Günde kaç saat kitap okursunuz ?

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Mesela beni eğer okuduğum kitap sarmışsa ( yüzde 99 sarıyor zaten :D ) 7 - 8 saat boyunca kalkmadığımı bilirim.

Sizde Nasıl durum ?

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şuan okul zamanı olarak nitelendirdiğim zaman olmasa(yaklaşık 2 seneden beri aynı "zaman"dayım) okumaya sabah başlayıp gece yatarken 'ara vermek' isterim.
Şu zamanlar içinse 1-2 saati buluyor günde.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yüzüklerin efendisi okurken 5 saat aralıksız okumuştum, sonra yatmam gerekti. Ama en fazla 20 kitap okumuşumdur. Kitap okumayı hiç sevmiyorum :D

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23

Mesela beni eğer okuduğum kitap sarmışsa ( yüzde 99 sarıyor zaten :D ) 7 - 8 saat boyunca kalkmadığımı bilirim.

Sizde Nasıl durum ?
Her gün 7-8 saat?

soru geniş zamanlı ama, son bi kaç yılın ortalamasını mı alalım, maksimum kitap okuyarak geçirilen süreyi mi yazalım yoksa hayalimizdekini mi; günde kaç saat düzenli kitap okumak istediğimizi? tam anlayamadım :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Beş saat okuduktan sonra beynimin boşaldığıni kitaptaki konu hakkında başka iş şey dusunemez olduğum olmuştur hangi kitap dersenız zifir diye bir kitap yazarı türk korku türü bir roman di bir hafta etkisinden kurtulamadım malum üç harflılerden bahsediyor lar di.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
sarınca okuyorum ben ama durum şöyle :D günde 17-18 saat bişeyler okurum :D ama bu kitap değil genelde internette döküman :D

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben Dini kitap okurum onlar çok güzel insana huzur veriyor :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Epey zamandır kitap okumadım ama son dönemde "Fifty Shades of Grey" bayağı meşhur bir kitap fırsat bulursam bunu okuyacağım.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Eğer sevdiğim bir kitapsa bir gün boyunca bile okuyabilirim :)

Kitap okumayı çok severim.Saat önemli değil.Ama genelde 3 saat.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
sevmıyorum yahu..okumam cok ılgımı cekmedıkce

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sarması önemli benim için saat önemli değil.

fredyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2-3 saat civarı okurum bu zamanlarda. Okullar kapalıyken de 1 - 1.5 saat civarı okumaya çalışırım ancak zor oluyor.

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Her gün 7-8 saat?

soru geniş zamanlı ama, son bi kaç yılın ortalamasını mı alalım, maksimum kitap okuyarak geçirilen süreyi mi yazalım yoksa hayalimizdekini mi; günde kaç saat düzenli kitap okumak istediğimizi? tam anlayamadım :D

Her gün 7 - 8 saat değil yahu.Bunu 1 hafta denedim , cepte para kalmadı kitaba vere vere :D Sonra gittim kütüphaneye kayıt oldum.

şu aralar haftada bir yapıyorum bu dediğimi.

Günde kaç saat düzenli olarak kitap okuduğunuzu kastettim soruda.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Maalesef kitap okuma alışkanlığı kazanamadım ama konusunu beğendiğim kitapları okudum . Bu güne kadarda 600 sayfadan büyük kitapları okumadım :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Her gün kısmet oldukça günde 10 sayfa kadar kitapların en kıymetlisini okumaya gayret ediyorum ;) herkese tavsiye ederim

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yarısını okuyup bırakırsam bunlar gelir başıma :D saat olamayacağına göre :D :D

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Her gün 7 - 8 saat değil yahu.Bunu 1 hafta denedim , cepte para kalmadı kitaba vere vere :D Sonra gittim kütüphaneye kayıt oldum.

şu aralar haftada bir yapıyorum bu dediğimi.

Günde kaç saat düzenli olarak kitap okuduğunuzu kastettim soruda.

ama fark ettiysen hemen hemen hiç kimse soruya istediğin cevabı vermemiş :D kendin bileee :lol:

günde en az 30 saat :D

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sabah başlayıp akşam bitirdiğim kitapları hatırladım.. Kitap okumak iyidir ve minimum 1 saat okunmalıdır. Kitaplar zekayı kibarlaştırır. Tabi her kitap okunmamalı faydalı olacak eserlere yönelmek daha iyidir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende 13 yaşındayım. Öğretmenimizin verdiği kitaplardan sınav oluyoruz. Zeytindağı adlı kitabı verdi. 2 gün sonra sınavım var. Ama kitabı ne yaparsam yapayım anlamıyorum. 3 defa baştan başladım kitaba. Lütfen cevap verin ihtiyacım var.....

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar bende 13 yaşındayım. Öğretmenimizin verdiği kitaplardan sınav oluyoruz. Zeytindağı adlı kitabı verdi. 2 gün sonra sınavım var. Ama kitabı ne yaparsam yapayım anlamıyorum. 3 defa baştan başladım kitaba. Lütfen cevap verin ihtiyacım var.....

O kitabı nasil ders olarak vermiş anlamış değilim dili çok ağır, askeri notlar içeriyor okullarda nasil ders olarak verilir o da ayrı konu tabi .

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son 6 aydır günde 1 gazete Ayda 1 kitap okuyorum. Bana yetiyor şimdilik :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bi kere öğretmen çok zorlamıştı 2 küsür saat okumuştum genelde kitap okuyunca çok kaptırıyorum bunun için okumam :D

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendi isteğimle 1 saat uyumadan önce. Fakat okuldan zorunlu olduklarımla birlikte 3 saate çıkıyor...