Merhabalar galaxy nexus telefonumun http://forum.donanimhaber.com/m_62144260/mpage_1/f_/key_//tm.htm#ekranı çatladı nerde yaptırabilirim yardımlarınızı bekliyorum lütfen çok moralim bozuldu :s
aniden elimden düştü betonainsalık hali işte tam da geçen hafta diyodum kılıf alıyım ne olur ne olmaz alamadım bir türlü keşke alsaydım
valla iyi böle bi yedek parçası bulunan bi tamirci bulursam yaptırıcam eğer bilen varsa bilgilerini saklamasınlar lütfen
![]()
benim bir arkadaşımın kırıldı daha dün galaxy nexus için samsung yetkili servisi başarı elektroniğe telefon açtık sorduk beraber 479 TL fiyat söyledir.resmen servet ya.yere düşürmeden yada yere çakmadan önce 5 kere düşünmek gerekiyor)))
470 tl ye harbiden kazık yemişsin üzüldüm doğrusu geçmiş olsun:SArkadaşlar telefonu yaptırdım 470 tl ye aldım ekranı perpada bir teknik servise yaptırdım güzel de taktılar onda sıkıntı yokda ekran problemli çıktı eskisi gibi değil ekran canlılığı renk tonları felan hep kaybolduerkanın iç kısmında felan samsung logosu felan vardı demekki yan sanayiymiş böyle şeylere inanmayın ben inandım siz inanmayın
daha da böle birşeye kalkışmam