Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar S3 u kablosuz olarak TV ye baglamak nasil oluyor? iMedia Share die bir programla falan ypiliyormus sanirim, ama bunun icin televizyonda herhangi bir ozellik olmasi gereiyor mu? sadece samsunglara mi oluyor? mesela bende Vestel 32" Full HD Led TV var, uyar mi ona?

tamamdir ogrendim, televiyonda DLNA destegi olmasi gerekliymis.

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon hafızasındaki oyunları programları olduğu gibi hafıza kartı içine taşıyabiliyormuyuz? klasörleri kesip yapıştırsam sıkıntı yaratırmı?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
N.O.V.A 3 ilk açılırken görüyorum. Baya zor belli oluyor. N.O.V.A 3'te gri lekeleri görünce demir gibi bişi sandım. :D

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mesela müzik açtık ve daha sonra kapatmak için bir seçenek yok sadece durdur deyip demi kapatacağız? Böyle yapınca cpu da halen açık görünüyor etkin uygulamalarda?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben galaxy s3 üme ekran filmi kaplatmıştım 10 tl ye. Sonra dayım geldi bize bunu çıkar zaten ekran amoled kesinlikle çizilmez dedi ve çıkardı :) birde alırken telefoncu kaplamana gerek yok bende ekran çizilmez zaten demişti. Gerçekten s3 lerin ekranı çizilmiyormu? ona göre tekrar kaplatacam.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Arkadaşlar ben galaxy s3 üme ekran filmi kaplatmıştım 10 tl ye. Sonra dayım geldi bize bunu çıkar zaten ekran amoled kesinlikle çizilmez dedi ve çıkardı :) birde alırken telefoncu kaplamana gerek yok bende ekran çizilmez zaten demişti. Gerçekten s3 lerin ekranı çizilmiyormu? ona göre tekrar kaplatacam.

Çok çizilme vakası duyduk.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bal gibi de çiziliyor dayın yemiş seni :D git 1o liranı al :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70

Ekranın çizilmesini önleyen Amoled değil Gorilla Glass.Zaten "ekran amoled olduğu için çizilmez" cümlesi ve fikri dayının bu işlerden en ufak birşey anlamadığının kanıtı.Super Amoled ekran o parmağını dokunduğun camın altında.Yani parmağını dokunduğun camın Gorilla Glass olması çizilmeye karşı koruyor ekranı.

S3 veyahutta Gorilla Glass ekranlar çizilmeye karşı çok daha fazla dayanıklı.Çizilmez demiyorum ama ! Dayanıklı diyorum.Yani çok ağır darbeye veya çok sert bir cisimle güçlü bir şekilde sürtündüğünde çizilebilir.Bunun haricinde zamanla gözle görülmeyen ama güneş ışığı altında belli olan mikro çiziklerde oluşacaktır illaki.

eziba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu s3 beni hayal kırıklığına uğrrattı şarjı berbat 1 dayanmaz
gün ışığında hiç görünmez ekranı görmek için golge kuytu yer arıyorum..Kayınımın s3 ü 30 cm lık yerden düştü ekran tuz-buz oldu Eğer hala almamış olan varsa bence bu paraya değmez. almayın

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nası bi telefon bu abi :P
Biri şarjı süper diyo diğeri berbat diyor.
Herkes ayrı fikirde

Gönderin biz de kullanak :P

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Eziba diğer telefonlar farklı mi, önüne gelen s3 u kotuluyor, yani kullanmasak size inanacaz,

kaantot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, amerikada yatılı bir okulda kalıyordum, ordayken bi s3 aldım. okulun internetine bir güzel bağlanıyodu, sonra türkiyeye geldim, unlock ettirdim filan, şimdi wifi off'dayken on konumuna getiriyorum, 2-3 saniye bekliyip direkman offa atıyor birden. Bunu nasıl çözebilirim, lütfen biri açıklasın büyük umutlarla almıştım hevesim kursağımda kaldı :(

kaantot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir de ayarlara falan geldiğimde çoğunu değiştiremiyorum, wifi bölümü hemen altındaki bluetooth bölümüne göre daha karanlık falan gözüküyor sorun ne acaba?

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arkadaşlar, amerikada yatılı bir okulda kalıyordum, ordayken bi s3 aldım. okulun internetine bir güzel bağlanıyodu, sonra türkiyeye geldim, unlock ettirdim filan, şimdi wifi off'dayken on konumuna getiriyorum, 2-3 saniye bekliyip direkman offa atıyor birden. Bunu nasıl çözebilirim, lütfen biri açıklasın büyük umutlarla almıştım hevesim kursağımda kaldı :(

Yazılımsal bir sorun gibi duruyor. Yeniden firemware flashla düzelir muhtelemen. Önerim Türkiye romu + Tur Csc

configure

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu s3 beni hayal kırıklığına uğrrattı şarjı berbat 1 dayanmaz
gün ışığında hiç görünmez ekranı görmek için golge kuytu yer arıyorum..Kayınımın s3 ü 30 cm lık yerden düştü ekran tuz-buz oldu Eğer hala almamış olan varsa bence bu paraya değmez. almayın

Elektronikte şans önemli tabi; ama benim S3'ün şarjı cok yogun olmayan günlük kullanımda 3 güne kadar dayanıyor. Wi-Fi sürekli açıksa bile bir gün rahat rahat dayanıyor. Ayrıca geçen cumartesi günü omuzuma dayayıp konuşurken dalgınlıkla kafamı kaldırmam neticesinde omuz hizasından yere düştü. Yer fayans mıydı beton muydu tam hatırlamıyorum. Bakırköy CapaCity AVM'nin giriş kapısında düşürdüm. Aha gitti ekran derken aldım bi baktım, arka kapak için aldığım koruyucu sol üst köşesinden çatlamış; lakin ne ekranda ne telefonun kasasında herhangi en ufak bir çizik/zarar yok. (Merak edenler için söyleyim, boyum 1.78 cm olduguna göre omuz hizam aşağı yukarı 1.60-1.70 cm'ye denk gelmektedir sanırım.) Bir de ekran parlaklığını otomatik yaparsan güneşte görünmeme gibi bir sorun olmayacaktır.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar telefonda acîb memnunum yalnız şu güncelleme işi çok zor aratıyorum güncelleme yok diyor.
6B3E.png

UNNR.png

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@lardarcual daha Tr serverlerine dağıtıma verilmedi. beklemekten zarar gelmez.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
beyler zaten şu an kı sürümde sorun yok. bu yuzden acele etmeye de gerek yok
en fazla 15 güne bize de servis edilecektir

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sağ olun biraz şaşırdım da TR'de en son bu sürüm mü çıktı yani ?

Birde telefona 720p'lik film attım ileri sarıyorum 1. dakikaya 2. dakikaya atıyor filmin en sonunu izleyemedim bir türlü :( Seste sonradan mı önceden mi ne geliyor ileriye atılmıyor :(