Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

beyzaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar.
Yaklaşık 1 ay oldu Galaxy S 3 alalı yaşadığım problemi farkedene kadar hiç bir sorun yoktu son derece memnundum fakat 4 gündür farkettiğim bir durum var.İnsanlar beni arıyor fakat telefonda ne bir aramaeylemi ne bir cevapsız çağrı hiç bir sey görünmüyor.Bunun olmadığı zamanlarda var mesela ben birtelefondan kendimi aradığımda çalıyor ama cevremdekiler üstüste 5 kere aradıklarını söylüyorlar telde hiç bir hareket yok.
Benzer sorun yasayan yada bir bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, amerikada yatılı bir okulda kalıyordum, ordayken bi s3 aldım. okulun internetine bir güzel bağlanıyodu, sonra türkiyeye geldim, unlock ettirdim filan, şimdi wifi off'dayken on konumuna getiriyorum, 2-3 saniye bekliyip direkman offa atıyor birden. Bunu nasıl çözebilirim, lütfen biri açıklasın büyük umutlarla almıştım hevesim kursağımda kaldı :(

benzer bi sorun arkadaşın tr den aldığı s2 de de bir süre sonra oluşmuştu servise götürerek çözdü olayı sanırım
değil mi [MENTION=277615]WhiteNegro[/MENTION]

ekrem_fatih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galeride ki instant upload ı nasıl kaldıracağız arkadaşlar ?

bu benm içinde bir sorun yardımm çok duzensız duruyor ve silinmiyor

cebimde bile çizildiii

kamerasi dusuk isikta iyi degil diyorlar, bende trabzonda yasiyorum dogru duzgun gunes yok hava hep kapali karanlik, o konuda sikinti yasarmiyim nasil performansi kameranin?

trabzona slm kamera guzelll sıkınntıı yok hemde eglenceli

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Herkese merhaba. Bu gün 16gb Galaxy S3 aldım. Telefon çok kaliteli, ve çok hafif hissettiriyor.

Ama bu fiziksel menü tuşu bana çok hassas gibi geldi, sert basılınca kırılıcak gibi. Bu tuşun sağlamlığını test eden var mı ?

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba. Bu gün 16gb Galaxy S3 aldım. Telefon çok kaliteli, ve çok hafif hissettiriyor.

Ama bu fiziksel menü tuşu bana çok hassas gibi geldi, sert basılınca kırılıcak gibi. Bu tuşun sağlamlığını test eden var mı ?

Keske tek sorun o olsa :-D bu msji gorunce baya bi kuvvet uyguladim icin rahat olsun bi sknti yok :-) hayirli olsun gule gule kullan

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beyler bu androidde modem muhabbeti nedir, millet neden farklı modemler yüklüyorlar?

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kiese wifi ile bağlanmak istiorm fakat kiestrayagent programının açık olması lazım diyor? bunu ek olarakmı pc ye kuracağız yardımcı olurmusunuz? samsung galaxy s3 için

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar kiese wifi ile bağlanmak istiorm fakat kiestrayagent programının açık olması lazım diyor? bunu ek olarakmı pc ye kuracağız yardımcı olurmusunuz? samsung galaxy s3 için
Kies kurduktan sonra kiestrayagent başlamıyor fakat pc'ye res attıktan sonra otomatik açılıyor diye biliyorum. Reset atıp tekrar denermisiniz ?

Galeride ki instant upload ı nasıl kaldıracağız arkadaşlar ?

Google+ uygulamasına girip ayarlarına girin. Orda hızlı yükleme seçeneğini deaktif edin.

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
son olarak bir şey soracağım google play dan bir kaç oyun yükledim daha sonra bildirim alanına oyunların reklamları geliyor sürekli bunu nasıl engelleyebilirim.=

eziba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 11 Temmuzda Adanadan pasaport kayıtlı s3 aldım. Mobil cihaz kaıt sisteminde sorguladım şöyle yazıyordu.''Cihazınız geçici olarak kaıt altına alınmış olup evrakları kontrol aşamasındadır.'' Bu günde bana şöyle bir mesaj geldi : .........IMEİ nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğu için 03/08/2012 de kullanım dışı bırakılacaktır.
ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler yanlışlıkla Samsung Galaxy S III'ümü 76 Cm'den (ekranı yere gelecek şekilde) yere düşürdüm :( Ama hiç bir şey olmadı :D Korumasıda yok. İçim cızz etti düşünce şimdide Root atıcağım inşallah. :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Beyler yanlışlıkla Samsung Galaxy S III'ümü 76 Cm'den (ekranı yere gelecek şekilde) yere düşürdüm :( Ama hiç bir şey olmadı :D Korumasıda yok. İçim cızz etti düşünce şimdide Root atıcağım inşallah. :)
Telefona ne kadar değer veriyorsa santimine kadar hesaplamış :D

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ah bu ram sorunu..bazen okdar yavasliyoki..birsuru uygulama sildim anca toparlandi biraz

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kilif almak isteyen arakdaslar kilifsepeti adli siteye goz gezdirebilirler faydali olabilir.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ram sarunu yaşayan arkadaşlar Apex launcher kullanın 400-450 mb civarı ram kullanımı var.

Görünüm ve kişiselleştirilebilirlikte üst düzeyde.

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar; ben de yaklaşık 1 aydır cihazı kullananan bir kullanıcı olarak ,naçizane fikirlerimi paylaşmak istiyorum.
Özellikle olumlu ve olumsuz yorumlarla kafası karışan, cihazı alıp almamakta kararsız olan kafası karışık arkadaşların işine yarayabilir.
Daha önceleri Nokia N90, N93, N95, N96, N82, iPhone 3G, HTC HD2 ve iPhone 4 kullandım. Şu an eşimin iPhone 4 ü var. Stock rom kullanıyorum ve root etmedim.
1) Kasa: Birçok arkadaşın da bahsettiği gibi, elinize aldığınızda sanki düşüp kırılacakmış hissi veriyor.
Hafifliği bence çok olumlu bir özellik. Ancak ben aldığım andan itibaren, kırılma vs gibi olumsuzluklar açısından hardcase kılıf ve ekran koruyucu film ile kullanıyorum. Şu ana kadar çizik,çatlak ..vs olmadı.
Bir kez araba koltuğundan yere düştü, ama herhangi bir hasar oluşmadı., Tek elle kullanım konusunda biraz beni zorluyor. İnternet ve oyunlarda iki elle kullanıyorum.
2) Ekran parlaklığı bence yeterli. Zaten aşırı parlaklıkta gözler çok daha fazla yoruluyor. Ancak güneş altında görünürlük bence iyi değil. Hele güneş gözlüğünüz varsa ekranı görmek imkansız gibi. iPhone 4 ile kıyaslayınca parlaklığın daha düşük olduğunu gördüm. Ancak benim için ekranın büyük olması, parlak olmasından daha önemli.
3) Hız konusunda herhangi bir şikayetim yok. Arkadaşların bahsettiği , özellikle ana
ekrana dönülünce olan kasılmalar bende de oluyor. Ancak dial up internet kullandığımız zamanlarda bir sayfanın açılması için 3-5 dk. beklediğimiz zamanları düşününce beni rahatsız etmiyor :) Çok kasılmaya başlarsa cihazı yeniden başlatıyorum. Sorun ortadan kalkıyor.
4) Ahize sesi bence gayet net. Parazit azaltmayı kapatınca hiçbir sorun yaşamadım. Ancak şebekeden mi bilmiyorum (Vodafone kullanıyorum), çok sık olmasa da eski telefonuma göre daha fazla görüşme kesilmesi oluyor :(
5) Uygulamalar konusunda sıkıntı yok, iOS için olan uygulamaların çoğu zaten androidde mevcut. Ancak bazı uyumsuzluk problemleri can sıkabiliyor. En çok da adikusun online okey oyununu özlüyorum. Sırf bu yüzden eşimin iPhone 4 ü nü bazen işgal ediyorum :)
6) Wi-fi çekim gücü bence gayet iyi. Bildirim çubuğunda 1-2 çizgi bile olsa internet hızı çok iyi. Çizgilere çok takılmamak lazım.Bir de dikkatimi çeken şey, cihazın arka kapağını ellemeyince çekim gücü artıyor (Yanlardan tutarak veya masaüstüne ,koyunca)
7) Şarj konusu bence gayet iyi. İşyerimde internet olmadığı için sık sık internet kullanıyorum. Yoğun telefon görüşmesi ve bazen oyun vs uygulamalarla 1 günü rahat çıkarıyorum. Ancak son güncelleme sonrası şarj daha az gidiyor.
8) Svoice bana kullanışlı geldi. Bazen anlamasa da birini arayacağımda , bazı uygulamaları açacağımda çok rahat kullanıyorum. (Siri kullanmadım, karşılaştıramayacağım)
9)Kamerası bence yerden yere vurulacak kadar kötü değil. Özellikle dış mekan ve gün ışığı foto çekimleri mükemmele yakın . İç mekan ve ışıksız ortamlarda vasatı aşamıyor. Nokia N95 ve N 82 ile çektiğim foto kalitesine tabii ki yetişemiyor. Ancak video çekimleri gerçekten harika. Yanımda camcorder taşımaya gerek yok.
Netice olarak ; bence verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor. Hiçbir cihazın dört dörtlük olmadığını ve eksikliklerin de zamanla düzeltilerek daha iyi hale geleceğini düşündüğümüzde daha da mutlu edecektir bizi Samsung Galaxy S3 . Herkese iyi forumlar, hayırlı Ramazanlar.

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar yurtdisindan ilk android telefonumu aldim. lakin cihaz uzerinden guncelleme denedigimde "yeni guncelleme yok" diyor. kies denen olayi kurdum bu sefer de "cihaziniz kies uzerinden guncellemeyi desteklemiyor" diyor. Bu arada su anki surumum "XXLE8". Nasil yapabilirim su isi bi zahmet anlatan olursa sevinirim. (Odin nedir artik cahil isi onu da rica edicem tarafinizdan). saygilar

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler Galaxy S III Quadrant sonucu 3509 çıktı ???? Nedir bu saçmalık 24 FPS'lere düşüyor. Bunun çözümü nedir ?

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kamerayla skinti yasiyorum..gunduz mukemmel kalitede cekerken gece inanilmaz bi kalite dusumu oluyo..ornek fotoraf koyucam..kamera mi sikintili ayarlarnda mi bi sorun var, bildiginiz kullandiginiz en iyi gece cekim ayari nedir?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=280665]zekiklnc[/MENTION] kameranızın ayarı 8mp de olduğuna eminmisiniz? öncelikle bunu öğrenmek istiyorum

Reaksiyon puanı
10,315
üstteki resimde çok da bir sıkıntı görmedim. bana gayet normal gibi duruyor.
alttaki sıkıntılı biraz, ama gece çekimi için olabilir sınırlarında kabul etsek de s3 için daha iyisi olabilir diyebiliriz.

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alttaki sıkıntılı biraz, ama gece çekimi için olabilir sınırlarında kabul etsek de s3 için daha iyisi olabilir diyebiliriz.
s3 kullaniyormusun? sende de bu sekilde mi oluyo gece cekimi?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yok hocam ya bende gece çekimleri yapıyorum s3 ile bu kadar kötü değil sanırsam arkadaşın ayarlarında bir sıkıntı var.
buyur buda benim geçe çekimim
b8urd.jpg

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok hocam ya bende gece çekimleri yapıyorum s3 ile bu kadar kötü değil sanırsam arkadaşın ayarlarında bir sıkıntı var.
buyur buda benim geçe çekimim

Hocam peki kameran hangi ayarlarda, sahne modu poz degeri iso falan, kamera ayarlari bilgilerini paylasirmisin bi de ayni ayarlari yapip deneyeyim. mesela dikkatimi cekti sarsinti onlemenin acik olmasi kaliteyi biraz dusurdu sanki gece cekiminde.

Anladim kardes saolasin..arkadasin resme gore benim ustteki resim de sorunlu.

Reaksiyon puanı
10,315

evet, bence de ayarlarla alakalı olabilir muhtemelen.
senin resim çok daha güzel [MENTION=278325]SamsungGalaxyS3[/MENTION]

yahu merak ettim de, telefon bu ayarları kendisi yapamıyor mu acaba?
mesela gündüz olunca gündüz moduna, güneşli, bulutlu falan durumlarına göre, yahut gece olunca loş ışık moduna göre kendisi ayar yapmıyor mu?

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cekim modu degisikligini otamatik yapmiyor ama ISO, beyaz dengesi kontrast gibi bazi ayarlari otomatik yapabiliyor.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hocam peki kameran hangi ayarlarda, sahne modu poz degeri iso falan, kamera ayarlari bilgilerini paylasirmisin bi de ayni ayarlari yapip deneyeyim. mesela dikkatimi cekti sarsinti onlemenin acik olmasi kaliteyi biraz dusurdu sanki gece cekiminde.

Anladim kardes saolasin..arkadasin resme gore benim ustteki resim de sorunlu.
benim size önerebileceğim noktalar
sahne modu hiç biri
odak modu otomatik odaklama
efekler hiç biri
çözünürlük 8mp 3264x2448
ıso oto
açık hava görünürlügü açık
sars önl. açık
oto kontrast. açık
resim kalitesi çok iyi
otomatik flash

evet, bence de ayarlarla alakalı olabilir muhtemelen.
senin resim çok daha güzel @SamsungGalaxyS3

yahu merak ettim de, telefon bu ayarları kendisi yapamıyor mu acaba?
mesela gündüz olunca gündüz moduna, güneşli, bulutlu falan durumlarına göre, yahut gece olunca loş ışık moduna göre kendisi ayar yapmıyor mu?
yapıyor yapmaz olurmu :) bakın bi üstte yazdıklarıma dediklerinizi aktif konuma getirdiğiniz takdirde yapıyor
yoksa direk standart çekim yapıyor fabrika çıkış ayarları