oldu,çohhda güzel olduuu taaam mı
![]()
uykum geldi sayendeEeee söyleyince de güceniyorsun![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UvwEvDM7UAs&feature=player_detailpage
İzle burdan alıntıladım.Yoksa gençliğimizi TDK'ya verdik biz.Ne imla hatası,ne noktalama)
hadi türban tartışmasını bide biz burda yapalım nerden buldun getirdin şimdi bunu buraya[video=youtube;UvwEvDM7UAs]http://www.youtube.com/watch?v=UvwEvDM7UAs&feature=player_detailpage[/video]
@mela @foreverfree
istemez
hadi türban tartışmasını bide biz burda yapalım nerden buldun getirdin şimdi bunu buraya
izledim çokta saçma geldi konusu o ne yapabilirim@foreverfree ya sen bi izle video'yu ne türbanı! Adam uçmuş gitmiş.@mela çohta iyi olmuş diyince aklıma geldi.
![]()
![]()
sana gıcıklık olsun diye her lafı yanlış anlayabilirim.Şimdi meselenin türban tartışmasıyla alakası yok. şöyle özetleyeyim :ben algıda seçemeyicilik deyince sen alındın biraz.. daha sonra bu videodan bi alıntı olan : ''cohda iyi oldu taam mı '' cümlesini kullandım lakin onuda seçemedin) seçmen için bunu paylaştım
![]()
izledim çokta saçma geldi konusu o ne yapabilirim
bunada yuh derim '' konusu o. ne yapabilirim '' anlayamadın yani ayakta alkışlıyorum seni."... o ne yapabilirim" cümleciğini bana açıkla @mela
bunada yuh derim '' konusu o. ne yapabilirim '' anlayamadın yani ayakta alkışlıyorum seni.
banane ?@zozeidon
Şimdi kıymetli kardeşimcümle de bir 'ne' edatı bir defa yazılmış lakin 2 defa kullanılması düşünülmüştür.
' izledim çokta saçma geldi konusu o ne ( öyle ) , ne yapabilirim
cümleye ( öyle ) edatı konularak ve ( ne ) soru edatı mükerrer kullanılarak ; cümledeki anlatım bozukluğu giderilebilir..cohhda iyi olur,cohhda güzel olur yani))
Yuh dediğin arkadaş,45 te 45 türkçe neti yapıyor haberin var mı) cohhhta iyi yaapıyorr,cohtta güzel yapıyorr
Ayrıca keşke o noktayı en başta kullansaydın
![]()
abartının dozu yok haklısın . kendini beğenmişsin yavaş.
abartının dozu yok haklısın . kendini beğenmişsin yavaş.
konuşmakta özgürüm . herşeyi kısıtlayan bi ülkede yaşadığımı unuttum bi an pardon ya.Sen ki insanlara değer verip yazdıklarına nokta, virgül koymaya tenezzül etmiyorsun. Kendini beğenen ben oluyorum. Bravo.
Neyse...
@mela 29/30'du o abartma la. Matematikte 8/45 yapanda bendim yani :thumbup:
evet ondan.Ben de ülkemizde dilimizi doğru düzgün kullanan insan sayısının az olduğunu unutmuşum pardon.
önce söyle yoksa işkence uygularımsayılır bu da 2-0
![]()
tamam hadi ağlıyorumBen tek ağlamam sende ağla![]()
söyle söyleSöylemiyorum sen inatçıysan ben de inatçıyımBu arada ben bir daha katılıyorum
![]()
tamam hadi ağlıyorum
söyle söyle
mesaj diye bişey yapmışlar söyle şunu artıkHem forum karışabilir hem de sen bana küsebilirsin bu gibi riskler var![]()
mesaj diye bişey yapmışlar söyle şunu artık
sööööööyle !! çıldırdım sonundaSen inatçıysan ben senden de inatçıyım söylemeyi çok istiyorum ama riskler fazla![]()
sööööööyle !! çıldırdım sonunda![]()
yemezler söyle şunuİşte ben de bunu bekliyordumTam bir saattir senin foruma girmeni bekliyordum sonunda girdin
![]()