Aziz Yıldırım: "Temizlenene kadar havuzdan çıkacağız"

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
"Temizlenene kadar havuzdan çıkacağız"

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nda konuşan Aziz Yıldırım, "Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" dedi.

azizyildirim3_2W5LO.jpg

Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, şikeden temizlenene kadar havuzdan çıkacaklarını söyledi. Yıldırım, "Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" dedi.

Olayların başlangıcının 3 Temmuz olarak görülmesinin yanlış olacağını söyleyen Yıldırım, "Kamuoyu şunu iyi bilmelidir. Bana ve Fenerbahçe'ye yapılan operasyonun tarihini, 3 Temmuz olarak görmek büyük bir hata olur. TFF koridorlarında düzenlenen karanlık olayların son noktası 3 Temmuz günü olarak karşımıza çıkmıştır. Türk Futbolunu ele geçirmek isteyenlerin hedefi olarak Aziz Yıldırım seçilmiştir" diye konuştu.

"ŞİKE SUÇLAMASINA BİZİ DAHİL ETMEK İSTEDİLER"
"Bizimle maç seyredenler, bizi dinlemişler" ifadelerini kullanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "3 Temmuz zihniyeti örgütlü bir zihniyettir. Bizim silahlı suç örgütü olmadığımızı bilen Galatasaraylı yetkili savcı da biliyordu. Bizim birlikte maç seyrettiğimiz insanların, bizi dinlemeleri ve bizi ahlaksızlıkla suçlamaları bizleri çok üzmüştür. Ben onlara ahlaksız diyorum. Şike suçlamasına bizi dahil etmek istediler" şeklinde konuştu.

"BİZİM İÇİN SÜRECİ UZATTILAR..."
Yeni yasanın gizli toplantılarla hazırlandığını söyleyen Aziz Yıldırım, "Yeni yasanın kimler tarafından yapıldığını ve gizli toplantılar ile yapıldığı açıkça bellidir. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasının ardından süreç başlatılmış ve Savcı Berk'in, "Sivasspor maçını kazanmasaydınız, bu davayı açmayacaktım" açıklaması da bu durumun özetidir. Galatasaray'ın 1 milyon dolar dolar açığı ve Beşiktaş'ın yönetici-teknik direktörü hakkında hemen karar verilirken bizim için süreç daha işledi" dedi.

"BEN ŞİKE YAPMIŞSAN FENERBAHÇE İÇİN YAPTIM"
Yargıtay kararı açıklanana kadar havuz sisteminden ayrılmak istediklerini dile getiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmanın tam metni için tıklayın.

Ntv Spor

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
konu kaynağının başlığının neresinde "Aziz Yıldırım: "Şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım" " yazıyor ?

Milleti galeyana getirmek için hemen işe başlamayın arkadaşım. !

sevgili [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] arkadaşım konuyu kaynağına göre düzeltirsen sevinirim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
konu kaynağının başlığının neresinde "Aziz Yıldırım: "Şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım" " yazıyor ?

Milleti galeyana getirmek için hemen işe başlamayın arkadaşım. !

sevgili [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] arkadaşım konuyu kaynağına göre düzeltirsen sevinirim.
okumadan mesaj yazmasak?

"BEN ŞİKE YAPMIŞSAN FENERBAHÇE İÇİN YAPTIM"
Yargıtay kararı açıklanana kadar havuz sisteminden ayrılmak istediklerini dile getiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ben okuyorum merak etme. konu kaynağının başlığı öylemi başka kaynak ekle.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
konuşmanın tam metninde böyle bir ifade bulamadım ben. ama haber kısmında mevcut bu ifade.
ben de haberin konusunu açtım zaten. altına tam metin için link de verdim.

ayrıca siz itiraz etmeyin diye ntv spor kaynağından paylaştım.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben de haberin konusunu açtım zaten. altına tam metin için link de verdim.

demek istediğim Aziz Yıldırım böyle bir açıklama yapmıyor ancak haberde böyle yansıtılıyor. Yani Aziz Yıldırım öyle birşey dememiş.
ayrıca ben kaynak ayrımı yapmam benim gözümde bütün medya uydurma haber yapabilecek konumda.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ben bunda kasıt ararım neden "BİZ ŞİKE YAPMADIK BUNU AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM... " başlığı değilde bu başlık seçiliyor. bunun başka bir izahı yoktur. gidin kendi takımınızla uğraşın. Belliki acı büyük Fenerle uğraşmadan duramıyosun !!!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] başlık olmamiş bir cok haber portalında bile böyle bir baslık yok ya (fenerbahçe karşitlarinin oldugu) neyse sorumlu mod gorüyordum umarim

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ayrıca haber metni direk uydurma haberdir. adamın konuşmasında böyle bir ifade yokken olmayan birşeyi haber yapıyorlar.
bir de altına gerçek metni koyuyorlar kendi yalanlarını ortaya çıkarıyorlar komedi resmen.
siz de konu açarken biraz okusanız da öyle konu açsanız olmaz mı?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben bunda kasıt ararım neden "BİZ ŞİKE YAPMADIK BUNU AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM... " başlığı değilde bu başlık seçiliyor. bunun başka bir izahı yoktur. gidin kendi takımınızla uğraşın. Belliki acı büyük Fenerle uğraşmadan duramıyosun !!!
boşuna çabalamayın. ben haberin konusunu açtım. o başlık da haberde mevcut...

ayrıca ntv spor hata yapmışsa, ilerleyen saatlerde haberi düzenler. o zaman modlar da gerekli müdehaleyi yapar.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hala akıllanmamış kabadayı kabadayı konuşmaya devam... !

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Büyük başkan boşa dememiş "Ben bunlara kısaca ahlaksız diyorum." çok kibar açıklamış başkan, tabi anlayana...

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
boşuna çabalamayın. ben haberin konusunu açtım. o başlık da haberde mevcut...

ayrıca ntv spor hata yapmışsa, ilerleyen saatlerde haberi düzenler. o zaman modlar da gerekli müdehaleyi yapar.

Ana başlığı değilde alt başlığı seçmen biraz tuhaf geldi.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bır kac gun dısarı yuzu gordu ya konusmaya basladı yıne...
şike yaptıgını tum alem bılıyor zaten dua et TFF yandasınız kurtardı sızı....

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bilmeden etmeden yorum yapmayın lütfen...

Medya gibi sen o kadar konuşmanın içinden o lafı cımbızlayıp haberin başlığı yapıyorsun. O attığın başlık Aziz Yıldırım'ın şikeyi kabul ettiği anlamına geliyor. Ama konuşmasında yaptım demiyor yapmışsam diyor. Yani siz asıl konuşmayı siz dinlememişsiniz.

i.am.kira

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dinlemekten ziyade anlamıyorlar, kabullenmiyorlar Allah'ta o büyük başkan dedikleri adamı konuşturuyor ama hala daha... neyse :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
dinlememişler ki? :)
Biz dinledikde sen neden ısrarla bu kelimeyi başlık olarak koydun onu anlamadık.
Kaynakda bile Başlık nasıl sen nasıl vermişsin.
Amacın ne.
Sen Okumamışsın ki alıntıladığın Haberi bir kere.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Medya gibi sen o kadar konuşmanın içinden o lafı cımbızlayıp haberin başlığı yapıyorsun. O attığın başlık Aziz Yıldırım'ın şikeyi kabul ettiği anlamına geliyor. Ama konuşmasında yaptım demiyor yapmışsam diyor. Yani siz asıl konuşmayı siz dinlememişsiniz.

haberin başlığı konuşmadaki herhangi bir cümle olabilir bunada yazıyı yazan karar verir gerisi sadece yorum olur...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Açıklamayı dinleyipte böyle haber yapan arkadaşlara tavsiyem bir KBB'ye gitmeleri...

Aziz yıldırım en başından beri savunduğu şeyi söyledi kulüpler ve kişiler ayrılmamalı eğer ben şike yaptıysam kendim için değil fenerbahçe için yapmışımdır dedi.. Yani şike kendi yararına yapılmaz takım için yapılır dedi lütfen dinleme işini kulakla yapın yorumlama işinide mantık ve akılı birleştirerek yapalım...

Gerçekten yaptıklarınız artık ahlaksızlık.şike yapmış olsak bile yargıtay ve şike yapılmış diyene kadar suçsusuzdur kimse böyle ithamlarda bulunamaz !
Artık bu provokasyon vazgeçin sdn'ye yakışmayan bir hal aldı

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] kaynakta haberin başlığı Temizlenene kadar havuzdan çıkacağız'dır. Düzeltilmesini talep ediyorum

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Medya senin gibi o kadar konuşmanın içinden o lafı cımbızlayıp haberin başlığı yapıyorsun. O attığın başlık Aziz Yıldırım'ın şikeyi kabul ettiği anlamına geliyor. Ama konuşmasında yaptım demiyor yapmışsam diyor. Yani siz asıl konuşmayı siz dinlememişsiniz.
siz farklı yorumlayabilirsiniz ancak bu konuşma yıldırımın şikeyi kabullendiğini gösterir.

"yapmışsam" ne demek? ya yapmışsındır ya yapmamışsındır. öncce "yapmadım" deyip sonra "yapmışsam" demek üstü kapalı kabul etmektir.

neyse daha fazla uzatmicam. haber ve görüntü ortada. önce "böyle bir sözü yok" dediniz; şimdi de "o manada söylemedi" diyorsunuz. siz her türlü savunacak birşey buluyorsunuz. :)