iPhone 5 Daha İnce ve Uzun Olacak

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
iPhone 5 Daha İnce ve Uzun Olacak

iPhone serisinin yeni üyesi olması beklenen iPhone 5'in ön kapak paneline ait yayınlanan bu video ortalığı karıştırdı. Buna göre yeni ürün daha uzun ve ince olacak. İşte o görüntüler!

Ultrayer6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone ile yeni ipod modeli birarada çıkacağı için, bu muhtemelen ipod'a aittir. çünkü şimdiye dek ön kamera ipod'larda ortada bulundu, iphone'larda solda bulundu.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Çok fazla büyütmemişler. Ekran 4.5 inç falan olsaymış bari :(

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence bu sahte. Hem inceltip hemde ekranı uzatmanın mantığını anlamıyorum ki satacağınıda düşünmüyorum. Halihazırda ekran geniş değilken daha da inceltmezler. bilinçli servis edilen haberler , videolar vs..

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok kardeşim biraz abazalıktan biraz fesatlıktan kaynaklı :D buyur sana Galaxy S III ile çekilmiş bir fotoğraf Link.

---Boyutu çok büyük olduğundan Link olarak eklendi.---
Arkadas galaxiniz bataydı :D tamam profil resmi filanda yapmıssın iyi hoşta, uslubu biraz düzelt :D Boydanda endende çekin fotografı :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Artık biran evvel çıksada elimde kutusuyla kameralar karşısında çığlık atsam haberlerde emmimgiller beni izlese memleketten. 2000 liradan yüksek olur umarım. İlk olarak fruit ninja yükleceğim karpuz kavun keseceğim. Bir de elimde beyaz ara kablosuyla işyerimin koridorlarında mağrur yürüyüşler yapacağım. Çıksın artık.