Amanda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Sen içerdeyken ben yıldızları saydım
Herşey güzel hoş akıcı sitabil bir şekilde çalışıyor ama gel görkü bu flash deli ediyor insanı youtubeden bir videoyu açıyorsun tam ekran yapmak istediğinde yüzde 80 çöküyor.Nightly son sürümlerde klavye tuşları çalışmıyordu... Waterfoxa geçtim .
Herşey güzel hoş akıcı sitabil bir şekilde çalışıyor ama gel görkü bu flash deli ediyor insanı youtubeden bir videoyu açıyorsun tam ekran yapmak istediğinde yüzde 80 çöküyor.
İzleyecek film bulamadım:hammer:Film izlesem mi acaba![]()
İzleyecek film bulamadım:hammer:
Dedemin insanları buna bakacağım teşekkürler.Atlı Karınca veya Dedemin İnsanları izlemediyseniz öneririm.
Hazırda bulduğum film var da uyur kalır mıyım onu bilmiyorum telefondan yatarak izleyecem deİzleyecek film bulamadım:hammer:
İzleyecek film bulamadım:hammer:
Listeye aldım bunu indirelim bakalım yorumlarda övdükleri kadar varmıBende iftara kadar aradım bulamadım, bi tane buldum ama bu kez de iftarı geçtik sahur geldi. Yarın izlemeyi düşünüyorum.
Kuzgun, yorumlar iyi.
http://www.sinemalar.com/film/31580/the-raven
Bu yaştan sonra ing kurslarında süründürmeyinWhere the hell is everybody?
Bu yaştan sonra ing kurslarında süründürmeyin
Türkçesi nedir bunun google çeviride saçma sapan şeyler çıkıyor![]()
İnsan gerçekten ama gerçekten 1 kere​ aşık oluyor.
Nalet olsun üniversite'de ing derslerinden kaçtığım yıllaraHerkes nerde la gibi bişe![]()
Yanlış düşünüyorsun gelecekte bu sözünde haksız olduğunu göreceksin.İnsan gerçekten ama gerçekten 1 kere​ aşık oluyor.
Nalet olsun üniversite'de ing derslerinden kaçtığım yıllara![]()
Ve kaybedince anlıyor.. .
Yanlış düşünüyorsun gelecekte bu sözünde haksız olduğunu göreceksin.