tamam bu sefer dürüstce birşeybu sefer olmadı![]()
abi yuh diyorum size ya o arabayı var ya o arabayı ben farkedene kadar ekran ile akraba oldum çok ciddiyim orada bi manken yolunu kaybetmiş siz araba diyorsunuz diyorsunuz pes yani)
Araba nerde manken nerde ben niye bişey göremiom laaa ne verdiniz banaaaa![]()
Orada bir tane kız var gördünmü ? o kızın kuzey batısında. Kızı görebilirsen arabayı da bulabilirsin abicimAraba nerde manken nerde ben niye bişey göremiom laaa ne verdiniz banaaaa![]()
aman allahım olaylar olaylar@foreverfree yeni katıldığım için bende foto atacam ama şu an objektifler sende..Atmadan önce bi müsade isteyeyim dedim..zira klasmanlarımız farklıda olsa popülaritende ufak çaplı bi sarsıntı olacak![]()
müdür kimseyi göremiom yamanken varmış araba varmış ben göremedim ama
![]()
müdür kimseyi göremiom yamanken varmış araba varmış ben göremedim ama
![]()
helal be sevdim seniabi yuh diyorum size ya o arabayı var ya o arabayı ben farkedene kadar ekran ile akraba oldum çok ciddiyim orada bi manken yolunu kaybetmiş siz araba diyorsunuz diyorsunuz pes yani)
iyi kurtardıntamam bu sefer dürüstce birşey
buyur bu sana :dil: az önce konuştum deniz çetin ile sana yazdırdım![]()
![]()
:hammer:
[video=youtube;s9j9yoM2l_I]http://www.youtube.com/watch?v=s9j9yoM2l_I[/video]
sözler uyuyo etek uyuyo dudak uyuyodaha bişe demiyorum ben :yes:
yani artık git bi utan öyle gel![]()
sende mi ya ağlarım valla öfAraba nerde manken nerde ben niye bişey göremiom laaa ne verdiniz banaaaa![]()
sen ekle biz burada juri üyeleri olarak puan verelim
hiç sanmıyorum bebeğim ben mallık yapar yine seni geçerim@foreverfree yeni katıldığım için bende foto atacam ama şu an objektifler sende..Atmadan önce bi müsade isteyeyim dedim..zira klasmanlarımız farklıda olsa popülaritende ufak çaplı bi sarsıntı olacak![]()
helal be sevdim senişunlarada bi öğretsene zahmet olmazsa
iyi kurtardın![]()
yaza özelne kadar tipsiz olduğumu kanıtlamak istiyorum
![]()
![]()
http://inciswf.com/1293361786.swfSolada dikkatli bakarsanız mavi renkli bir araba daha var....Bmw'ye benziyor![]()
buyursunlar efenimm![]()
bende biliyim ?O değil de sen iyi ki buralardasın.Yoksa DH Konu Dışı'nda olsaydın ne yorumlar görürdün.Bilen bilir:laugh: