Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İzlanda zaten başka bi alem orda tutan olduğunu sanmıyorum istisnalar dışında. Şuan bu yorumu kurumuş ve kalkmayan bi elin bitkin parmaklarından yazıyorum. Dudaklarım kuruyup da çatlayan çöl toprakları gibi derken İzlandayı düşündüm ve mutlu oldum (:

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Senin ona olan sevgine o kadar eminki bunu sana karşı kullanyor aslında sende taktir edersinki bunu bayanların yapmasına daha çok alışkınız bana sorarsan aslında odun diye tabir ettiğin ince bir söz kalbin bende yahu daha ötesi varmı diye söylemek istemiş sevgili bay x :)
Bundan sonra senin yapacağın bir adım geri çekilip onun gelmesini beklemen kaçan kovalanır değilmi ben bu söze inanıyorum :)

Off beneficence çok iyimsersin :) kalbin bende diyo ama benimki sende demiyo ince ayrıntıyı fark etmedin mi :P
hemiside ben onu kovalamıyorum ki oyun oynuyoruz biz onunla ;) satranç gibi düşün, kimse şahını kaptırıp mat olmak istemiyo :D:D

Eyvallah [MENTION=23713]Karargaht[/MENTION] metin ol ve bi yudum su için cehennem ateşine teslim olma:)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Off beneficence çok iyimsersin :) kalbin bende diyo ama benimki sende demiyo ince ayrıntıyı fark etmedin mi :P
hemiside ben onu kovalamıyorum ki oyun oynuyoruz biz onunla ;) satranç gibi düşün, kimse şahını kaptırıp mat olmak istemiyo :D:D
Hayır ya bunun iyimserlikle alakası yok :D
Biri bana kalbim sende dese yüzde 80 bende aynı şeyi söylerdim :P :D
Birinizden biri fekakarlık yapıp oyunu karşı tarafa vermek zorunda şu işkenceden kendini kurtarıp ver şahını :P :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Mw3 yükledim bugün hiç ses çıkmıyor oyun açılıyor ama hiç ses yok bir kere de zevkle birşey yapalım dedik yine içine etti bu bilgisayar.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] keşke elk-elktronik müh. olsan kardeşim ya bilgisayar müh memlekette ikinci sınıf müh muamelesi görüyor.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[video=youtube;DzDCBgJLhYw]http://www.youtube.com/watch?v=DzDCBgJLhYw&feature=related[/video]

[MENTION=158637]angel75[/MENTION] ..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Allaha emanet olasiniz, hayırlı iftarlar mesai bitti :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Giveawy da günün bedsava yazılımı..

[h=1]Iobit Protected Folder[/h]İhtiyacı olanlar için güzel bi yazılım kaçırmayın..

GİVEAWAY OF THE DAY

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
YKiE2.jpg

Süper malzeme çıkar bundan. :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Hayırlı sabahlar arkadaşlar..

Benim için pek hayırlı başlamadı ama elimi arı soktu yaa.:D Yapılırmı bu bana Ramazan gününde yaa.. Hemen üzerine buz koydum..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı sabahlar arkadaşlar..

Benim için pek hayırlı başlamadı ama elimi arı soktu yaa.:D Yapılırmı bu bana Ramazan gününde yaa.. Hemen üzerine buz koydum..

küp şekerde islatım koyabılırsın

boşanda semerini ye derler adama !

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hotmail hesabınızı başkası kullanıyor olabilir dedi neyseki şifremi değiştirdim. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
arkadas firefox danmidir bir eklentidenmidir google almanca ben ne kadar türkce yapsamda almanca anlamadim gitti..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Gel Bayram tatili gelde bi Balıkesire gideyim.
Birikmiş elektiriklerimi atayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...