Virüslerin en güçlü olanı hangisidir?

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tarihte bilinen en güçlü virüs, 1998 yılında Tayvan'da çıkan CIH virüsüdür. Dünyada 80-90 milyon $ zarara sokmuştur. He birde Amerika'da onlarca fabrika ve işyerini çökerten Stuxnet virüsünü de unutmamak lazım

Yine biri konu hortlatmış:angry:

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
horrt :D konuyu açan uçmuş yorum yapanların bir kısmı uçmuş konu yinede hortlamış arkadaş :D:

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En güçlü virüsü bilmem de bana gelen ve en uğraştıran virüslerden biri Win32/Sality.aa virüsüydü.

BeaTDowN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En güçlü olanı bilgisayarın donanımlarına zarar veren virüslerdir.

Mesala system volume information diye gizli bir dosya var donanım zarar gördümü bilmiyorum ama o dosyaya bulaştı işte windowsta gizlidir o dosya sonra nod32 vardı bende o sıralar galiba nod32 virüs olarak gördü sildi dosyanın içindeki bazı şeyleri.

Ardından bilgisayardan hiç ses çıkmadı hiç müzik oyun sesi hiç bişey çıkmıyodu.bide ben öyle o bilgisayarı daha 1-2 yıl kullandım :unsure:.

Düzenleme:Birde keylogger yazmış bir arkadaşımız keylogger dan zararlı rat virüsleri vardır.rat virüsleri hem keylogger gibi loglar aynı zamanda virüs yiyen kişinin kamerasını istemsiz yere açmayı bilgisayarını izlemeyi bütün herşeyini kontrol etmeyi sağlar.Kredi kartı falan giriyorsanız bilgisayardan bu virüs daha zararlı olur donanım a zarar veren virüsten çünkü daha fazla mali zarar a götürür.

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
virüsün güçlüsü zayıfı mı olurmuş :) virüs virüstür...