CuMaAli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
tahmın etmiştim![]()
Hayret birşey nasıl anladınız benim sivil olan olduğumu
tahmın etmiştim![]()
Yok o kadar da değil.
Hem o konuda senin eline su dökemem![]()
kopek daha once kek caldiginda basina gelenleri hatirliyo bencenoluyo bu gifte anlayamadım aklıma şu geldi
-did you flashed?(chuck dizisinden) köpek kekiğ görünce çaktı suçluları tespit etti![]()
güzel tepki
sağol ya@foreverfree ojeler güzelmiş![]()
zaten gözlüklerle kot etegi hiç fark edemedim bi an düşündüm kotmu keten mi diye derken bi sonraki resimde aldığım soluğu pembiş pembiş parmak arası terliklerin içinde +.+Benim de ağaçlar dikkatimi çekti![]()
beni farkeden yok mu yaaaaa !!!Benim de ağaçlar dikkatimi çekti![]()
inanmıyorum bunlarazaten gözlüklerle kot etegi hiç fark edemedim bi an düşündüm kotmu keten mi diye derken bi sonraki resimde aldığım soluğu pembiş pembiş parmak arası terliklerin içinde +.+
aslında mevzu sensin de [MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] farkedemediğimiz şeyleri saydık sanabeni farkeden yok mu yaaaaa !!!
inanmıyorum bunlara![]()
zaten gözlüklerle kot etegi hiç fark edemedim bi an düşündüm kotmu keten mi diye derken bi sonraki resimde aldığım soluğu pembiş pembiş parmak arası terliklerin içinde +.+
yalanda söyleyemiyosunuz
gıcıklıkta sınır tanımıyorsun varya
beni farkeden yok mu yaaaaa !!!
inanmıyorum bunlara![]()
yaza özelne kadar tipsiz olduğumu kanıtlamak istiyorum
![]()
![]()
benim gibi çıldırırTipik türk kızları halleri bu olsa gerek
Masum türk kızı resimlerini ekler ve mutantlaşmış klasik türk erkeği iltifatlara boğar :lol: (Boğmasını bekler, beklediği ilgi görünmeyince..)
yoo gayet stabil şekilde söyleriz aslında amayalanda söyleyemiyosunuz
bilmiyorum ne ki cidden ya bende merak ettim ford mu o ???Bu arada birinci resimdeki arabanın modeli ne ki acaba?:biggrin:
Oha yaBu arada birinci resimdeki arabanın modeli ne ki acaba?:biggrin:
hadi az daha zorlarsan yalanını yutcamİltifat ettim ya
Tüm uydular sana odaklandı o derece demek istedim : )
bu sefer olmadıyoo gayet stabil şekilde söyleriz aslında ama![]()
hadi az daha zorlarsan yalanını yutcam![]()
daha fotoğraf atarsam..Elimden bu kadar geldi![]()