Galaxy S2 vs Galaxy Nexus hangisi ?

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende kısa bir süre sonra telefon alacağım. Ama Galaxy S2 ve Galaxy Nexus arasında kararsız kalmış durumdayım. Karşılaştırdım. Hangisi iyi siz karar verin bana uzun ömürlü kullanacağım. Her uygulamayı nerdeyse rahat bir şekilde açacak. Şarjı uzun ömürlü kullanacağım. Sesi iyi çıkan. Kasılma yapmadan kullanabileceğim bir telefon lazım.

Kıyaslama sonucum:http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9100-Galaxy-S-II-vs-Samsung-Galaxy-Nexus

Sonuçlarınızı bekliyorum.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyun amaçlıysa s2 , program ve akıcılık amaçlı ise nexus.

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya aslında oyun fazla istemiyorum ama haliyle oynicamda internette gezinme hızı filan yani bir bilgisayar gibi kullanıcam.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya aslında oyun fazla istemiyorum ama haliyle oynicamda internette gezinme hızı filan yani bir bilgisayar gibi kullanıcam.
Oyun s2 , akıcılık ve güncelleme alma sırası nexus. s2de o güncellemeyi alıcak sanırım ama bekletecek. Nexus ilk güncellemeleri alan telefonlar arasında uzun süre kalıcak.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s2 kullanıyorum gayet memnunum ama dersen en son yenilikler bende olsun dersen nexus

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki nexus ta android 4.1 geldi diyelim (geldimi haberim bile yok. :D ) Herşey sorunsuz ve stabil olarak çalışıyormu ? Mesela internette hızlı şekilde gezinebilirmiyim ?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bir kac video izledim gayet guzel calisiyordu. Resmi yayinlama sonrasinda ana browserin chrome olacagi soyleniyor

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Peki nexus ta android 4.1 geldi diyelim (geldimi haberim bile yok. :D ) Herşey sorunsuz ve stabil olarak çalışıyormu ? Mesela internette hızlı şekilde gezinebilirmiyim ?
Size bir link atıyorum pmden sonuna kadar izleyiin kesin nexus alacaksınız.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Galaxy nexus'un oyunlarda s2 kadar başarılı olamama nedeni yüksek çözürlüğü. Nexus alırsan root, custom rom, vb şeylerle uğrasmana gerek bile olmaz. Nexus diyorum.

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlaşıldı. İlgilenen herkeze teşekkürler. 2. Planım Nexus olacak. Çünkü Galaxy S3 alma ihtimalim var inş alabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence s2 al derim cok para verme aynı özelliklere yakın hemen hemen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Media marktte nexus 1000tlye düştü ankarada o gün açılış var diye :D