Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim size önerebileceğim noktalar
sahne modu hiç biri
odak modu otomatik odaklama
efekler hiç biri
çözünürlük 8mp 3264x2448
ıso oto
açık hava görünürlügü açık
sars önl. açık
oto kontrast. açık
resim kalitesi çok iyi
otomatik flash

yapıyor yapmaz olurmu :) bakın bi üstte yazdıklarıma dediklerinizi aktif konuma getirdiğiniz takdirde yapıyor
yoksa direk standart çekim yapıyor fabrika çıkış ayarları

Ayarlarimiz baya bi farkliymis..dedigin ayarlarla suan odamda cekim yaptim normal ayarlarla yaptigim cekime gore daha kotu oldu, kapali alanda karanlikta normal ayarlarla daha iyi cekiyor..ama belki acik hava gorunurlugu falan disarda cekim yaparken etkilidir bilemyorum..

Birde 3 gundur instagram kullaniyorum, suan kullanamiyorum, resim cekmeye basinca ilk basta cekmiyo bekliyo saece, sonra donuyo, telefon kapanmis gibi tum isiklari sonuyo sonra cam.instagram.android islemi durduruldu die hata veriyo..kameram mi sorunlu acaba

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler Quadrant'ı bidaha yaptım birkaç değişiklik ile sonuç. :P

FQZY.png

Birkaç tanede S III ile çekilmiş fotoğraf... ( Resimlerin boyutları büyük olduğu için Link veriyorum. )

Sabah çekimleri :

Sabah Çekimi-1
Sabah Çekimi-2
Sabah Çekimi-3
Sabah Çekimi-4
Mağazadan birkaç görüntü :
Mağaza Çekimi-1
Mağaza Çekimi-2
Makro çekim :
Makro Çekim-1
Gece Flaş ile çekilmiş birkaç görüntü :
Gece Çekimi-1
Gece Çekimi-2
Bonus :D
Bonus Çekim-1

Fotoğrafların hepsi tarafımdan çekilmiş olup 8 ve 9'uncu fotoğraflar İstanbul'da diğer bütün fotoğraflar Sakarya'da çekilmiştir.

Bir sorunuz varsa mesajınızın başına "@lordarcual" ekleyerek sorarsanız daha çabuk yardımcı olabilirim.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] hafız bu arada cihazı sen root ladın mı?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
nasıl memnunmusund değişen eden ney...
bende jeli bnu bekliyorum yoksa bende root edecegim
Pek değişiklik sezemedim yalnız çoğu şeyi yapabiliyorsun. Çoğu program Root yetkisi istiyor. Ondan Root'ladım daha sonra silerim Jeli Boncuk gelince herhalde.

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha önce yazmıştım buraya cevap alamadım. Telefon hafızası 16 gb. neredeyse tamamını doldurdum. Hafıza kartı aldım 32 gb oyunları falan dosya halinde attığım zaman oyuna girdiğimde tekrar sd yüklemesi yapmaya çalışıyor yani tel. hafızasında olması gerekiyor dosyaların falan. Taşıma yöntemi varmı uygulamaları oyunları ? (root yok)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar daha önce yazmıştım buraya cevap alamadım. Telefon hafızası 16 gb. neredeyse tamamını doldurdum. Hafıza kartı aldım 32 gb oyunları falan dosya halinde attığım zaman oyuna girdiğimde tekrar sd yüklemesi yapmaya çalışıyor yani tel. hafızasında olması gerekiyor dosyaların falan. Taşıma yöntemi varmı uygulamaları oyunları ? (root yok)
Dostum benim telefon 32 GB'lik modeli o yüzden sana yardımcı olamayacağım. Kusura bakma.

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum benim telefon 32 GB'lik modeli o yüzden sana yardımcı olamayacağım. Kusura bakma.
Tel hafızasından hafıza kartına dosya taşıma işleminde fark varmıdır 32 lik le 16 lığın?
Veya şöyle sorayım uygulamayı yada oyunu ilk yüklerken yükleme yapılacak hafızayı biz belirleyemiyormuyuz ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Belirleyebilirsin belki ama bende sd kart yok. Gerek y6okta şu an 13 GB dolu. Ondan sd kartla ilgili bilgim yok.
X1FK.png

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
benim size önerebileceğim noktalar
sahne modu hiç biri
odak modu otomatik odaklama
efekler hiç biri
çözünürlük 8mp 3264x2448
ıso oto
açık hava görünürlügü açık
sars önl. açık
oto kontrast. açık
resim kalitesi çok iyi
otomatik flash

yapıyor yapmaz olurmu :) bakın bi üstte yazdıklarıma dediklerinizi aktif konuma getirdiğiniz takdirde yapıyor
yoksa direk standart çekim yapıyor fabrika çıkış ayarları

s2 dede deniycem :Dama bu özellikleri yapıyorum kamerayı kapatıyorum özellikler eski haline dönüyor:crying:

evet, bence de ayarlarla alakalı olabilir muhtemelen.
senin resim çok daha güzel @SamsungGalaxyS3

yahu merak ettim de, telefon bu ayarları kendisi yapamıyor mu acaba?
mesela gündüz olunca gündüz moduna, güneşli, bulutlu falan durumlarına göre, yahut gece olunca loş ışık moduna göre kendisi ayar yapmıyor mu?

senin dediğin özellik s4 artık :D

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar birkac sorun daha var..oncelikle telefon avi oynatiyor diye okumustum forulardaki incelemelerde ama avi formatinda bir video attigim zaman video formatini donusturuyor kendi, direk atmiyor..bide 1080p video atiyorum donusturdugu icin sanirim telefonda kalitesi cok dusuyor videonun.s Bir diger sorum da instagram kullanicilarina..Sizin programinda da surekli crash oluyor mu? kamerasiyla cekim yapmaya kalktigimda sapitiyor program cekmiyo kendilinginden 1 2 kere flash yani telefonun tum isiklari sonuyo ve 3 sn sonra acilip program durduruldu hatasi veriyo.

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denildiğine göre siyah ekranda %0 a kadar güç tüketimi varmış.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler bugün telefonu bilgisayara bağladım bağladım bir türlü tanıtamadım ikide bir USB aygıtı tanınamadı diyor ? Kies'ede gösteremedim bir türlü bu sorunun bir çözümü varmıdır.

Beyler bir de telefonda sd card yok. Titanium Backup ile verileri yedekleyeceğim sonra telefona stock rom atacağım. Bütün bilgiler silinecek. Ben bütün verileri geri Titanium Backup ile yükleyebilir miyim ? [MENTION=30289]Blackout[/MENTION] ?

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bugün telefonu bilgisayara bağladım bağladım bir türlü tanıtamadım ikide bir USB aygıtı tanınamadı diyor ? Kies'ede gösteremedim bir türlü bu sorunun bir çözümü varmıdır.

Beyler bir de telefonda sd card yok. Titanium Backup ile verileri yedekleyeceğim sonra telefona stock rom atacağım. Bütün bilgiler silinecek. Ben bütün verileri geri Titanium Backup ile yükleyebilir miyim ? @Blackout ?

Baglanti sorununu bilemedim, bi forumda birisi kamera olarak gosterdim oldu demisti..o da olmadi kablosuz kies baglantisini dene

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler şu an itibariyle Galaxy S III'ümü Un-Root etmiş bulunmaktayım. [MENTION=30289]Blackout[/MENTION] un tavsiyelerine uydum şimdi Android'in altını üstüne getireceğim :D. Telefonumun Sürümü I9300XXLFB oldu. Değişiklik var beş altı tane gayet güzel oldu :D

Zer0q

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta kadar oluyor ve ilk aldığım zamanla şu zaman arasında telde gözle görülebilcek bir yavaşlama mevcut. ana bant sürümü I9300XXLFB telefonu çevirirken kare kare dönüyor rehbere yada telefona girince bekleme söz konusu ayarlara girdiğimde kare kare giriyor mesajlarımı açtığımda ilk gri ekran geliyor sonra tekrardan düzeliyor hergün nerdeyse yeni bir sorun çıkıyor. belki önemli bir sorun değil ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum bunu düzeltebilirmiyim? düzeltebilirsem nasıl yardımcı olursanız sevinirim.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta kadar oluyor ve ilk aldığım zamanla şu zaman arasında telde gözle görülebilcek bir yavaşlama mevcut. ana bant sürümü I9300XXLFB telefonu çevirirken kare kare dönüyor rehbere yada telefona girince bekleme söz konusu ayarlara girdiğimde kare kare giriyor mesajlarımı açtığımda ilk gri ekran geliyor sonra tekrardan düzeliyor hergün nerdeyse yeni bir sorun çıkıyor. belki önemli bir sorun değil ama benim gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum bunu düzeltebilirmiyim? düzeltebilirsem nasıl yardımcı olursanız sevinirim.
Belki telefonunu fabrika ayarlarına döndürebilirsin. Recovery Mode'da (Ses açma+home+power tuşu)
Samsung-Galaxy-S3-ClockworkMod-Recovery.jpg

Wipe data/factory reset
Wipe cache partition
Yapabilirsin. Ama işe yarar mı bilmem.

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonu bezler içinde saklarken telefonu alalı 3 gün olmuştu kılcal çizikler toz kaçmaları vs. varda var yani

andromedya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s.a arkadaşlar galaxy s3 e windows 8rt yükleyebilirmiyim veya arm ile çalışan linüx işletim sistemi bazı özellikleri kullanmasamda olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cok tesekkür ederim tel kendine geldi ama nedenini çözebilmiş değilim sizce neden böyle olabilir bir fikriniz varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekkür ederim oldu gibi ama nedenini anlayabilmiş değilim eğer bilgilendirirseniz bu konuda tekrarlamamaya çalışırım teşekkürler

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ve şuan itibari ile ben de S3 konseyine katılmış bulunuyorum :P

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz Note dan geçerken memnun kalmışsınız,ben 5800 dan geçince komalık falan olurum galiba :D