[Takas] Avira Internet Security 2012-2013 TR 20.04.2015 bitişli bir adet lisans!

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
avira.antivir.personal.png

Avira
'nın 2011 'in son çeyreğinde beta tester 'larına ve diğer kullanıcılara yaptığı yasal kampanyadan aldığım lisanslarımı ve elimdekileri birleştirip 20.04.2015 bitişli lisans haline getirmiştim. 3 yıl gibi bir süre. Fakat kurduktan sonra Avira 'yı bir kaç kez geri kaldırdım. Avira hayranı olan varsa, kendi sitesinde 103,99 dolardan veriliyor. Yaklaşık 185 TL... Değerinde bir lisansla takas yapmak isteyen veya gönlünden kopan miktarı vermek isteyen olursa buraya veya özele yazabilir.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Alabilirim.Yeni bitmişti.İyi olur açıkçası.

Not: Vazgeçtim :) Ben kampanya sandım.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Siz kendi adınıza keyleri kayıt edip bilgisayarınızda kulandınız mı ?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Siz kendi adınıza keyleri kayıt edip bilgisayarınızda kulandınız mı ?

evet. bir sorun olacağını sanmıyorum. 1 hafta garanti verebilirim. olumsuz bir durum sonrasında iade alırım.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Paralı Avira Internet Security sürümünü bilgisayarımda kullanmıştım ama program hiç ses çıkarmıyordu. USB Bellek takıyorum temiz diyo Kaspersky yüklü başka bir bilgisayara takıyorum 10 tane virüs buluyo. İnternet sitelerinde dolaşırken de aynı durum oluyordu.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
evet. bir sorun olacağını sanmıyorum. 1 hafta garanti verebilirim. olumsuz bir durum sonrasında iade alırım.

Benim bildiğim Avira lisans olayında sadece o bilgisayarda aktifleştirilen keyleri kabul edip, o key başka bir bilgisayarda kullanılmasına izin vermediği yönünde...

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Benim bildiğim Avira lisans olayında sadece o bilgisayarda aktifleştirilen keyleri kabul edip, o key başka bir bilgisayarda kullanılmasına izin vermediği yönünde...

Fakat xp kurdum kullandım. Windows 7 kurdum kullandım. Win 8 dede beta sürümünü keyle aktifleştirip kulandım formatlı pcde.

Ayrıca Aviranın Win8 uyumlu free, IS,Pro,Server antilerini isteyene yollayabilirim.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
[h=1]AVIRA Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi – SKLS[/h]

1. İlgili ürün bilgisi doğrultusunda Çoklu Kullanım Lisansı bulunmayan Yazılımlar, tarafınızdan bir Bilgisayarda kullanılmak üzere sınırlandırılmıştır. Bu amaç doğrultusunda, sistem gereksinimlerini karşılayan herhangi bir Bilgisayarı kullanabilirsiniz. Bilgisayarı değiştirmeniz halinde Yazılım, başka bir Bilgisayara Yazılımın yeniden kurulumundan önce Yazılımın daha önce kurulmuş olduğu Bilgisayardan silinmelidir. Ürün bilgilerinde Çoklu Kullanım Lisansı bulunan Yazılım açısından Çoklu Kullanım, sadece Avira tarafından temin edilen Lisans sayısı ve tipi için ve satın aldığınız şekilde mümkün olacaktır.
  2. Aşağıdakileri yapamaz veya başka bir kimsenin yapmasına izin veremezsiniz:
    1. Yazılımı kısmen ya da bütünüyle kopyalamak (yedekleme amacı haricinde), lisansını vermek, kiralamak, ödünç vermek ya da icar etmek. Yazılımı başka bir bilgisayarda kullanmak isterseniz programı, başka bir bilgisayara yüklemeden önce mevcut bilgisayarınızdan silmeniz gerekir.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Şuanda kullanmıyorum zaten.. Boşta..

123seyfi123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevap verdiğin için çok teşekürler ama daha gelmedi :(

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çok çok teşekürler

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
100 TL diyorum uyan olursa bugün elimden çıkarayım.