SDN Fenerbahçe Kulübü

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aykut kocaman hep korkuyor saldırgan oynamaktan ileri oynamaktan. hep bi garantiye alma isteği var hep sağlam oynamak istiyor. bu böyle olmaz biraz atak oynamak lazım. herkesin ayağı geriye gidiyor

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
eleştrilerin odağında olacak aykut hoca, inşallah ikinci maçta düzgün bir kadro ile çıkar. geriye dönmeden oynatır şu takımı inş.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kuyt'taki hırs tüm futbolculara yansımalı..

Neyse bu oyuna ve skora çok takılmamak gerek. Olan oldu, bu olanları haftaya oldurmamak lazım.

Canın saolsun Fenerbahçem.

Hadi herkese iyi geceler, Hayırlı sahurlar...

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İlk olarak Kuyt abimin alnından öpüyorum.Mükemmel bir hırs abi yav.
Defans ve orta saha geliştirilmeli,son vuruş daha etkili olmalı,2.yarıda ki gibi oyun sergilenmeli.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydın @angel75 @CuMaAli

uefa_fenerbahcenin_dosyasini_kapatti.jpg

Fenerbahçe bugün Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Romanya'nın Vaslui takımı ile Şükrü Saracoğlu'nda karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesi Fenerbahçe'ye UEFA'dan büyük müjde var.
Sarı Lacivertli ekip geçen sene Futbolda Şike iddiaları nedeniyle Avrupa Kupaları'ndan men edilmiş yerine Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil etmişti.
INFANTINO: ÇOK KARIŞIK BİR DOSYA DEMİŞTİ

Bu yıl da Fenerbahçe camiası diken üstünde UEFA'dan çıkacak kararı beklerken resmi sitesinden 3. Ön eleme turu için vize çıktı. Sarı Lacivertliler UEFA'nın bu kararına çok sevinmiş ancak UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kura töreninin ardından Fenerbahçe ile ilgili olarak "Türkiye Futbol Federasyonu, kulübü aklamasına karşın UEFA disiplin müfettişleri dosyayı inceliyor. Çok karışık bir dosya ve disiplin organlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Büyük bir dosya, okunacak binlerce sayfa var. Fenerbahçe'nin durumu hâlâ net değil" şeklindeki açıklaması Fenerbahçe camiası ve Türk Futbol kamuoyunda soğuk bir duş etkisi oluşturmuştu.
İNCELEME BİTTİ FENERBAHÇE'YE BÜYÜK MÜJDE

UEFA'daki Fenerbahçe dosyasının artık sonuna gelindi. Dosyayı inceleyen UEFA yetkilileri şüpheye rastladı, ancak şike yapıldığına dair herhangi bir delil bulamadı. Böylelikle geçen sene Avrupa'dan men edilen Fenerbahçe bu sene serüvenine kaldığı yerden devam edecek. UEFA'nın aldığı bu kararda Tahkim Kurulu'nun lehte gönderdiği rapor ve Aziz Yıldırım'ın tahliyesinin de etkili olduğu belirtildi.
DOSYA KAPANDI

Bu alınan kararla UEFA Fenerbahçe ile ilgili dosyayı kapattı. Yakında bu kararını da resmi sitesinden duyuracağı ifade edildi.

Kaynak

Maçı izleyemen arkadaslar goller burada

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın Dostlar.
Vaslui maçı FENERBAHÇEMİZ açısından hiç iyi sinyaller vermedi.Mehmet Topal henüz alışamamamış takıma.Hasan Ali de iş var..Günün en iyisi Kuyt idi.
Hakikaten çok özverili oynuyor.İleride ben çok şeyler bekliyorum.Alex gününde değildi.En beğenmediğim adam Egemen di.Tam bir pimi çekilmemeiş bomba bu adam,bizi çok maçta 10 kişi bırakır bakın demedi demeyin.
Ve en önemlisi bu takıma Emre nin yerine iyi bir orta saha şart.
Birde Aykut Hoca şu Mantalitesini değiştirmeli,birtürlü vazgeçemedi takımı geri pas yaptırmaktan,geri yaslanmaktan.
Adamlar iyi bilenmiş bize karşı.
Orada daha iyi oynarız bence.
Hayırlısı Olsun.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sezon biterken Emre'nin gideceği bilindiği halde yerine birini bulmadan gitmesine göz yummak nasıl bir sorumluluktur anlamıyorum. Topal ve Egemen yerine Emre ve Yobo olsaydı bu maç farklı olurdu. Aykut Kocaman değerli bir insan ama Fenerbahçe'ye taktiksel anlamda geldiği günden beri hiçbir şey veremedi. Duygusal bir millet olduğumuzdan maalesef diğer gelişmelerden sonra da bunu yüksek sesle kimse dile getirmiyor. Bu taraftar her anlamda yapabileceklerinden fazlasını yapıyorken senelerdir her eleme maçında ve kilit maçlarda bu takım hep aynı şeyi yaptı. Bu rahatlığı onlara kim veriyor anlamıyorum. Bunca maddi ve manevi desteğe karşılık istenen sahada daha fazla mücadele etmesi. Ben sezon öncesi gelecek adına hiçbir sinyal alamadım. Forma zaten ilk 3'e oynuyor. Peki futbolcular üzerine ne koyuyor? Turu atlayıp atlamamak için değil bu yazı. Artık profosyonelleşmekten bahsedilirken bazı kafaların değişmesi lazım. Ya Aykut Hoca artık daha modern futbol oynatmaya başlamalı ya da ekibi ahbap çavuş ilişkisinden arındırılarak daha profosyonellerden oluşmalı.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
abi bizimkıler de pek hirs yoktu biraz daha geri oysak adamlar bizi yenip gidecekti kuyt gordüğüm kadari ile bomba onun arkasina bir adam lazim egemen ve dahil bir kac kişi daha oturmamiş hasan iyi idi üstüne basit bir golde yedık insallah boyle gitmez..

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Söylenecek çok şey var ama..dün akşam ki oyunu hatırladıkça sadece unutasım geliyor...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
berabere de kalsaydı yenıkte olsaydi ama iyi oyun olsaydi dogru diyor erjan.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
abi bizimkıler de pek hirs yoktu biraz daha geri oysak adamlar bizi yenip gidecekti kuyt gordüğüm kadari ile bomba onun arkasina bir adam lazim egemen ve dahil bir kac kişi daha oturmamiş hasan iyi idi üstüne basit bir golde yedık insallah boyle gitmez..
ya bizim sorunumuz içeride hangi takım olursa olsun kendi küçük dünyamızda kendimizi dev aynasında görüyoruz. oysa edirne'den çıktığında kimsenin bizi salladığı yok. futbolda bir takımı büyük yapan onun caydırıcılığıyla orantılıdır. eğer bunu hissettiemiyorsan kimse senden çekinmez sahada. biz büyük futbolcular buraya gelsin diye sürekli onlar lehine tavizler veriyoruz. Aykut Hoca maalesef büyük takım için yeterli seviyede değil. Sadece kendisine sorun çıkartmayacak oyuncuları transfer ediyor. Takım içinde disiplini Aziz Yıldırım sağlıyor. 90'ların futbolunu oynamıyoruz. 3 yıldır bu takımın içinde ve senelerdir Fenerbahçe'yi takip ediyor. Ne alt yapıda bir değişiklik yaptı ne de üst yapıda. Genel Menajerlik için ya gerçek bir menajer bulunmalı ya da hırslı ve başarıya aç bir hoca bulunup menajerlik göreviyle sınırlandırılmalı. Lig yine başlıyor ve biz ine her maç 90 dakika sırtımızı yaslayıp maç seyredemeyeceğiz.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aykut hoca ne acıklama yapti dinlemedim, bilmiyorum ama ya iyice gaz verecek bir oyuncu lazim ben sahsen caner stoch ve kuyt da gorüyorum bu hırsı ve dediğin doğru emre nın gidiceği belli idi neden hala bir adam yok üstelık aykut hoca ben efendi oyuncu alayim sorun teskıl etmesın falan fiso derdinde neryee kadar boyle gider bilmiyorum her sezon boyle baslıyoruz sonra kasiyoruz sen yatma işini son maclara birak

şunuda ekleyeyim benle aynı kanaata varmayabilirsiniz türkiyede futbolu bırakmiş teknktrektör olmus adamlar bu gorevi yapamiyor kardesim cunkı adamlar kalbi ile düsünüyor

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
aykut hoca ne acıklama yapti dinlemedim, bilmiyorum ama ya iyice gaz verecek bir oyuncu lazim ben sahsen caner stoch ve kuyt da gorüyorum bu hırsı ve dediğin doğru emre nın gidiceği belli idi neden hala bir adam yok üstelık aykut hoca ben efendi oyuncu alayim sorun teskıl etmesın falan fiso derdinde neryee kadar boyle gider bilmiyorum her sezon boyle baslıyoruz sonra kasiyoruz sen yatma işini son maclara birak

şunuda ekleyeyim benle aynı kanaata varmayabilirsiniz türkiyede futbolu bırakmiş teknktrektör olmus adamlar bu gorevi yapamiyor kardesim cunkı adamlar kalbi ile düsünüyor
''Elenebiliriz ama eleyecek gücümüz de var'' diye açıklama yaptı maç sonrası. gerisini biliyorsunuz: felsefe, felsefe,felsefe. Bazen cümleler o kadar uzun oluyor ki bu adam ne anlatıyor diye düşünüyorum. Sezon başı kampına bütün transferlerin yetiştirilmesi lazımdı. Emre takımda tutulmalıydı. Dediğin gibi elde bir tek Caner var takımı ateşlemek için ki o da zaten maçların yarısında var yarıısında yok. Selçuk diye bir adam var ki senelerdir o klübede napıyor anlamıyorum. Yedek klübesi Anadolu Takımı ayarında. Birbirini zorlayacak adamlar yok. Sahada oyuncu değişiklikleri namaz vakti gibi hiç şaşmıyor. Kim girecek kim çıkacak zaten belli. Rakibi zorlayacak oyun içi değişiklikler de olmayınca herkes bize karşı rahat oynuyor. Daum da çoğu zaman delirtirdi ama adamın takımları en azından fizik kondisyon olarak her zaman daha iyiydi ve 11 futbolcuyla oynuyor olsa da sezonda, onlardan maksimum verim alabiliyordu. Bu gidişle onu bile ararız biz.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
dediğin gibi 2 yari güzeldi neden 1 yari yapmadilar biz sahaya kesin alacağiz diye cıkmasaydık daha iyi olurdu

''Elenebiliriz ama eleyecek gücümüz de var'' diye açıklama yaptı maç sonrası. gerisini biliyorsunuz: felsefe, felsefe,felsefe. Bazen cümleler o kadar uzun oluyor ki bu adam ne anlatıyor diye düşünüyorum. Sezon başı kampına bütün transferlerin yetiştirilmesi lazımdı. Emre takımda tutulmalıydı. Dediğin gibi elde bir tek Caner var takımı ateşlemek için ki o da zaten maçların yarısında var yarıısında yok. Selçuk diye bir adam var ki senelerdir o klübede napıyor anlamıyorum. Yedek klübesi Anadolu Takımı ayarında. Birbirini zorlayacak adamlar yok. Sahada oyuncu değişiklikleri namaz vakti gibi hiç şaşmıyor. Kim girecek kim çıkacak zaten belli. Rakibi zorlayacak oyun içi değişiklikler de olmayınca herkes bize karşı rahat oynuyor. Daum da çoğu zaman delirtirdi ama adamın takımları en azından fizik kondisyon olarak her zaman daha iyiydi ve 11 futbolcuyla oynuyor olsa da sezonda, onlardan maksimum verim alabiliyordu. Bu gidişle onu bile ararız biz.

noktasina kadar haklısın ben daha gecen yorumlarimda selcuk gitsin özer gitsin diye dert yaniyordum adamlar okadar rahatkı 3,5 mac oynarım tamamdir diye boyle adamalarin takımda yeri olmamasi lazim yakında caner de isyan edip giderse şaşırmam

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
dediğin gibi 2 yari güzeldi neden 1 yari yapmadilar biz sahaya kesin alacağiz diye cıkmasaydık daha iyi olurdu

noktasina kadar haklısın ben daha gecen yorumlarimda selcuk gitsin özer gitsin diye dert yaniyordum adamlar okadar rahatkı 3,5 mac oynarım tamamdir diye boyle adamalarin takımda yeri olmamasi lazim yakında caner de isyan edip giderse şaşırmam
Krasic alınacak deniyor. Madem onu alacaksan Kuyt'u neden aldın değil mi? Gomis - Krasic de gelse onlara topu taşımadıktan sonra kimin geldiğinin önemi yok. Bize kısa boylu ve çift yönlü orta saha lazım. O tarz ouncuların maliyeti de ortada. Mehmet Topal fazla abartılıyor maalesef. İyi bir oyuncu olsa o kadar İspanya Ligi'ndeki diğer takımlar en azından transfer teklifi ederdi. Gene havaya giden paralar.
Kezman'dan beridir bu takıma birçok dünyaca ünlü forvet geldi ve hepsi tek forvet saçmalığı yüzünden topla buluşamayıp kariyerlerini bitirdi. Artık şu işten de vazgeçilip 4+4+2'ye geri dönülmeli. Sow'un da başına aynı şey gelmez umarım.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
http://www.fanatik.com.tr/2-degil-3-transfer_3_Detail_34_271538.htm

Krasic alınacak deniyor. Madem onu alacaksan Kuyt'u neden aldın değil mi? Gomis - Krasic de gelse onlara topu taşımadıktan sonra kimin geldiğinin önemi yok. Bize kısa boylu ve çift yönlü orta saha lazım. O tarz ouncuların maliyeti de ortada. Mehmet Topal fazla abartılıyor maalesef. İyi bir oyuncu olsa o kadar İspanya Ligi'ndeki diğer takımlar en azından transfer teklifi ederdi. Gene havaya giden paralar.
Kezman'dan beridir bu takıma birçok dünyaca ünlü forvet geldi ve hepsi tek forvet saçmalığı yüzünden topla buluşamayıp kariyerlerini bitirdi. Artık şu işten de vazgeçilip 4+4+2'ye geri dönülmeli. Sow'un da başına aynı şey gelmez umarım.

abi senelerdir zaten 4+4+2 diyoruz ama hala aynı geldiğimiz noktaya bakarmısın ben krasicin alınması taraftari değilim gerekte yok sen orta saha 2 tane saglam adam koy istersen türkiye den herhangi bir takımdan olsun ama koy yani yoksa kuyt du sow du kımse kalmicak elimizde türkiyenın en saglam defans i bizde diyoruz adamlar ayrı dunyalarda ya

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
http://www.fanatik.com.tr/2-degil-3-transfer_3_Detail_34_271538.htm

abi senelerdir zaten 4+4+2 diyoruz ama hala aynı geldiğimiz noktaya bakarmısın ben krasicin alınması taraftari değilim gerekte yok sen orta saha 2 tane saglam adam koy istersen türkiye den herhangi bir takımdan olsun ama koy yani yoksa kuyt du sow du kımse kalmicak elimizde türkiyenın en saglam defans i bizde diyoruz adamlar ayrı dunyalarda ya
Egemen saatli bomba zaten. Ne zaman atılacak diye izliyorsun. Bekir desen ancak iyi bir yedek olur. Niang gittikten sonra Dia'nın oyunu düştü. Adama destek oluacağına haydi yallah dendi. Eldeki takımın üzerine katkı yapacak adam alınacağına eldekiler de her sene değişiyor. Kim ne derse desin Galatasaray bu sene iyi takım kurdu ve yapacakları takviye kim bilmiyorum ama eğer tuttururlarsa seyir zevki olacak takım o olur bu sene. Beşiktaş, Trabzon, Fenerbahçe ancak izler.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
besiktas i katmana gerek yok zaten ts de dagildi iyice gs iyi transfer yapti dogru yerinde transferler yapti adamalr 2 tane takım kurdu türkiye ligi icin ve dışaırısı icin bakalım izliyip gorücez niang dia olayida aykutun yüzünden oldu baska bir sey değil ıkısıne sans vermedi hep tek oynatti 3-5 mac oynadılar baraber adamlari sonra gonderdi ve zarar ettirdi tuturmus belli oyuncu hep aynı seyde devam ediyor bakalım 12 sinde ve diğer macta napicaklar

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
besiktas i katmana gerek yok zaten ts de dagildi iyice gs iyi transfer yapti dogru yerinde transferler yapti adamalr 2 tane takım kurdu türkiye ligi icin ve dışaırısı icin bakalım izliyip gorücez niang dia olayida aykutun yüzünden oldu baska bir sey değil ıkısıne sans vermedi hep tek oynatti 3-5 mac oynadılar baraber adamlari sonra gonderdi ve zarar ettirdi tuturmus belli oyuncu hep aynı seyde devam ediyor bakalım 12 sinde ve diğer macta napicaklar

iyi transfer yaptı diye o kadar büyütmeye gerek yok.. bence aman aman birşey yapamayacaklar...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
büyütmek değil angel sadece adamalr transfer yapti ve yapilacak yerlere yapıldı