Orman End. Müh.'liği mi yoksa 1 sene daha hazırlanmak mı ?

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba herkese. Orman end. müh. İstanbul Üni.'de girebiliyorum. Ama idealim üniversite farketmeksizin bilgisayar mühendisliği. Puanım düşük olduğu için hem üniversiteye gidip hem bir sene sınava hazırlanıp başırılı olacağımı düşünmüyorum. Bir sene kaybetmek istediğimiz meslek için çok kayıp olmasa gerek.. Bir akıl verirseniz çok sevinirim...

Péder

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İstediğin bölümü okuma imkanın yoksa olana kadar uğraş derim sevdiğin işi yapamaman demek her gün mutsuz bi şekilde işe gitmek demek bu seni emekli olana kadar etkileyecektir o yüzden seneye daha iyi hazırlan ve istediğin yeri kazan istediğin bölüme yerleşince gerçekten mutlu olduğunu hissediceksin şimdi gidersen ömrün boyunca eziyet çekersin hiç gerek yok bir sene geç başla ama mutlu ol :)

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet ya o kadar çok olasılık düşündüm ki , bunu unutmuşum :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Orman Mühendisi olup atanamadığı için polis olanlar var. Bekle bir sene derim. :)

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bir arkadaşım düzce orman end mühendisliğinde idi 2 sene kaldı 2. sınıfa zor geçti sonra aga olmuyor bırakacam dedi öss tekrar girdi süleyman demirel ünide uluborlu myo bilg programcılığı okudu 2 yıllık 4.00 ortalama ile mezun oldu dgs ile geçiş yaptı...

kısacası orman end bi halt yok

pek bilen olmasada istanbulun dibinde yalovada müh fakültesinede enerji sistemleri müh ve puanı düşük... 2 yıllık iklimlendirme ve soğutma çıkışlıyım uludağdan yaşım 26 hayatımı idame ettirecek bir iş bulduktan sonra ilk işim yalova enerji mühendisliğii için şansımı denemek olacak...

enerji sistemleri mühendisliğide yakında patlama yapacak bölümler arasında 3. dünya savaşının enerji odaklı çıkacağını düşünürsek ve ülkemizde nükleer enerji faliyetleirnin başladığı hesaba katılırsa ilerisi için sağlam seçim derim...

Reaksiyon puanı
4
dgs ye umut bağlama kontenjanın çok çok az oldugunu duymustum.hzırlnman senın için daha zor olabılır cunku kendımden bılıyorum.psikolojik olarak ınsanı çökerten bir sınav unıversıte sınavı.1 sene daha dayanılmaz bence.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bir sene mi :D 4-5 seneyi göze almışları gördüm, bir sene ne ki kayıp bile sayılmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben duzce orman muhendisliginde okuyorum istanbu liçinde az cok bilgi sahibiyim. İStanbulda ortalama yapmak daha rahat duzce kadar kasmıyolar.bolum için bilgi istersen yardımcı olabilirim

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bizi bu durumlara düşüren eğitim sistemine naaaalet olsun.:D

[video=youtube;RBN7wyNWgpw]http://www.youtube.com/watch?v=RBN7wyNWgpw[/video]

rtrox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben duzce orman muhendisliginde okuyorum istanbu liçinde az cok bilgi sahibiyim. İStanbulda ortalama yapmak daha rahat duzce kadar kasmıyolar.bolum için bilgi istersen yardımcı olabilirim

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
3-4 universitenin bilgisayar mühendisliği uzaktan eğitimi de var.. dersler online internet üzerinden, sınavlar bazı mekezi universitelerde yapılıyor.. devlet olarak karabuk univ, suleyman demırel ve bir tane daha vardı aklımda olan.. ahmet yesevide var ama biraz tuzlu.. diplomaları normal eğitimle aynı farkı yok.. 2. öğretim, örgün gibi düşün.. benim gibi çalışanlar için ideal..

ama univ okumak ıcın okuma..