- Reaksiyon puanı
- 68
alın size göz 

alın size göz
![]()
@adrasa, @Alnair Alsad;
Tercihimi yaptım. Mühendis olursam sayenizdedir. Dua edin de tutsun. :flowers:
Ayıp ediyon kanki.![]()
@adrasa, @Alnair Alsad;
Tercihimi yaptım. Mühendis olursam sayenizdedir. Dua edin de tutsun. :flowers:
![]()
tebrik ederim...
Ayıp ediyon kanki.![]()
Yalnız şu "Dua edin de tutsun. :flowers:" ifadesinin altında inceden bir tehdit yatıyor gibi...![]()
![]()
hayrola furkan ne mühendisi olcan sen bakalım.
http://www.haber7.com/video-galeri/20569-liseli-kizlarin-mezarlikta-iskence-dehseti
dünyanın çiviside çıkmış, dengeside bozulmuş arkadaş.
Evin içinde dayanamıyor insan Rabbim sabır versin onlaraAllahım sen güneş altında çalışmak zorunda olanlara yardım et..! Bir saatimi dışarda geçirmek zorunda kaldım neredeyse akıl ehliyetimi kaybediyordum..![]()
Evin içinde dayanamıyor insan Rabbim sabır versin onlara![]()
Fırastım yok ne yazık ki işteyim, bi kaç saatim dışarda geçti, dilimle damağım bi bütün oldu kankalar artık, omuzlarım öne çöktü, kısaca müthişim
Senin ona olan sevgine o kadar eminki bunu sana karşı kullanyor aslında sende taktir edersinki bunu bayanların yapmasına daha çok alışkınız bana sorarsan aslında odun diye tabir ettiğin ince bir söz kalbin bende yahu daha ötesi varmı diye söylemek istemiş sevgili bay xAmin!
Buarada Benef şu benim bitürlü çarpanlarına ayıramadığım X vardı yaHep münakaşa ediyoruz ve hep agrasif nitelendirmesine maruz kalıyorum diye onu sevgimle dövmeye karar verdim
sevgi dolu bi mesaj yazdım sonunda da kalbim seninle demiştim şıklık olsun diye..
''kalbin bende merak etme'' gibi bi odunsu söz sarfetmiş.
Allasen ince ruhlu bir adam olarak sen söyle ben nerde yanlış yapıyorum..?![]()